8.3.2015

Sunday Workout

workout1
eetu1
mona1

Shorts Nike, similar here / Top Reebok, similar here (adlinks)

Huomenta ihanat! Sunnuntai lähti täällä Penangissa loistavasti käyntiin, kun tehtiin porukalla Kaylan treeni heti aamutuimaan ulkona. Täällä ei kauan tarvitse hikoilua odottaa – huh hei :D Päällä on uudet Niken shortsit ja Reebokin toppi.

Seuraavaksi suunnataan tutustumaan paikalliseen hedelmäfarmiin ja illalla ajateltiin lähteä hengailemaan Georgetowniin. Kamera lähtee tietysti mukaan, joten kuvia luvassa myöhemmin:)

The sunday here in Penang started with Kayla! We all made it together with Eetu and my Mom. No need to wait for sweating.. ;) I wore my new Nike shorts and Reebok top. Next we will visit local fruit farm and in the evening we are going to Georgetown. Lots of pictures are provided later for sure!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lucy
    8.3.2015 at 09:45

    Georgetownissa pyörällä saa helposti ihailtua georgetownin Unescon maailmanperintökohteen katuja ja katutaidetta kerralla aimo annoksen! Suosittelen siis vuokraamaan kaksipyöräiset. Jimmy Choon kotitalon voi myös bongata Georgetownista ;). Line Clear ravintolassa söin ehkä elämäni parhaan ruoka-annoksen Nasi Kandarinin, valikoiman erilaisia curryja, joka on siis paikan erikoisuus. Eksyimme ravintolaan vahingossa mutta myöhemmin huomasimme että myös Anthony Bourdain vieraili kyseisessä paikassa. (YouTubesta löytyy anthony bourdainin penang jakso jos kiinnostuit!)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *