13.3.2015

Singapore

Wou! Saavuttiin illalla kahdeksalta Singaporen hotelliin ja nähtiin vasta vilauksella bussista ja taksista kaupunkia. Aika överi paikka – veikkaan, että pari päivää täällä menee niin nopeasti, ettei edes tajua ajan kulua. Bussimatka ja muodollisuudet sujui tosi joustavasti ja taksikin saatiin hotellille ihan hetkessä. KL:ssä tuo taksin saaminenhan on ihan oma lukunsa;) Siitä teen erikseen ihan oman postauksen vielä joskus:D

hotelli1

Hotelli oli tosi kiva ja erityisen iloinen olen huoneen sängystä! Mahdun tähän poikittain. Aamupalaa odotellessa. Otan siitä kuvia tännekin ja teen hotellista muutenkin parempaa postausta myöhemmin.

hotelli2

 

Suunnattiin ensimmäisenä mahat nälkäisinä syömään ja pitää todeta, että oli ehkä eriskummallisin illallinen koko Aasian reissun… Äiti tilasi kanaa nompparelleilla ja ystäväpariskuntamme sai saavillesen kalakeittoa. Tätä muistellaan hymyssä suin vielä pitkään!

Nyt unta palloon ja aamulla testaamaan hotellin sali! Kuullaan pian!! Ja iso kiitos kaikille super kivoista vinkeistä – ootte parhaita <3 :)

Singapore is outstanding! Yesterday we arrived to our hotel in the evening and headed straight for a dinner in a restaurant near by. The dinner we had was one of the weirdest ever. My mom had a chicken with candy and my friend received a huge bowl (atleast 1,5 litres) of spicy fish soup. This dinner is something to be remembered for a long time. :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ansku
    13.3.2015 at 20:13

    Haha! Kana nompparelleila! :D Kaikenlaista :D Pitäkää hauskaa!

    http://www.peaceandstyle.fi

  • Reply
    Jenna
    14.3.2015 at 22:21

    Haha apua mitä kanaa :D Ei kyllä kuulosta kauheen houkuttelevalta..

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *