10.3.2015

Here Comes The Sun

beach3beach4

Ei tähän aurinkoon ja lämpöön vain voi kyllästyä. Mä niin rakastan tätä Aasian ilmastoa. Kertaakaan ei ole vielä tarvinnut ulkona palella:) Mainitsin muuten aikaisemmassa Beach- postauksessa, että selkä vähän kärähti.. Ei se selkä loppujen lopuksi niin palanutkaan, mutta näkisitte mun nenän tällä hetkellä :D Kääääk!!! Iho kesii ja tuntuu, että koko nenä irtoaa päästä:’D Ei ole tainnut koskaan aikaisemmin käydä noin kärtsäten.. Yleensä olen todella varovainen auringon kanssa, mutta tiedä sitten miksi nyt jätin tujummat voiteet laittamatta. Noh, tästä oppineena kulkee aurinkosuoja jatkossa aina kassissa mukana;)

Koulupäivä sujui tänään mukavan nopeasti vaikka pientä väsymystä on eilisen reissupäivän jälkeen. Nyt on työlista kasaantunut sen verran paljon pienen lomailun jälkeen, ettei oikein tiedä mistä aloittaisi. Hommaa ei myöskään helpota yhtään, että myös ensi viikonlopuksi on reissu tiedossa. Eikä myöskään se, että nukahdin tänään päikkäreille ihan kuin seinään kotiin päästyä;) Nyt siis poikkeuksellisesti kuppi iltakahvia nassuun ja to do listan pariin! Toivottavasti teillä on ollut mukava alkuviikko <3

I managed to burn my self a little under the Penang sun but nothing too serious.. For now on I will be even more careful with the sun. Our day at the Uni went good and now I have lots of work to be done before the trip next weekend. Yes, we are traveling again!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    CURIOUSNOORA
    11.3.2015 at 10:25

    Jej, täälläkin paistaa tänään! Ei ehkä ihan yhtä lämpimästi kuin siellä, mutta kuitenkin! :D<3

    • Reply
      monasdailystyle
      11.3.2015 at 10:29

      Mahtavaa, jo on aikakin tulla arskaa ja lämpöä myös Suomeen :) Kohta on jo kevät <3 :)

  • Reply
    Jenni R
    11.3.2015 at 15:24

    Moikka! Me ollaan just suunnittelemassa kesäksi reissua Malesiaan ja Penang ois yks kohteista. Pystykö tuolla uimaan? Jostain olen nimittäin lukenut että vesi ei kuulemma ole hirveän puhdasta, mutta eipä se ainakaan tässä kuvassa pahalta näytä :D

    • Reply
      monasdailystyle
      11.3.2015 at 15:57

      Vesi oli kyllä aika sameaa, eikä siellä oikein ketään uinut!:/ Penang oli mun mielestä tosi kiva siinä mielessä, että siellä oli hurjasti nähtävää ja tekemistä!:) Jos menen Penangiin uudelleen otan hotellin George Townista ja kierrän kaikki nähtävyydet, jotka vielä jäi lyhen reissun takia näkemättä :) Rantalomailuun kannattaa valita esim Tioman tai Langawi :)

      • Reply
        Jenni R
        11.3.2015 at 18:16

        Jep, Langkawi meillä onkin jo yhtenä kohteena listalla! :) Täytyykin sit katella vaihtoehtoja jos ottas hotellin tosiaan tuolta George Townista. Kiitos vastauksesta!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *