7.3.2015

Aurinkotuotteita

aurinkotuotteet

Sen lisäksi, että on ihana nähdä pitkästä aikaa äitiä ja isäpuolta täällä Malesiassa niin ihanaa oli myös se, että äiti toi matkalaukullisen meille lisää tavaraa tänne. Tein pitkän listan tavaroista, jotka eivät meidän matkalaukkuihin tammikuussa mahtuneet. Ihan hyvin ollaan kyllä pärjätty vähälläkin tavaralla, mutta kyllä nyt erityisen kivaa oli kosmetiikkatuliaiset.

Täällä Penangissa heti käyttöön pääsi mm. tämä kuvassa näkyvä Lumenen after sun lotion. Ihan tajuttoman hyvä tuote, jota suosittelen todella lämpimästi! Todella hyvin imeytyvä ja levittyvä voide, jossa on ihanan raikas tuoksu. Voide jättää myös mukavan viileän tunteen iholle ja rauhoittaa punoittavaa ihoa. Ehdoton kesän ja aurinkoreissujen must have:) Tämä tuli tänään tarpeeseen pienen rapean olon jälkeen. Onko Lumenen aurinkotuotteet monelle jo tuttuja?

Toinen ihana tuote on Yves Rocherin kevyesti päivettävä kosteusvoide. Rakastan näitä päivettäviä voiteita, joilla saa Suomessakin pimeään vuodenaikaan edes vähän väriä iholle. YR:n päivettävä ovat olleet suosikkieni joukossa pitkään. Iho jää pehmeäksi ja voiteet levittyy tasaisesti jättäen myös kauniin tasaisen värin. Sävy kuluu iholta myös siististi pois. Tällä tuotteella on kiva pitää hankittua rusketusta yllä reissujen jälkeen:)

(Tuotteet saatu blogin kautta)

In addition to that how great it is to have my parents here it was almost as great to receive a bag full of our stuff from Finland. They brought some cosmetics also. Lumene after sun and Yves Rocher moisturizer are just perfect for a beach holiday for a skin care. 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Elina
    7.3.2015 at 21:30

    Kumpikaan tuote ei ole tuttu, mutta kiitti vinkistä :) Hyvän tuoksuinen after sun on ostoslistalla!

    • Reply
      monasdailystyle
      8.3.2015 at 04:50

      Tätä kannattaa ehdottomasti testata :) Ihanan raikas ja miellyttävä tuoksu. Ei kuitenkaan liian voimakas:)

  • Reply
    Pinja
    7.3.2015 at 21:52

    Mullakin on ollut tuota Lumenen after sunia ja tykkäsin kyllä kovasti! Täytyy varmaan taas tulevana keväänä ostaa uusi purkki :)

    • Reply
      monasdailystyle
      8.3.2015 at 04:39

      Mahtia:) Tää on kyllä niin hyvää!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *