16.4.2015

L Hotel Seminyak

Balin reissulla pääsimme blogin kautta testaamaan yhdeksi yöksi Eetun ja Charin kanssa Seminyakissa sijaitsevaa upeaa viiden tähden hotellia L Hotel Seminyakia. Lupasin jo aikaisemmin kirjoitella tarkempaa postausta ja tässä tulisi kasa kuvia kauniista bontique hotellista.

alkudrinkki

L Hotelli ei ole pelkästään yöpymissija vaan he panostavat erityisen paljon henkilökohtaiseen palveluun ja kokemukseen paikan päällä. Alkuun vieraat toivotetaan tervetulleiksi raikkailla tervetuliaisdrinkeillä kauniissa aulatilassa.

Hotellin väritys on luonnollinen ripauksella pieniä tehostevärejä tekstiileissä. Moderni sisustus olikin erityisesti omaan mieleeni.

aulalhotel1

Lux suites oli ihan täydellinen! Iso sänky täydellisine tyynyineen ja peittoineen oli enemmän mitä olisi voinut toivoa. Olen nyt reissun aikana nukkunut muutamassa niin hyvässä hotellin sängyssä, että ajatukseen on hiipinyt kotona Suomessa uuteen sänkyyn panostaminen. Hyvällä sängyllä ja tyynyllä eritoten on ihan hurjan iso merkitys hyviin yöuniin. L Hotelissa on mahdollisuus valita listalta itselleen sopiva tyyny.

bed1bathroom3

Ihanaa pientä luksusta hotellista löytyi kosmetiikkatuotteista. Kiehl’s tuotteet ovat ihania! Tässä on ehdottomasti yksi “pieni-iso” yksityiskohta, joka tekee hotellikokemuksesta paljon paremman. On aivan eri fiilis saada käyttöön laadukkaat ja hyvältä tuoksuvat tuotteet, kuin käyttää pakon edestä 5 in one tuotteita, jolloin yhdellä purkilla käy kaikki toimet :D

kiehlsbathroom2

Samassa tilassa sängyn kanssa on myös romanttisesti kylpyamme;) L Hotelli on panostanut palveluissaa juuri rakastavaisten tarpeisiin ja juuri tämä kylpyhuone makuuhuoneessa on yksi osa sitä ajattelua. Käytössä on laadukkaat kylpytuotteet ammeeseen ja kylvyn voi tilata valmiiksi huoneeseen henkilökunnalta. Mikäs sen parempaa, kuin valmis kylpy odottamassa pitkän surffauspäivän jälkeen?! :D L Hotellissa on jokaiselle vieraalle myös erillinen kännykkä, jolla voi soittaa tarvittaessa henkilökunnalle ja tilata esimerkiksi kahvin huoneeseen milloin vain. Ihan täydellistä palvelua ja yksityiskohtiin panostamista sanon vaan:)

bathroom

Hotellin vieressä on erillinen spa. Pääsimme Charin kanssa testaamaan balilaista hierontaa ja voi taivas se oli ihana. Makasimme vierekkäisissä huoneissa ja taustalla kuului suihkulähteen ääni. Todella rentouttava ja ihana kokemus. Span aulassa odottaessa meitä ennen ollut australialainen nainen tokaisikin meille, että hän oli juuri ollut elämänsä ihanimmassa ja rentouttavamissa hieronnassa! :) Balilla hieronnat ja kauneushoidot ovat ihan ehdottomia to do listalla.

lhotel7lhotel5spa

Hotellin kattoterassilta oli kauniit näkymät kaupungille. Ainut miinus hotellissa oli sijainti, joka ei ollut aivan rannassa. Toisaalta rantaan pääsi helposti noin kymmenessä minuutissa.

lhotelviewdoor

Aamupala oli normaalista buffet aamiaisesta poikkeava ala carte aamiainen. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun pääsimme kokeilemaan tällaista aamupalaa.

Kaikki ruoka tilattiin listalta ja ne tuotiin vastavalmistettuina. Kaikki mitä söimme oli todella hyvää. Erityisesti köyhätritarit! Nam! Ihanan erilainen aamupalakokemus vaikka edelleen olen ehkä enemmän buffetin puolesta puhuja.

lhotelseminyakaamupala1aamupala2aamupala5

Aamupalla leivät tuli super söpössä paperipussissa! Kuvan nappasi Char! :)

lhotel2

Uima-allas alue löytyy muutaman minuutin kävelymatkan päästä hotellista. Hotellin henkilökunta saattaa alueelle, joten eksymisvaaraa ei ole;) Meille ei sattunut aurinkoista päivää vierailupäivälle, joten jätimme altaalla makoilun välistä, vaikka kyllähän me Charin kanssa oltaisiin voitu tuolla pienessä mökissä kölliä aurinkoa paistatellessa;D

lhotel3

Illalla nautiskelimme vielä drinkit hotellin tunnelmallisella kattoterassilla, josta jatkoimme illalliselle läheiseen ravintolaan.

drinkit
lhotel6

Aivan mielettömän ihana hotelli, todella ystävällinen palvelu ja ihanat ruuat. Oli ilo testata heidän palveluitaan ja voin todella lämpimästi suositella hotellia Balilla vieraileville, jotka kaipaavat kunnon luksusta lomaansa! :)

Hotellin voi varata täältä*.

During our holiday in Bali we got a change to test a five star luxurious L Hotel Seminyak. The hotel was located a bit further away from the beach but you were still able to walk to there in 10 minutes. We had a lux suite room that was especially designed for the needs of love birds;). There were an open bathroom and a tub in the middle of the room. So different but so great! 

This hotel is all about details. In addition to their superb butler service they offer a great selection of quality amenities in rooms, pillow menu and a mobile phone with local number that you can carry with you and call to your butler when and where ever you need to. They also have a lovely pool few minutes walk away and a great spa next door that me and Char were able to try. Their Balinese massage was totally awesome!!

The breakfast is one to be mentioned. Instead of the normal buffet they offer their breakfast in ala carte style. You are able to order different kind of breakfast dishes from the menu and everything is made from order. The quality and taste of the food is near to perfection!

With all its innovative and unique services and little detail the L Hotel Seminyak is totally awesome! I would definitely recommend it to everyone.

(Sponsored stay/adlinks)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    mama
    16.4.2015 at 17:00

    Kuulostaa kyllä täydelliseltä ja niin ylelliseltä. Pitääkin harkita vaikkapa hopeahääpäivän viettoa tuolla :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *