17.3.2015

Paluu arkeen

singapore

Kotona KL:ssä taas! Huh, melkoiset pari viikkoa takana. Ihanaa, että meillä oli rakkaita vieraita täällä, mutta täytyy sanoa, että kyllä tekee hyvää ottaa iisisti ja ihan itsekseen tämä viikonloppu:D Kaikella rakkaudella äiti;)

Bussimatka Singaporesta sujui ihan ok, mutta kotona oltiin vasta puoli yhdentoista aikaan.  Tänään aamulla herääminen ei meinannut onnistua millään, mutta onneksi sain itseni raahattua kevyelle aamujumpalle alakertaan. Nyt olo on taas huomattavasti virkeämpi ja eiköhän tänään koulupäivä mene nopeasti. Iltapäivällä saan pestä urakalla reissussa kertynyttä pyykkiä ja aloittaa myös vihdoin koulujuttujen tekoa. Yksilö- sekä ryhmätöitä on alkanut kerääntyä mukavasti.

Tämän viikon pyhitän siis koulutöille ja blogille. Maaliskuun viimeisenä  viikonloppuna on taas uutta jänskää ohjelmaa luvassa, mutta siitä vielä lisää lähemmin.

Nyt pikapikaa kamat kasaan ja yliopistolle! Pahoittelut tällaista kiireistä postausvauhtia. Koitan päästä vauhtiin kuvien kanssa mahdollisimman pian. Varastossa odottaa sekä Penangin, että SIngaporen kuvia melkoinen läjä. Viimeiset pari viikkoa on aikaa ollut vain vartti siellä ja vartti täällä niin kaikki työläämpi homma on siirtynyt eteenpäin ja olen ehtinyt väsäillä vain pikaisia kuulumisia.

Ihanaa ja energistä päivää kaikille! Kuullaan taas pian <3

Back home again from Singapore. It was quite a two weeks when we had my parents and friends here whit us. The time just flew as we had so much awesome things to do together. Now it is time to start working with school assignments and getting prepared for the tests. This week I will also do some more work and try to make proper posts for a long time. Sorry about this quick and short posting pace. I have so much to tell you guys! Finally I hope that I have time to do so. :) 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    mama
    17.3.2015 at 07:23

    Hih… Ymmärrän! Mä olen täällä ihan pöllämystynyt kaikesta näkemästä, kokemasta ja siitä, että hyvänen aika se aika meni jo!!! Ja niin monta paikkaa kymmenessä päivässä.
    Onneksi ihana aurinko otti meidät ystävällisesti vastaan täälläkin päässä, mutta jestas, että tuntui kylmältä!! Eiköhän tämä arki ala täälläkin päässä rullaamaan…
    Kiitos teille vielä rakkaat kärsivällisyydestä opastaa meitä siellä hmmm… Hieman sekavassa, mutta niin ihanassa maailmassa…
    Raksu <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *