24.5.2015

White Skirt

whiteskirt2
whiteskirt
whiteskirt3
whiteskirt4

Pictures, Eetu Visuri

Shoes, Zara (similar here)
Skirt, Asos (similar here and here)
Top, Bik Bok (similar here)
Bag, Chanel (similar here)
(adlinks)

Tämän kesän ehdoton juttu on valkoinen. Monet liikkeet ovat täynnä erilaisia valkoisia hameita ja ainakin itse tykkään valkoisen tuomasta raikkaudesta ihan hurjasti. Oma luottoyhdistelmäni on kautta aikojen ollut mustavalkoinen, mutta tällä hetkellä olen ihastunut ihan hurjasti myös kokovalkoiseen lookkiin. Muutama valkoinen mekko ja hame kaapista jo kotona löytyy, mutta kyllä sinne ehdottomasti muutama ihana naisellinen yksilö kaivataan lisää;)

Seuraavaksi muutama poiminta ja inspistä koko valkoiseen asuun! :)

White is definitely the color of this Summer. I love the freshness that white presents and especially I have always loved to mix white and black in my outfits but nowadays a whole white outfit does not look bad at all either. I know that I have few awesome white skirts and dresses back home but I still think that there is always room for some more.. ;) On the next post I will give you some inspiration for white outfit and my favorite pieces found from online stores.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *