23.4.2015

5 Gorgeous Instagram Account

Upea ja inspiroiva Julia Engelin instagram on täynnä värikkäitä ja kauniita kuvia. Myös hänen bloginsa Gal Meet Glam on mieletön insoiroitumisen keidas. Julian kaikissa kuvissa silmä ihan lepää.

juliaengel

@Juliahengel

Janni Delerin blogi on varmasti yksi tämän hetken pohjoismaiden suosituimpia ja luetuimpia. Janni on hurjan kaunis ruotsalainen nuori nainen, joka matkustaa ympäri maailmaa ja kuvaa erittäin kauniita kuvia niin blogiin kuin instagramiin. Hänen instagramistaan saa aina reissufiiliksen ja upeat värikkäät kuvat inspiroi ja piristää! Jannin blogista ja instagramista välittyy aina hyvä ja iloinen fiilis.

jannid

@jannid

Tone It Up tytöt Karena ja Katrina ovat jo ikuiseeden olleet suosikkejani ja heidän instagram kuuluu myös omien lempparieni joukkoon. Näiltä naisilta saa aina poikkeuksellisen paljon energiaa ja hyvää mieltä! Ihan mahtavaa fiilistä, kauniita kuvia ja ennen kaikkea terveellisten elämäntapojen välittämistä seuraajille. Ihania tyttöjä!!

karenakatrina

@karenakatrina

Emily Jacksonin blogin olen löytänyt vasta alku vuodesta ja jäin heti koukkuun. Tällä hetkellä hänen Ivory Lane blogi kuuluu suosikkeihini ja oikein odotan uusia postauksia blogin ja instagramin puolella. Ihan mielettömän aurinkoinen nainen, jolla on huikean kauniita ja inspiroivia asukuvia sekä maailman suloisimpia kuvia hänen perheestään. Häntä seuratessa tulee aina monta aaawww huokaisua;)

ivorylain

@emilyijackson

Aimee Songilla on vaatimattomat 2 miljoonaa instagram seuraajaa, joten varmasti moni muukin seurailee tämän tyylitaiturin upeita kuvia! ;) Kaiken kaikkiaan ihana blogi, upeat kuvat ja hauska Aimee. Olen Aimeen blogin lisäksi alkanut seurata häntä snapshatissa. Välillä saa ääneen nauraa hänen hölmöille jutuilleen :D Mahtavan oloinen persoona ja huikean uran luonut blogillaan!! Wau!

songofstyle

@songofstyle

Siinäpä niitä!! :) Laittakaa tekin tulemaan omia instagramsuosikkeja kommenttiboksiin. Uusia seurattavia on aina niin kiva löytää. Linkatkaa ihmeessä myös omat profiilinne:)

Minun kuvia pääsee seuraamaan instagramissa nimimerkillä: @Monasdailystyle ja SnapChatissa puolestaan videoita nimimerkillä monanieminen.

monasdailystyle

 

@Monasdailystyle

Kuullaan pian <3

Above I have presented five of my favorite instagram accounts. Check them out! :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ida
    23.4.2015 at 11:43

    Oma insta löytyy nimellä iidisspiidis , kuvia mm. mun mäyräkoirista =)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *