24.4.2015

Stop focusing on how stressed you are and remember how blessed you are

uluwatuoutfit
uluwatuoutfit5uluwatuoutfit2uluwatuoutfit3uluwatuoutfit4

Kuvat, Eetu Visuri

Nappasimme nämä asukuvat Balin reissumme toiseksi viimeisenä päivänä, kun olimme Eetun kanssa matkalla Uluwatuun. Pysyhdyimme Ayana Resort and Spassa matkan varrella ihailemassa maisemia ja tarkoitus oli myös käydä paikan Rock Barissa, mutta harmiksemme se oli vielä kiinni. Paikka oli tosin kokonaisuudessaan niin upea, ettei baarin kiinni olo haitannut lainkaan. Mikäli joskus vielä eksyn Balille, suuntaan ehdottomasti Rock Bariin katsomaan vielä auringonlaskua:)

Viime päivinä mielessä on pyörinyt niin paljon ristiriitaisia tunteita, että välillä on vaikea hengittää. Maailmalla tapahtuvat kauheudet saavat välillä ihan lamaantuneeksi. Huomaan, että pyörittelen asioita ihan liikaa mielessä ja usein ne putkahtavat myös uniin. Pitää koittaa kääntää ajatuksia muulla, ettei mene ihan toimettomaksi.

Viikonlopuksi meillä ei ole tällä kertaan MITÄÄN suunnitelmia! Hassua, kun yhtäkkiä onkin ihan rauhallista ja suunnittelematonta. Pitäisi nauttia tästä hetkestä ja osata ottaa iisisti.. Tai no onhan niitä suunnitelmia ensi viikolle, muttei ehkä ihan sellaisia mitä toivoisi:D Nimittäin ensi viikolla on taas edessä muutama tentti. Siinähän ne viikonloppun suunnitelmat sitten ovatkin: tenttiin lukemista;)

Ihanaa ja toivottavasti keväistä viikonloppua kaikille!! Kuullaan pian!

These pictures are from Uluwatu, Bali. We visited Ayana resort and spa and took the outfit pics on a dock under the cliffs. We would have wanted also visit their Rock Bar but unfortunately it was closed during the lunch time. Maybe next time.. :)

Past few days I´ve been thinking too much all the horrible situation allover the world. Even so much that these come in my dreams. Maybe I should try to turn my thought into more positive things.

For this weekend we have NO plans. Which feel weird but is also kind of necessary at the same time. On the other hand on the next week we have two exams again and this is actually what I should call plan for this weekend.. reading!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Pinja
  24.4.2015 at 09:17

  Vau mitä kuvia ja ihana mekko! Tsemppiä lukemiseen ja tentteihin <3 :)

 • Reply
  Sonja
  24.4.2015 at 11:06

  Hyviä ajatuksia ja kauniita kuvia! Tsemppiä tentteihin ja terkkuja sinne <3

 • Reply
  juuli
  24.4.2015 at 16:21

  Ihana mekko :) Onko se matkalta ostettu?

 • Reply
  Kristiina
  25.4.2015 at 10:27

  Upeita kuvia, meri on niin kaunis, vaikka se ei mun lempielementti olekaan. Tuolla laiturilla olis kiva lukea hyvää kirjaa ja nauttia jotain herkullista juomaa. Mitä teille kuuluu? On pitäny kysyä monta kertaa, että miten pitkä matka teiltä on yliopistolle? Oon kuullu KL:n metrosta aika “kivoja” juttuja, onko ne sun mielestä miten turvallisia liikkua naisena ja vielä yksin?

  Täällä on ihana kevätaamu, aurinko paistaa, pyykit kuivuu ulkona ja me lähdetään ihan kohta metsään ja järvelle. Mukavaa viikonloppua <3 Pus

  • Reply
   Kristiina
   25.4.2015 at 10:43

   Ja vielä pakko vielä jatkaa… Mä olen myös viettäny unettomia öitä kun olen lukenut uutisia mm. Välimereltä. Miten julma maailma onkaan! Syyria, Palestiina, Nepal, Pakistan.. Ystäväni Intiasta lähetti kuvan missä hänen kotikirkon Neitsyt Maria-patsas oli kaadettu ja rikottu. Mun ystävä siis kuuluu pieneen katoliseen seurakuntaan Intiassa. Onneksi mulla on iso sydän ja avara katse, mun parhaat ystävät ovat maailmankansalaisia, pakolaisina Eurooppaan tulleita. Ihania ja niin ymmärtäväisiä ihmisiä. PS vähän hävettää Suomen tuleva hallitus… Toiset haluaa turkistarhauksen jatkuvan ainiaan ja toiset maahanmuuton loppuvan kokonaan… Molemaat niin kaukana mun ajatuksesta :D

   Nyt sinne metsään <3

  • Reply
   monasdailystyle
   25.4.2015 at 11:09

   Meillä on noin puolen tunnin matka koululle, mutta käytetään aina taksia. Eli meillä jää julkisten käyttö tosi vähiin. Täällä on aika kehno julkinen liikenne muutenkin.. Mutta kyllä päiväsaikaan ihan hyvin mun mielestä uskaltaa liikkua yksinäänkin. Oon muutenkin kokenut Malesian ihan erilailla miten odotin. Varsinkin Vietnamin reissun jälkeen avautui taas ihan erilailla ajatukset.
   Mua ei oo kertaakaan täällä pelottanut. Tai no ehkä baarikadulla alkuillasta kävellessä, mutta silloinkin lähinnä super humalaiset länkkärit on pelottanut. Mun ajatusmaailma on muuttunut niin paljon ja niin monessa aiheessa, et ihan itseäänkin välillä pöyristyttää. Jotenkin oon luullut, että oon ollut tosi suvaitsevainen ja avarakatseinen, mutta kyllä mulla aika ennakkokäsityksiä on ollut monistakin asioista. Täällä menee ajatukset niin laidasta laitaan, että välillä on vaikea itsekään pysyä perässä. Varsinkin kun jatkuvasti tulee noita maailmalla jyllääviä uutisiakin korviin.
   Mut yleisesti kyllä täällä tosi turvassa saa mennä, kun on maalaisjärki mukana, liikkuu yleisillä paikoilla ja järkevään aikaan. Yhdeltä tutulta on varastettu täällä laukku, mutta muuten en oo kuullu mitään vakavampia juttuja. Takseja kun käyttää MyTeksin avulla niin on tosi näppärää ja myös turvallista. Tosin mä en niitä oo kertaakaan yksin käyttänyt, joten en voi sanoa miten kokisi taksilla kulkemisen yksinään..
   Ja noista vaaleista… Tosiaan aikalailla laidasta laitaan mielipiteitä, mutta niinhän se menee. Mä oon kuitenkin päällisin puolin sitä mieltä, että valtaosalla suomalaisista on tosi hyvät ja suvaitsevaiset asenteet. Ääripäät ajatteluissa ja mielipiteissä taitaa kuitenkin olla enemmän yksittäisten ihmisten mielipiteitä, kuin koko puolueiden ajamia aatteita?
   Mua itseasiassa vähän harmittaa miten media tekee puolueista ja muutamista yksittäisistä ihmisistä niin isoa asiaa. Parempi olisi keskittyä kokonaiskuvaan ja ajaa tärkeitä asioita eteenpäin. Todella harmillista, että jäädään jäytämään “pieniä” ja hyvin turhalta tuntuvia asioita todella isojen asioiden kustannuksella. Tosin en oo mikään mitään sanomaan, kun en aktiivisesti seuraa saati osallistu näihin aiheisiin. Mutta päällimmäisenä mulla on täällä monesti tullut mieleen, että saa olla ylpeä niin älyttömän monesta asiasta mitä Suomessa tehdään ja ollaan tehty. Nyt pitäisi vaan keskittyä enemmän siihen miten saadaan hommat eteenpäin ja mitkä oikeasti ovat tärkeitä asioita just nyt sen sijaan, että keskitytään siihen mitkä puolueet on juntteja ja mitkä eivät.
   Triljoona halia täältä ja ihanaa viikonloppua <3 Nauti luonnosta <3 Täällä on järkyt ukkoset taas:O Huh hei.

   • Reply
    Kristiina
    25.4.2015 at 15:01

    <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *