3.6.2014

Kayla Itsines 12 viikon treeniohjelma

Nyt on ensimmäinen viikko takana Kaylan 12 viikon treeniohjelmaa, enkä voi kylliksi sitä hehkuttaa! Olen pitkään jo fanittanut Kaylaa ja inspiroitunut hänen instagramistaan ja nettisivuilla löytyvistä kivoista ohjeista sun muista ja pari viikkoa sitten päätin myös ostaa hänen e-kirjansa. Vaikken edes tekisi treenejä, olisin varmaan siltikin ihan kannatuksen vuoksi kirjat tilannut:D Kayla on kertakaikkisen inspiroiva ja hänellä on paljon hyvää asiaa niin treenistä kuin ruokavaliostakin.

Olen saanut nyt teiltä paljon kysymyksiä liityen juuri tähän Kaylan ohjelmaan, joten ajattelin kirjoittaa yleisesti mielipiteitä ja faktoja ohjelmasta tänne blogiin, jotta mahdollisimman moni ohjelman tilaamista pohtiva sen uskaltaisi tehdä:)

KAYLA ITSINES 12 VIIKON TREENIOHJELMA

KAYLA ITSINES 12 VIIKON TREENIOHJELMA

Kaylan asiakkaat ovat keskimäärin nuoria ja pohjakunto treeneille hänen mukaansa tulisi olla kohtuullinen. Ihan aloittelijoille treeni voi olla siis turhan raskas, mutta varmasti äkkiä huomaa kehitystä. Tosin tekniikan kanssa täytyy aina olla tarkkana, jottei tee väärin liikkeitä ja satuta itseään. Mikäli siis on juuri vasta aloittamassa liikuntaharrastusta niin kannattaa tehdä ohjelmaa vaikka jonkun kanssa, jolle jo liikeet ovat tuttuja.

Treenit ovat lyhyitä noin puolen tunnin kestäviä TODELLA intensiivisiä ja sykkeitä nostavia. Mikäli pohdit tykkäätkö Kaylan treenitavasta suosittelen äkkiä lataamaan hänen ilmaisen version, jossa on viikon ohjelma! Maksullinen e-kirja tulee sisältämään aivan vastaavia treenejä ja ohjelman 12 viikolle.

Moni varmaan pitää ihan hövelönä tehdä tällaista bikini kuntoon tähtäävää treeniä ja ajattelee sen olevan turhanpäiväistä, mutta väitän kovasti tässä suhteen vastaan!! Nimittäin tämä on ihan loistavaa vaihtelua niin salitreeneille kuin juoksullekkin. Nimestään huolimatta ei tämän treenin tarvitse olla pelkästään bikini kuntoon tähtääville. Liikunnassa minulle AINA kaikkein tärkeintä on ollut sen hauskuus. Liikunnanilo on parasta ja näistä Kaylan ohjelmista sitä todellakin saa. Nämä haastaa todella paljon niin kehoa ja mieltä. Käsittämättömintä on, että jo viikon jälkeen muutamat liikkeet meni PALJON helpommin kuin ensimmäisellä kerralla saati sitten muutama kuukausi sitten omatoimisesti :D En maltakaan odottaa 12 viikon jälkeen saamia tuloksia hyvinvoinnissa, nopeudessa ja vahvuudessa.

Olen TÄYSIN hurahtanut Kaylan ja hänen inspiraationsa syövereihin ja voin todella todella lämpimästi suositella hurahtamista kaikille muillekin, jotka haluavat liikunnallisesti haastaa itsensä:) Bikini kunto on toki monilla tavoitteena ja tätä ohjelmaa (ja terveellistä ruokavaliota) noudattamalla aivan varmasti sen tavoittaa, mutta kyllä tämä ohjelma sopii mielestäni ihan kaikille niillekkin, jotka ovat jo omasta mielestään hyvässä kunnossa, mutta haluaa vaan lisää energiaa ja vaihtelua treeneihin ja ennen kaikkea toivoo saavansa hyvää mieltä päiviin!! :)

Ps. Itse siis tilasin e-kirjan jossa on SEKÄ ruoka, että treeniohjeet!!! :) Ruokaohjeet eivät sovi ruokarajoitteisille, mutta saa niistäkin silti inspiraatiota! :) Ja Kaylalla on todella terve suhtautuminen ruokaliossa. Ei mitään vippaskonsteja, eikä liian pienillä kaloreilla kituuttamista. Terveellistä ruokaa monipuolisesti on hänen sanomansa, niin kuin me tiedetäänkin – eiks je;) Voin siis suositella kumpaakin, mutta kannattaa miettiä mistä itse eniten hyötyy! :)

Huomaathan, että Kaylan sivuilla on täydentävät KYSYMYS ja VASTAUS osiot, joista saat nopeasti selkeät ja varmat vastaukset! :) Itse kirjoitin Kaylan treeneistä vain oman kokemuksen ja fiiliksen kautta, eli minulle ei ole valtuutta lähteä tarkemmin ohjeistamaan hänen tavaramerkkiään.


PS!! Treenien jälkeisiin palkkareihin suosittelen tätä* proteiinijauhoa ja myös nämä banaanipannarit ovat ikuisuus suosikkejani sekä aamupalaksi että palkkariksi!! :)

KAYLA ITSINES 12 VIIKON TREENIOHJELMA

*adlinks

You Might Also Like

45 Comments

 • Reply
  Sonia88
  3.6.2014 at 13:02

  Onko painoa tippunut? :)

  • Reply
   Mona
   3.6.2014 at 17:52

   Ei, Olisko pitäny?:D

 • Reply
  Cherry
  3.6.2014 at 14:39

  Oon myös seurannut tätä innostavaa Kaylaa Instan puolella ja huikeita before & after kuvia, joita asiakkaat on lähettänyt. Varmasti treeni tepsii ja olen itsekin miettinyt tilaamista. Ei paha hinta hyvistä tuloksista!

  • Reply
   Mona
   3.6.2014 at 17:53

   Ehdottomasti tilaukseen vaan, tää on super hauskaa! :)

 • Reply
  Tiia
  3.6.2014 at 14:51

  Onko tuossa 75 euroa maksavassa molemmat, treeni että ruokavalio-ohjeet mukana? :) Vai täytyykö vielä erikseen tuo jotain 45 euroa maksava ostaa? Eli tarkoitan tätä: http://www.kaylaitsines.com.au/bikini-body-guides/bikini-body-guide-bundle

  • Reply
   Mona
   3.6.2014 at 14:53

   Siinä on molemmat:)

 • Reply
  -H
  3.6.2014 at 16:00

  Suosituksestasi aloin seuraamaan Kaylan instagramia ja huomasin, että siellä on paljon kuvia tuloksista, mitä hänen treeniohjelmillaan on saatu aikaan. Olenkin miettinyt, että pitäisikö tilata itsekin oma ohjelma ja nyt, kun mainitsit ilmaisesta ohjelmasta, niin sen tilasin. Vähän kyllä hirvittää, kun olen Kaylan videoita katsonut, mutta toivotaan, että tuloksia tulee täälläkin ;)

  • Reply
   Mona
   3.6.2014 at 17:55

   Jeeee:) Kaylan treenit on NIIIN tehokkaita ja hauskoja :) Ne on hyvä ottaa säännölliseksi osaksi omaa liikuntakalenteria! :) Monipuolista, tehokasta ja kivaa:) Kerrohan sit mitä tykkäsit ja päädytkö tilaamaan myös tuon 12 viikon ohjelman! :)

 • Reply
  Anna
  3.6.2014 at 16:35

  Kayla 12 viikon treeniohjelma on käytössä, tosin vasta toisen viikon alussa joten suurta raporttia tuloksista ei ole vielä tarjolla – innolla kuitenkin odotan mitä treeni ja suht puhdas ruokavalio tuo tullessaan ulkonäön ja voiman suhteen, nyt jo tuntuu helpommalta esim. punnertaa kuin ensimmäisellä viikolla (tein sitä ennen harjoittelumielessä ensimmäisen viikon läpi ennenkuin kunnolla aloitin ohjelman).

  • Reply
   Mona
   3.6.2014 at 17:56

   Hei kiva muitakin ohjelman tekijöitä:) Mä odotan jo innolla Kaylan toista kirjaa :D Kaylan treenit pitää ehdottomasti kuulua jatkossa meikän liikuntatapoihin. Tää on niin kivaa:)

 • Reply
  Hanna
  3.6.2014 at 17:35

  Moikka!

  Mitä välineitä tuohon Kaylan ohjelmaan tarvitsee? (Minä olen se, joka aiemmin kyseli sinulta vinkkejä, mitä hankkisit kotikuntosaliin. Muutto lähestyy, ja tuosta Kaylan paketista voisi saada hyvää treenirunkoa kotitreeniin).

  • Reply
   Mona
   3.6.2014 at 17:58

   Ihan hyvin pystyy tekemään ilman mitään laitteita tms. Kaikkea pystyy aika hyvin varioimaan.
   Mutta jos haluaa niin matto, hyppynaru, painot, painopallo ( vai miks sitä nyt sanotaan), penkki, steppilauta, bosu.
   Mulla itellä on tällä hetkellä kotona jumppapallo, matto, käsipainosarja, kahvakuula, kumppari ja hyppynaru :)

   • Reply
    Hanna
    4.6.2014 at 07:07

    Hei kiitos vinkistä! Ihan nolo myöntää mutta tuollaista painopalloa en ole koskaan edes ajatellut vaikka salilla käynytkin, aina vain tehnyt niillä samoilla tutuilla laitteilla. Bosuakin kokeillut vain kerran.

    Nyt kun välineet täytyykin miettiä itse jos “kotisalin” haluaa niin sitä on aivan että apua! :D Ihan uudella tavalla uusavuton olo. Loppujen lopuksi kun miettii, niin eiväthän ne salien hilavitkuttimet mitenkään välttämättömiä ole, kunhan käyttää järkeä.

    Jos noilla tykötarpeilla pystyy tekemään, niin sitten tuo Kaylan paketti taitaa kyllä löytää tiensä tänne minunkin pikku kätösiin :)

    • Reply
     Mona
     4.6.2014 at 09:42

     Mahtavaa jos oli vinkkiä:)
     Suosittelen kyllä Kaylan treenejä:) Tärkeintä on olla vaan tilaa ympärillä:)
     Täältä löytyy vielä muutamia kyssäreitä ja vastauksia Kaylan treeneihin liittyen:
     http://www.kaylaitsines.com.au/workouts/

 • Reply
  Marjukka / FFS
  3.6.2014 at 17:44

  Onko sulla penkki käytettävissä tähän treenii? Kiinnostava, simppeli ja taatusti tehokas!

  • Reply
   Mona
   3.6.2014 at 17:59

   Ei oo :D Joo siis todellakin tää on niin tehokasta settiä – suosittelen! Ihan sairaan hauskaa :)

 • Reply
  j
  4.6.2014 at 00:16

  Yksi joka toimii kotona hyvin on gymstick! Monipuolinen, tehokas(saatavina eri väreissä jokainen väri vastaa tiettyä kilomäärää esim. saa muunnettua 10-15 kilon välillä tai vastaavasti toisessa voi olla 20-25 yms. En määriä muista mutta eiköhän ne netistä löydy näppärästi) eikä vie tilaa oikeastaan lähes lainkaan eli ei tarvitse sisustuksen kannalta miettiä minne laittaa koska mahtuu hyvin vaikka kaapin perälle pystyyn :)

  • Reply
   Mona
   4.6.2014 at 09:41

   Hei joo sitä oon mäkin harkinnut kotiin! :) Nyt alkaa kyllä jo näillä nykyisilläkin saamaan hyvin treenejä aikaiseksi, mut toi vois olla hauska ottaa mukaan esim jos lähtee johonkin viikonlopuks tms..:)

 • Reply
  Jenni
  4.6.2014 at 10:27

  Samaa mieltä olen kanssasi Kaylan 12 viikon treeniohjelmasta; aivan loistava. Hiki tulee varmasti. Minulla menossa toinen viikko ja en päivääkään katunut ohjelman ostoa. Todella kiva ja tehokas.

 • Reply
  Janet
  4.6.2014 at 12:35

  Mäkin seuraan Kaylaa Instassa ja jumpe niitä muodonmuutoksia! Tää tahtoo kans!
  Pähkäilen nyt todella kovasti, josko tilaisin tuon treenin. Tulokset meinaan puhuu puolestaan. Niitä täälläkin kaivataan. Mutta toistaiseksi vielä haluan testailla rauhassa tätä uutta kolmipäivästä saliohjelmaani. :)

 • Reply
  Heidi
  5.6.2014 at 02:12

  Täällä yksi Kaylan treeneihin hurahtanut! Neljäs viikko menossa, ja vaikken mielestäni vielä näkyviä tuloksia ole saavuttanutkaan, huomaan, että burpeet, punnerrukset, hyppykyykyt jne sujuvat jo ihan vähän paremmin. Kivuttomammin ei missään nimessä, sillä joka ikinen treeni tuntuu. Ihanaa!! Käytössä siis pelkkä treeniohjelma.

  Innolla odotan tuloksia, sillä omassa varressa on mistä kaventaa! :D

  Vienosti myös toivoisin että julkaisisit tuntemuksiasi ja kokemuksiasi sitä mukaa kun ohjelmassa etenet.

  Mukavaa loppuviikkoa ja tsemiä treeneihin!

 • Reply
  Anette
  9.6.2014 at 11:05

  Tehdäänkö treenejä kerran viikkoon vai useampaan kertaan? Eli siis onko esim jalat kerran viikossa vai useammin?:)

  • Reply
   Mona
   9.6.2014 at 11:09

   Kolmesti viikossa! :) Kantsii kurkata tuo ilmainen ohjelma, niin siitä näkee millainen tulee olemaan:)

 • Reply
  Jenni
  10.6.2014 at 14:12

  Moikka! Pystytkö antamaan vähän tietoja tosta ruokavaliosta esim millanen lounas ja päivällinen on :)?

  • Reply
   Mona
   10.6.2014 at 14:41

   Ruokavalio-osuudessa on siis paljon erilaisia reseptejä ja esimerkkipäiviä. Ei oo siis vaan yhtä ainoaa ohjetta. Ja pääosin ohjeet on TOSI simppelit. Tavallista, puhdasta ja ravintorikasta ruokaa:) Valitettavasti nuo ruokaohjeet eivät kuitenkaan ole suunniteltu mikäli on erikoisruokavaliota. Täältä löytyy lisää kysymyksiä ja vastauksia Kaylan ruokaohjelmaan liittyen: http://www.kaylaitsines.com.au/nutrition-recipes/
   Mikäli oma ruokavalio on kohdillaan niin sit varmasti riittää tuo treeniosuus. Jos taas kaipaa ohjeita terveelliseen ruokavalioon niin sit ehdottomasti tilaamaan tuo ruokaosuuskin:) Itse tilasin molemmat ihan mielenkiinnon vuoksi, vaikken voikkaan noudattaa tuota ruokavaliota omien ruokarajoituksien puolesta. Toisaalta pääpiirteet noissa ohjeissa oli kyllä tosi samalaiset mitä itselläkin jo on:)

 • Reply
  Jenni
  10.6.2014 at 16:24

  Okei! Hmm..itsellä ei ole ruokarajoituksia…mutta kun olen työtön niin sen takia halusin kysellä kun toi on kyllä aika summa itselleni… :) Eiks se hinta oli joki yli 70euroo?

 • Reply
  Jenni
  10.6.2014 at 19:18

  Voi kiitos vinkistä :) oot kyl ihana ihminen / bloggaaja :)

 • Reply
  Toinen Mona
  13.6.2014 at 14:09

  Kannattaa ehdottomasti tsekata myös Fitnessblender youtuben puolelta! Ilmaisia täyspitkiä treenivideoita kaikentasoisille treenaajille. Videot on simppeleitä ja selkeitä (saa omat musat taustalle) ja ohjaajina tosi symppis jenkkipariskunta. Nettisivuiltaan saa myös ostettua e-kirjan muodossa 4-8 viikon mittaiset videoihin pohjautuvat treeniohjelmat pilkkahintaan (omani taisin saada alle viidellä eurolla). Toimii :))

 • Reply
  annika
  18.7.2014 at 08:33

  Hei! Kun teet kayla itsinesin ohjelmaa, pidätkö liikkeiden välissä taukoja vai siirryt heti seuraavaan ja tauon pidät ennen toista osiota? :)

  • Reply
   Mona
   18.7.2014 at 08:55

   Pidän yleensä n. 1-2 minuutin tauon:) Tarkoitus on pitää tauko mahdollisimman lyhyenä.

 • Reply
  Jenna
  20.7.2014 at 09:50

  Heippa ja aurinkoista kesää! :)
  Miten Kaylan treeni sujuvat? Oletko edelleen ollut tyytyväinen? Itse kaipaan jotain uutta, ispiroivaa ja motivoivaa omiin treeneihin ja päätin kans alkaa treenata Kaylan ohjeiden mukaan. :) Oon niin innoissani :D Ootko saanu millaisia tuloksia aikaan? Ootko treenannut viikossa muuta noiden Kaylan 3treenikerran lisäksi? :)

  terkuin,
  Jenna

  • Reply
   Mona
   20.7.2014 at 10:09

   Moi Jenna :)
   Treenit on sujunut hyvin ja rakastan koko ajan vaan enemmän ja enemmän Kaylan treenaustapaa. Se on mulle just eikä melkein täydellinen. Aion pitää tämän tyylisen treenin jatkossakin arjessa mukana vielä tuon 12 viikon jälkeenkin. Kun Kaylalle tulee uusia kirjoja aion ehdottomasti nekin hankkia:)
   Tää on vaan niin kivaa ja just niin kuin sanoit innostavaa!!! :)
   Mulla on kunto noussut hurjasti. Ekalla viikolla pelkät yleisliikkeet oli mega rankkoja, mutta nyt menee jo ihan energialla. Tosin eipä nuo treenit missään vaiheessa tuu helpommimmiksi ;D ;D Toisaalta sekin on huippua, kun koko ajan on vähän rankempaa ja ja saa myös enemmän itsestään irti :) Kaylan 3 treenin lisäksi teen fiiliksen mukaan lenkkejä ja muita treenejä. Kesällä en oo käyny yhtään salilla, mutta syksyllä varmaan yhdistän vähän salia mukaan ja juoksumatolla juoksua. Kaylan ohjelmassahan on myös tarkasti muut lissit ja hiitit, jos haluaa mennä tarkkaan niiden mukaan :)

   • Reply
    Jenna
    20.7.2014 at 17:37

    Jes, ihan mahtavaa! Kuulostaa niin hyvälle :) Mä niin kaipaan nyt vaihtelua peruspuntin ja juoksun rinnalle ja tää on kyllä epäilemättä oikeenlaista treeniä mulle :) ihana haastaa itteään ja kroppaa. Mulla kummittelee vielä muutama ekstrakilo vyötäröllä, niin eiköhän neki saa tällä nyt kyytiä. Tuntuu, että kropassa ei oo tapahtunu viime aikoina muutoksia, kai se on jo niin tottunu tähän tuttuun ja turvalliseen treenityyliin, vaikka sliohjelmia ym. oonki vaihtanut tietyn väliajoin. Voinko vielä kysyä sen verran, että Kaylan 3 treenin lisäksi viikko-ohjelmissa on muitakin treenejä? Paljonko treenikertoja tulee yhteen viikkoon? Mitä noi lissi treenit on? :) Ajattelin, että tekisin mahdollisimman hyvin ohjeiden mukaan :) en vaan itse vielä oo saanu sitä e-kirjaa, mutta eiköhän se pian tuu. Oon vaan niin malttamaton oottamaan :DD

    • Reply
     Mona
     20.7.2014 at 20:41

     Kirjassa on tosiaan suositellut muut treenimäärät ja ne vaihtelee eri viikoilla. LISS on esim kävelyä:) Kannattaa hei laittaa pikimiten Kaylalle viestiä, jos et oo vielä saanut e-kirjaa! Se nimittäin tulee heti, kun olet laittanut tilauksen menemään ja olet suorittanut maksun. Mulle tuli saman minuutin aikana se spostiin.

     • Jenna
      21.7.2014 at 17:26

      Okei, kiitos vastauksista <3 Mahtavaa kesän jatkoa! :)

 • Reply
  Tiia
  3.9.2014 at 20:49

  Moikka! Olen itse ostanut Kaylan ohjelman aika kauan sitten mutta motivaatiota vielä etsiskelen, pääsin viiko kutoseen ja siihen se sitten lopahtikin. Oisko kiinnostusta kerätä porukkaa yhdessä treenaamaan?

  • Reply
   Mona
   4.9.2014 at 07:02

   Moikka! :) Ihan mahtava idea! Mun aika ei valitettasti tällä hetkellä mitenkään riitä järkkäilemään, mutta sunhan kannattaa ehdottomasti laittaa vaikka facebookkiin joku oma ryhmä tms Kaylan treenejä tekeville Turkulaisille, jossa voi sopia yhteisiä treenejä:)

 • Reply
  Aino
  14.9.2014 at 19:13

  Moikka!

  Tilasin innoittamanasi Kaylan ilmaisviikon ohjelman ja tein keskiviikkona jalkatreenin. Eiliseen asti jalat oli ihan megakipeet ja äsken puhisin läpi vatsatreenin. Vaikka olenkin jonkun verran käynyt salilla/jumpissa ja lenkillä niin onpahan vaan tuskasta! Alkaako Kaylan 12 viikon ohjelma yhtä rankalla alulla vai onko edes vähän kevyempi aloitus? Ehkä en oo tarpeeks kovassa kunnossa tähän hommaan vaikka muuten kyllä kiinnostas!

  • Reply
   Mona
   15.9.2014 at 12:37

   Moii!! :)
   Kyllä se tulee olemaan koko ajan rankempaa ja rankempaa :D :D Toki kaikki liikkeet voi tehdä oman kunnon mukaan ja omaan tahtiin:)

   • Reply
    Aino
    15.9.2014 at 12:47

    Totta! Sitä samaa hoin miehellenikin kun jalkapäivän jälkeen hän sanoi, että onkohan kenties turhan rankka aloitus kun ei oo hetkeen tehny muuta kun käynyt lätkätreeneissä liukumassa ;) Täytynee ehkä vähentää toistojen määriä alkuun kun ei meinaa kierrosta päästä loppuun kun ei vaan kykene vaikka aikaa olisikin :D Heh, mutta kai sekin on tyhjää parempi, joten tilaan ohjelman ja varioin sitä hieman alkuun. Ehkä jossain vaiheessa saa sitten jo kiinni ohjelman temmosta!

    Kiitos tutustuttamisesta Kaylaan! Ihana blogi sinulla muutenkin. Olen uusi, innokas seuraaja :)

    • Reply
     Mona
     15.9.2014 at 12:51

     Eetu puolestaan mulle huutelee välillä, ET EI MEE KYYKYT TARPEEKS ALAS!!!!!!!! :’D :’D
     Mutta siis ehdottomasti omaan tahtiin ja siitä se kunto alkaa kuule nousta. Tärkeintä on tykätä siitä mitä tekee ja NAUTTIA liikunnan tuomasta hyvästä olosta <3 Ei kaikkea tarviikkaan ottaa niin vakavasti!
     Ja kiitos itsellesi <3<3 :)

 • Reply
  Marjo Holopainen
  24.10.2014 at 08:17

  Hei!

  Mietin noista välineistä. Esim ilmeisesti tuo puolipallo ja noi “penkit” onko me korvattavissa jollain muulla, onko sinulla ne kotona vai käytkö salilla?

  Innostuin ihan tosi paljon treenistä ja sinun blogi on myös ihana

  • Reply
   Mona
   24.10.2014 at 08:27

   Ei oo kumpaakaan! :) Teen liikkeet esim kokonaan ilman tai vähän muokaten jos ei oo välineitä johonkin tiettyyn liikeeseen:)
   Kannattaa ehdottomasti testata Kaylan treenejä!! :)

 • Reply
  marianne rautio
  21.12.2015 at 13:28

  Täytyy sanoa. En ole ennen katsonut sivuja. Ja en oikeasti pidä, jos naisen kroppa näyttää toooosi “roomalaisen miehen” vartalolta, mutta nämä sun kuvat…. VAU!!
  jUURIT MIKÄ ON “OMA TAVOITE”. OOT KUUMA!!!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *