7.3.2015

Beach

beach2
beach1

Ensimmäinen Penang päivä alkoi rannalla hengailulla. Vaikka rakastan rantaa, vettä ja kauniita maisemia niin auringonotto hiekkarannalla, ei lukeudu omiin lempparipuuhiini. Puhun paljon mielummin altaalla makoilun puolesta. Tiedä sitten johtuuko tämän päiväisestä rantafiilistelystä vai mistä, mutta rusketuin tänään enemmän, kuin koko kahden kuukauden reissun aikana yhteensä! Nyt itseasiassa selkä on tosi rapea ja taisin jopa hieman käräyttää sen! Damn! Nyt siis rasvaa kehiin ja pitkähihaista päälle. Vältän aina viimeiseen asti palamista, mutta näköjään aina ei voi onnistua. Onneksi äiti toi kunnon repertuaarin kosmetiikkaa mukana, joten olenkin täällä ihan kosmetiikan hurmoksessa taas ;D Muutamasta suosikista tulossa pikimiten juttua.

Nyt illaksi vielä porukalla dinnerille ja sen jälkeen ajoissa nukkumaan. Saa nähdä miten nämä meidän lomailijat onnistuvat päihittämään jet lagin;)

Kuullaan taas!

The first day in Penang was spent mostly under the sun. First we were on the beach but we all prefer the pool because there is no sand everywhere after sun bathing. In the evening we will have dinner together and then we are going in bed early because there might be some jet lag around for some of us. ;)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ulla
    7.3.2015 at 23:33

    Dear lovely Mona ♥

    unfortunately I don’t understand a single word of your blog,
    but it is also great just viewing your adorable pictures!

    Nice greetings from Germany,
    Ulla

    https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

    • Reply
      monasdailystyle
      8.3.2015 at 04:38

      Thank you dear Ulla <3 So nice to hear that you enjoy the pictures:)
      Frohe Wochenende Ulla<3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *