12.3.2015

Reebok

reebok

Shoes, Reebok (here! ) adlink/mainoslinkki

Blogissa ei ole tainnut vilahtaa vielä kertaakaan kuvia uusista tennareista. Rakastan valkoisia tennareita ja Converset ovatkin olleet reissussa kovassa käytössä. Kaipasin niiden rinnalle kuitenkin jotain vähän siistimpiä yksilöitä ja nämä ihanat Reebokit tarttui mukaan. Ihan järjettömän hyvät kävellä, joten nämä ovat aivan täydellinen vaihtoehto kaupungilla kiertelyyn! :) Nuo turvonneet nilkat ovatkin sitten asia ihan erikseen :D Juuri päivittelin, että täällä KL:ssä ei kyllä pääse vahingossa laihtumaan…. Voi taivas tätä ruuan herkullisuutta. Kohta on ehkä pakko ottaa vähän itseään niskasta kiinni kaikkien herkullisten kastikkeiden kanssa ennen, kuin olo on tosi tukala:’D Melkein salaa toivon, että alkaisi paikallinen ruoka kyllästyttää, mutta ei ole todellakaan tietoakaan kyllästymisesta..

I haven´t told you about my new sneakers but there they are! I bought these Reebok sneakers some time ago here in KL and love them. These are great for walking but still they look simple and cute to be worn in the city and school. 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Jenna
    12.3.2015 at 18:14

    Noi on niin kivat!! Just ihastelin niitä viikonloppuna Stadiumilla ja mietin, että ostaisinko ne vai adidakset. Kummatkin tosin jäi vielä kauppaan.. :P Turussakin alkaa olla jo sopivat kelit valkoisille tennareille!

    • Reply
      monasdailystyle
      13.3.2015 at 03:33

      Oi mahtavaa, että kevät tekee tuloaan <3 8) Kyllä sitä on jo odotettukkin :) Meidän vanhemmat tulee maanantaina täältä takaisin Suomeen joten kiva heillekin, että vastassa keväiset fiilikset :)
      Ja suosittelen näitä kyllä toooooooosi lämpimästi!! Jaksan kävellä näillä ihan surutta vaikka kuinka paljon ja on ne vaan niin söpöt;) Lähtee tänään Singaporen viikonlopun reissullekin, jossa varmaan saadaan kävellä enemmän kuin tarpeeksi.

  • Reply
    Vivi
    12.3.2015 at 23:06

    Naurattaa, että varmaan 4 vuotta sitten ostin tuollaiset lenkkitossuiksi, jotka sittemmin jäivät kaapinpohjalle ja nyt yhtäkkiä niitä on joka paikassa :D Niin kivoilta näyttää kyllä tässäkin kuvassa, että varmaan pitää käydä kaivamassa ne kaapista ja siirtää käyttöön!

    • Reply
      monasdailystyle
      13.3.2015 at 03:36

      Hih, mahtavaa! :D Nyt vaan kuule käyttöön ehdottomasti! Nää on niiiin ihanat :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *