10.3.2015

Heart

heart
heart2

Kotona ollaan taas! Oli melkoinen matka takaisin KL:ään. Ensin odoteltiin tuttuun Malesialaiseen tapaan bussia tovi. Penangiin mennessä bussihan lähti puoli tuntia ennen aikataulua?! :D Eilen saatiin puolestaan odotella puoli tuntia. Hassuja näiden aikataulut;)

Matka tuntui kestävän tuskallisen pitkään vaikka nukuinkin melkein puolet matkasta. Välissä madeltiin noin tunti ruuhkassa tietyön takia.

Illalla perille KL:ään päästyä vettä tuli kaatamalla ja taksin saaminen isojen matkalaukkujen kanssa ei ollut kaikkein helpointa. Useamman taksin kanssa parjaamisen jälkeen päädyttiin vaan ottamaan jalat alle ja kävelemään sateessa kotiin. Matka ei ollut kuin vajaa pari kilometriä, mutta rikkinäisen ja järjettömän ison matkalaukun kanssa vesisateessa se tuntui maratonilta;) Kröhöm – Eetuhan se oli joka sitä laukkua raahasi, mutta kaipa se mun tuska kumpusi myötätunnosta ;)

Ja voi taivas, että oli iiiiihana kaatua omaan sänkyyn! :) Nyt aamulenkin ja aamupalan jälkeen on taas aika palata arkeen.

Äiti ja isäpuoli on meidän kanssa nyt vielä kolme päivää päivää KL:ssä ja perjantaina lähdetään yhdessä Singaporeen! :) Ystäväpariskunta jäi vielä eilen Penangiin röhnöttelemään hotellille (lue: juoksemaan metsissä! :D ) ja hekin saapuvat tänään illalla tänne KL:ään. Toivottavasti heidän bussimatkalla on hiukan parempi tuuri.

Meillä on Eetun kanssa tänään ja huomenna koulua normaalisti, joten oppaan hommat aloitetaan paremmin vasta torstaina.

Nyt siis yliopistolle (turismia käsittelevälle kurssille – ihan super mielenkiintoinen!) ja palataan taas myöhemmin kuulolle:)

Ihanaa ja energistä päivää kaikille! Toivottavasti Suomessakin alkaa pikkuhiljaa aurinko näyttäytyä!

Here we are back home in KL. The way back was quite a show. We were stuck in traffic almost for an hour and when we arrived it was raining cats and dogs. All over others no taxi driver was willing to take us on board because we had so much luggages. It was a “pleasant” walk home from the bus station with all the bags including one huge bag with broken wheels!! Tomorrow we have school as normal and my parent will have some time to go around KL by themselves. Have a great day you all! 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ansku
    10.3.2015 at 07:41

    Haha! Joo nää aikatauluasiat on kyllä todella aina ihan uskomattomia. Koskaan ei tiedä miten käy. Hyvä että lopulta hyvin kuitenkin :)

    http://www.peaceandstyle.fi

    • Reply
      monasdailystyle
      11.3.2015 at 00:43

      Kasvattaa kärsivällisyyttä ihan urakalla ;) Tän parin kuukauden aikana onkin tullut sitä jo roppakaupalla lisää :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *