15.4.2015

Ho Chi Minh City

saigon1
saigon2
saigon3saigon4
saigon5
saigon6
saigon7
saigon8
saigon9
saigon10

Aikamoinen päivä takana. Aamupäivällä lähdimme heti Ho Chi Minh sotamuseoon ja se oli kyllä niin järkyttävä kokemus, että koko päivä meni sen jälkeen melko lamaantuneessa tilassa. Käveltyä tuli taas niin paljon, että jalat on kipeät ja nyt kodalle osui myös pieni alkava flunssa. Toivottavasti huomenna olisi jo energisempi olo.

Lamaantumisesta huolimatta sain muutamat kuvat otettua, joten tässä pientä kuvasaldoa päivästä. Tuosta sotamuseosta en kyllä taida pystyä kirjoittamaan tarkempaa postausta. Siellä en kuviakaan saanut otettua kuin muutaman ulkoa.

Ruuista kirjoittelen vielä tarkemmin. Huomiseksi ollaan varattu ruokatouri. Sitä odotellessa.

Nyt unta ja kuullaan taas pian!

Quite a day in Saigon. We visited their war museum and it was such a horrible and sad experience. I felt a little sad the whole afternoon and all above others in the evening I received symptoms of flu. I hope that I feel better tomorrow when we will have awesome time taking a food tour all over Saigon!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  H/
  15.4.2015 at 21:05

  Kävin itse Vietnamin lomalla sotamuseossa ja se kyllä pysäytti ja kuten sanoit, lamaannutti. Todella surullinen ja raskas kokemus. Mutta kaupunki itsessään on täynnä elämää ja loistavaa ruokaa! :) Nauttikaa matkasta!

  • Reply
   monasdailystyle
   16.4.2015 at 04:43

   Se on kyllä todella surullinen paikka..:( Mä oon aina ollut hurjan kiinnostunut historiasta, mutta mulla on jäänyt Vietnamin sota jotenkin tosi hämäräksi. Tää museo avarsi kyllä tietämystä, mutta ihan kamalalla tavalla. Ei vaan pysty pienessä päässä ymmärtämään näitä kaikkia kauheuksia ja jotenkin kaikki tuo tuntuu niin turhalta. Vaikka kuinka moneen kertaan koitin jotenkin järkeillä kronologisesti syy seuraus suhteita tuosta sodasta niin ei helkkari mee mun kaaliin. Tämä museo oli kyllä yksi hirveimmistä jutuista, joita oon matkoilla kokenut. Oon monesti miettinyt, että joskus vierailen auschwitsin keskitysleirillä, mutta tämän museon jälkeen en kyllä taida siihen enää pystyä.
   Toivottavasti tästä päivästä jää vähän positiivisempi fiilis..

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *