17.3.2015

Singapore Botanic Garden

botanicbotanic2botanic3botanic4botanic5botanic6botanic7botanic8botanic9

Koulupäivä pulkassa ja takaisin kotona! Kellahdin ensimmäisenä sängylle ja nukahdin välittömästi. Teki muuten 20 minuutin päikkärit terää. Nyt taas takaisin sorvin äärellä ja sainkin muokattua ensimmäiset kuvat Singaporesta.

Meidän viikonlopun reissu meni aivan liian nopeasti ja nähtävää jäi yllinkyllin vielä seuraavaan kertaan. Rakastan matkustamista, mutten ole koskaan tykännyt siitä, että nähtävyyksiä ja turistikohteita pitää kiertää hirveällä tahdilla verenmaku suussa. Kaikkein eniten nautin matkustamisesta, kun pääsen rauhassa fiilistelemään paikallista kulttuuria. Lyhyestä ajasta huolimatta saatiin ihan hyvin kokonaiskuva kauniista Singaporesta, kiitos näppärän turistibussin.

Todella hassua miten niin lähellä on niin erilainen kaupunki. KL ja Singapore ovat todella erilaisia. Singaporesta tuli päällimmäisenä todella viimeistelty ja huoliteltu fiilis. Kaikkialla oli super siistiä ja rakennukset todella absurdeja. Mielestäni Singapore oli coktail, jossa oli sekoitettu vähän kaikkea kaikkialta. Ostoskeskuksesta löytyi mm. mini Venetsia. KL puolestaan on omasta mielestäni paljon aidompi ja välittömämpi paikka pienine “säröineen”:) KL:stä ja Malesiasta ylipäänsä teen kunnon pohdintapostauksen tämän koko vaihtoajan jälkeen.

Yllä kuvia Singaporen Botanic Gardenilta, johon suuntasimme sunnuntaina aamupäivällä. Voisin hyvin kuvitella viettäväni tässä kauniissa puistossa kokonaisen päivän piknikeväistä ja kuohuvaa (holitonta tietty;)) nauttien. Erityisen ihanan paikasta teki sen lukuisat koirat! KL:ssä ei koiria tule vastaan juuri koskaan, joten oli kiva huokailla söpöjen karvakorvien perään.

Ja hei – mites noi kilpikonnat?!? Niitä oli miljoonia! Niiiiin söpöjä. Olisin voinut tuijotella niiden touhuja myös toisen päivän.

Huikean kaunis mesta, kannattaa ehdottomasti piipahtaa ja mikäli mahdollista ottaa eväät ja piknikviltti mukaan.

Nyt riennän kaupungille hoitamaan asioita, jonka jälkeen alkaa armoton pyykkääminen ja paperihommien teko.

Mitäs mieltä muut Botanic Gardenilla käyneet ovat puistosta? :)

Greetings from Singapore! We had an amazing weekend there although the time was limited. In two days we however managed to have an overall look at the city thanks to the hop on hop off busses. Above are some pictures from the Botanic garden which I totally loved. I could easily spent the whole day there just to walking around in beautiful nature. 

Next I will run to the city centre and afterwards is the laundry time. :) Have you been in BG? What do you think about it?

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    mama
    17.3.2015 at 13:50

    Voi huokaus, tämä garden oli kyllä vertaansa vailla!! Ja taivas sun kuvia!!! On pikkasen erilaisia nämä mun otokset täällä kotona :) Seuraavaksi taitaakin olla sijoitus kunnon kameraan :)

    • Reply
      monasdailystyle
      17.3.2015 at 16:19

      Hih, äläs ny oli sunkin kuvat upeita!! :) Mutta ehdottomasti teillekin järkkäri käyttöön niin pääsen kouluttaa sut kuvaamisen saloihin;) Meni noi asukuvaukset jo niin tottuneesti;)

  • Reply
    Pinja
    17.3.2015 at 21:43

    Siis vau, upean näköinen paikka!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *