24.5.2015

Täydellinen aamupala

aamupala6
aamupala5
aamupala4
aamupala3
aamupala2
aamupala

Suomen kesä, juhannus, hedelmät, tuoreet kotimaiset marjat(!), äidin kattama aamupalapöytä – voisko enempää toivoa.<3 Tänä kesänä ei valitettavasti päästä viettämään juhannusta Suomeen, mutta näitä täydellisiä aamupaloja aion vaatia äidiltä vielä loppukesästä useamman;)

Perhe ja läheiset ovat aina olleet mulle se kaikkein tärkein voimavara elämässä, mutta täällä kaukana ollessa konkretisoituu entistä enemmän ne pienet yhteiset asiat rakkaiden ihmisten kanssa, jotka ovat niitä kaikkein tärkeimpiä. Ei niiden tarvitse olla mitään super erikoisia vaan se yhdessäolo ja toisten seurasta nauttiminen on kaikkein ihaninta.

Joko te olette ehtineet tehdä juhannukseksi suunnitelmia?? :) Ei siihenkään ole enää kuin kuukausi aikaa! Miten tämä aika voikaan mennä niin nopeasti…

Finnish summer, fresh fruits and berries and the breakfast table at my mom´s place. What else can I wish for? Family and friends has always been number one for me and now when we are away I realize how much those little moments with loved ones really matter to me. It just have to be nothing special only the shared time and enjoying the company of others is enough. Luckily the time flies and soon I get to spend time a lot with my family and friends! :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Pinja
  24.5.2015 at 09:25

  Ihanan näköistä! Mun juhannus kuluukin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen kaupungissa kaverin kanssa. Ollaan aina niin pitkään kuin muistan vietetty juhannusta koko suvun voimin mummuni lapsuudenkodissa, mutta tänä vuonna kun vanhemmat ovat juhannuksen matkoilla ja itse olisin kuskina päätin että vietän juhannuksen mielummin kaupungissa :D Ei toi autolla ajaminen vaan jotenkin oo mun juttu.

  • Reply
   monasdailystyle
   25.5.2015 at 10:14

   No mutta laitatte ystävän kanssa kunnon kaupunkibiknikit ja brunssit kasaan;) Saapi nähdä mitä me täällä keksitään, kyllä jotain spessua pitää olla :D

 • Reply
  Riikka
  24.5.2015 at 11:01

  Mä just kauhistelin että juhannukseen on oikeasti enää kuukausi! Aika menee niin nopeasti.. Me varmaan suunnataan taas poikaystävän perheen mökille, se on jo perinne :) Ja mikäs olisikaan parempi tapa viettää juhannusta kun järven rannalla kauniin luonnon keskellä! Unohtamatta tietenkään herkkuruokia.. ;)

  • Reply
   monasdailystyle
   25.5.2015 at 10:15

   No niinpä!!:) Mökki juhannus <3 Ihan parhautta:) Ens vuonna mekin kyllä mennään salettiin mökille!

 • Reply
  Clarissa
  24.5.2015 at 13:39

  Ihanan raikkaan näköinen aamupala! Eipä ole mitään suunnitelmia juhannukseksi. Maalle ajan vanhempien luo varmaan juhannusaattona tai -päivänä ja lähden sitten ulkomaille.

  • Reply
   monasdailystyle
   25.5.2015 at 10:16

   Oi mahtavaa, reissu mitä odottaa!! :) :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *