2.3.2015

Dinner

dinner1dinner2dinner5 ajae2dinner6dinner3dinner8dinner4dinner7

Kuala Lumpurissa on niin hyvää ruokaa, että voisin lähteä tänne reissuun ihan vain makujen takia. Ollaan kierretty Eetun kanssa reilussa kuukaudessa todella paljon eri ruokapaikkoja ja nyt on alkanut selvitä meidän suosikit. Madam Kvans johtaa tällä hetkellä ja siellä piipahdimme viikonloppuna ihanien vaihtariystäviemme Annukan ja Elinan kanssa! :) Eetu kirjoittelee varmasti vielä myöhemmin tarkempaa raporttia ravintolan tarjonnasta. Ennen dinneriä kävimme katsomassa Surian suihkulähdeshown. Oli tosi kiva vaikkei ihan vastaava mitä Dubaissa on. Tässä oli kuitenkin super kauniit värit! :)

Ai niin – tuolla Madam Kvansissa on ehkä Malesian parhaat satay kanavartaat. Niiden kanssa tulee maapähkinäkastike, joka vie kielen mennessään. Siinä on pientä projektia, että oppii tekemään samalaisen kotona Suomessa;) Tarkoitus oli muuten ottaa niistä vartaista kuvia blogiinkin, mutta arvannette miten kävi, kun vartaat tuotiin pöytään:’D

One of our favorite restaurant here is KL is Madam Kwan´s. We visited there on Saturday to have a dinner whit our friends Annukka and Elina. Especially their chicken satay is one of a kind and the peanut sauce on the side is soooooo delicious!!! 

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Alisha
    2.3.2015 at 22:01

    Ooooh, olin ihan unohtanut Madame Kwansin! Heidän Laksansa on mahtavaa, onkohan sitä vielä listoilla… Oletteko muuten vielä maistaneet Nasi Lemakia? Se on varmaan kuuluisin malesialainen ruoka – rakastan sitä, mutta kesti monta vuotta oppia tykkäämään siitä, pikkuiset ikan bilisit kun maistuivat ihan hirveiltä aluksi :D Harmillisesti sitä saa Suomessa ainoastaan Tampereella, eikä sielläkään se maistunut aivan oikealta :(

    xoxo

    • Reply
      monasdailystyle
      3.3.2015 at 02:07

      Laksa pitääkin testata Madamella seuraavaksi! Kyllä se siellä listalla on:)
      Kookoskermassa riisiä ollaan maistettu, mutta varsinaista Nasi Lemak annosta en oo vielä tullut ottaneeksi. Madam Kvansilla kuulemma aikast hyvä kyseinen annoa ja kerran ystäväni jo sen söikin ja hyvältä näytti! :D On taa vaan melkoinen ruokataivas;)
      Noita minikaloja laitetaan muuten tosi moneen paikkaan täällä.. Itse tykkään niistä joten ei haittaa yhtään :)
      Tässä onkin sit hyvä ravinteeli-idea Suomeen! Onkohan Turussa yhtään ravintolaa missä sais Malesialaisia ruokia…??:O Ei tuu äkkiseltään mieleen..

      • Reply
        Alisha
        3.3.2015 at 17:08

        Ei taida pahemmin malesialaisia ravintoloita olla Suomessa, ainakaan sellaisia joissa tarjottaisiin laksaa, rendangia, yms Madamen tyylisiä ruokia. Ainoa on tuo Tampereen Borneo. Helsingissä on jotain kiinalaisia ravintoloita, jotka mainostaa itseään malesialaisina, mutta ei sieltä niitä ruokia löydä, joita itse kaipaan… :( Lontoosta olen onnistunut löytämään autenttisita malesialaista ruokaa, bruneilaisten ystävien ansiosta, nam nam!!

        xoxo

  • Reply
    Sari | Wellness Madness
    3.3.2015 at 06:54

    Nuo minikalat ovat syy miksi malesialainen keittiö ei itseäni sytytä. Yritin antaa sille niin pirun monta mahdollisuutta mutta ei. Thaikeittiö sen sijaan on se mun juttu. Pitää tuo Madame Kwans käydä testaamassa maaliskuussa, viimeinen toivo malesialaisen ruuan suhteen :)

    • Reply
      monasdailystyle
      4.3.2015 at 15:40

      Hih :D Moni sanoo täällä samaa ;) Ja joo käy ehdottomasti!!!! :) Laita viestiä kun tuut ni käydään kahvittelemassa jos aikataulut menee yhteen!!! :)

  • Reply
    Hanna
    4.3.2015 at 12:37

    Heippa Mona! Tässä postauksessa on todella kauniit kuvat! Olisi kiva kuulla, millä kalustolla (lähinnä objektiivi) olet kuvannut? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      4.3.2015 at 15:43

      Voi kiitos paljon Hanna!! :) Mulla on täällä mukana ihan järjettömän mahtava kalusto!!!! Oon ihan hitusen innoissani siitä ;)
      Teen ehdottomasti vielä oman postauksensa niistä
      Mutta siis käytössä on Nikonin uusi D750 runko ja siihen 85mm 1.4 objektiivi. Niiiiiiiin hyvät!!!! <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *