22.5.2015

George Town pictures

penang1
penang2
penang3
penang6
penang7

Kiertelyä Penangin upeassa George Townissa.

Melkein kahdentoista tunnin yöunet ja parin tunnin päikkärit ovat olleet viimepäivien juttu. Toivottavasti väsymys ei enteile alkavaa flunssaa. Olo on muuten kyllä ihan ok, mutta muutamana päivänä on tosiaan tuntunut, että tavalliset yöunet eivät riitä mihinkään. Olenkin rojahtanut iltaisin sänkyyn ennen yhdeksää. Toivottavasti olo tulee energisemmäksi pian.

Ihana ystäväni täällä KL:ssä aloitti juuri sokerilakon ja jäin pohtimaan, että olisi kyllä syytä minulla samaan. Eilen lueskelin ihanan Food Babe bloggaajan juttuja ja koitin sieltä saada taas motivaatiota mm. jäätelön jättämiseen pois ruokavaliosta. Helpommin kuitenkin sanottu, kuin tehty. Itse olen todella sokeririippuvainen ja sen kanssa saa kyllä painia niin henkisesti, kuin fyysisestikkin. Aikaisempia pohdintoja aiheesta löytyy Eroon sokeririippuvuudesta– ja Kirjavinkki: Irti sokerista– postauksista. Sitä kultaista keskitietä etsiessä edelleen…

Yllä kuvia meidän maaliskuun Penang reissulta. George Town oli upea! Mikäli aikaa olisi ollut enemmän olisin halunnut tutustua kaupunkiin vielä paremmin päiväsaikaan. Parasta katutaiteiden lisäksi Penangilla oli ruoka!! Ah, vieläkin haaveilen Penangissa saamani täydellisen hummuksen perään;)

I have been super tired in the last two days. Usual eight or nine hours per night has been enough and I have gone two bed before nine pm. Hope that this is not a sign of a possible incoming flu.. What else.. I have been fighting against the sugar addiction once again. My close friend just started saying total no for sugar and I though that if I join her. I am so addicted that it won´t be easy. I hope that I´ll find my place between the sugar addiction and total refusal some day in the future. The pictures on this post are from our Penang holiday in March. George Town was beautiful and if we just have had enough time I would have wanted to explore the town even more. Best thing in Penang? The greatest hummus ever!! :)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    mama
    22.5.2015 at 05:53

    Ihania matkamuistoja tulee mieleen :) Ja oli kyllä vaikuttavaa katutaidetta. Katuruokakin yllätti tällaisen länsimaalaisen skeptikon, joka ei ikinä olisi koskenut niihin kojuihin ilman teidän suosittelua… mutta oli se hyvää!! Hih… teki kyllä länsimaalaiselle hygieenikolle hyvää :)
    Raksu <3

    • Reply
      monasdailystyle
      22.5.2015 at 06:12

      Hihih <3 <3 <3 :)

  • Reply
    Kristiina
    22.5.2015 at 07:20

    Voi taivas miten upeita kuvia! Kuvista suorastaan huokuu hyvä tunnelma. Hmmm sokerilakko, lakko, tuossa sanassa on huono tunnelma :) Mä rakastan “riisi” jäätelöä, sama on vegaani karkkien suhteen, mikä sen kivempaa kun rankan työputken jälkeen jäädä vapaille ja nauttia elämästä ja herkuista. Tein juuri muutaman 50 tuntisen työviikon ja voi apua se tuntuu kropassa vieläkin, mutta nyt on 5 päivän vapaat :) Tänään siis kahvilaan nauttimaan kesäisestä päivästä, kyllä lämpö ja aurinko on saapunut tänne! Ihanaa viikonloppua <3 Pus

    • Reply
      monasdailystyle
      22.5.2015 at 16:20

      Kiitos Kristiina <3 <3:)
      Ja totta lakko on aika negatiivissävytteinen :D Mut äh mikäs siihen olis parempi… Kultainen keskitie ei kyllä ainakaan sokerin kanssa tuu mun kohdalla vielä varmaan pitkään aikaan eteen;)
      50 h työviikko kuulostaa melkoselta!:O Muista ottaa välillä iisisti. Stressi on kropalle super pahasta. Ja jes niin oli aikakin jo auringon tulla sinnekin <3 Haleja tsiljoona <3

      • Reply
        Kristiina
        22.5.2015 at 16:49

        <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *