15.4.2015

Fitnesspäiväkirjat

fitnesspaivakirjat

Koko päivän Ho Chi Minh Cityssa kiertelyn jälkeen oli super kiva ylläri huomata, että pystyn katsomosta katsomaan juuri alkaneen Fitnesspäiväkirjat sarjan ensimmäisen jakson netistä! Meidän päivä oli täällä kaikkea muuta kuin kevyt ja kiva, joten oli todella paikallaan vähän leppoisammat jutut.

Olen odottanut tätä Fitnesspäiväkirjaa jo tovin ja erityisesti ihanan Venlan takia, jonka blogi on pidempään ollut yksi suosikeistani. Sarjan ensimmäisessä jaksossa olikin ihana huomata, että tämä nainen on juuri niin mahtava mitä hänen blogistakin saa kuvan!:) Loistava ja tasapainoinen asenne hyvinvointiin on ehdottomasti sitä mitä toivoo hänen jakavan mahdollisimman suurelle yleisölle. Huippua päästä kurkistamaan myös sarjan muiden tähtien elämää. Jään innolla odottamaan tulevia jaksoja. Pitää toivoa, että KL:ssä katsomo latautuu myös moitteetta :)

Onko siellä muita, jotka katsoivat sarjan ensimmäisen jakson? Mitä mieltä te olitte ohjelmasta?

After having a hard day I felt a little better when I noticed that I am able to watch the first episode of the fitness diaries in the internet. I have been waiting this show for a while especially because of Venla who is one of the persons presented on the show. It was lovely to see that Venla is just as awesome person that you can imagine by reading her blog. She has a great attitude towards well being and I really hope that she is able to share that with the viewers. Have you seen the first episode and how do you feel about it?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Outi Karita
  18.4.2015 at 09:45

  Tykkäsin sarjasta, siinä oli ihana hyvänmielinen fiilis kokoajan :)

  • Reply
   monasdailystyle
   18.4.2015 at 11:17

   Niin samaa mieltä! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *