22.5.2015

Mother Nature

Oletteko nähneet tämän videon, jossa Julia Roberts on mother nature? Törmäsin siihen itse vasta vähän aikaa sitten facebook jakojen kautta ja täytyy sanoa, että on yksi parhaimmista ja koskettavimmista luontoteoksista. Tämä on must see!

Luonto ei tarvitse meitä ihmisiä, me tarvitsemme luontoa.

Have you seen this video? I saw this on Facebook and think that it is awesome and tells a very important story. Nature needs us and we totally need the nature!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Kristiina
    22.5.2015 at 20:45

    Kun mä näin tämän videon ensimmäisen kerran mä itkin, itkin kauan aikaa. Miten uskomaton luonto meillä on! Miten kaunista meillä on! Kuka sitä tuhoaa? Ihminen.. Hävettää! Mulla on melko puhdas sydän, en käytä kertakäyttöisiä astioita, en mene kahvilaan missä ei saa kunnon kahvikuppia, en syö lihaa, kalaa, kanaa.. Mun takia ei sademetsiä kaadeta! Mutta tuo pahuksen lentäminen.. Perillä kohteessa käytän aina julkisia, eli siitä plussia… Mutta… Ei se riitä! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      23.5.2015 at 03:11

      Tää on kyllä niin koskettava. Mulla on niin paljon vielä tehtävää monella saralla vielä, mut onneks en sentään pahimmasta päästä ole. Pitää muistaa joka päivä pienissä asioissa aina tehdä tärkeitä valintoja. Tällaiset ovat hyviä muistuttamaan.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *