3.3.2015

Good Morning

goodmorning

 

Today’s affirmation: “Sometimes you have to Just let go and see what happens

Epävarmuus ajaa usein stressiin ja etenkin, kun asioita hoitaa yhdessä jonkun toisen kanssa. Meillä on viimeaikoina tuottanut harmaita hiuksia yliopiston kurssit, jotka ovat menneet kaikkea muuta kuin putkeen. Olen koittanut ottaa itse mahdollisimman stressittömän asenteen, sillä panikoimalla en auta asiaa yhtään eteenpäin. Päin vastoin kulutan kaikki energiani loppuun, jonka jälkeen olen uupunut, enkä nauti mistään. Meidän parisuhteessa Eetu on se, joka puolestaan puntaroi ja stressaa kaikkea. Hän ei kuitenkaan kuluta energiaansa stressiin vaan on lähinnä parhaimmillaan pienen stressin alla. Se tuottaakin usein pieniä erimielisyyksiä ja aiheuttaa helposti keskinäistä närää. Kaikkein rakkain pystyy yleensä pienillä sanoilla osumaan hyvinkin arkoihin paikkoihin ja saa aikaan todellisen egon vallan mielessä. Toisen syyttäminen on yleensä tällöin kaikkein helpointa. Tänään oma päivän julistukseni on, että joskus on vain hyvä antaa olla ja katsoa miten asioilla on tapana järjestyä. Pyrin myös oppimaan Eetun tavasta käsitellä asioita stressaavissa tilanteissa, vaikka se usein itsessäni aiheuttaa ärsytyksen hetkiä. Toisen ärsyttävät puolet ovat kuitenkin paras mahdollinen peili kysyä itseltään miten voin itse kasvaa asian suhteen. Gabby puhuu paljon juuri tästä kyseisestä mirroring aiheesta.

Nyt siis oikein energistä ja stressitöntä päivää kaikille!;) Pitäkää meille peukkuja, että saadaan vihdoin ja viimein viimeisetkin kurssit luovittua lukujärjestykseen! :D

Things have not gone as we would have wanted whit the courses here in KL. Some problems have caused unnecessary stress and some arguments in our relationship also. Nothing serious but I just wanted to share this thought whit you guys. Stress is taking all the energy away from me but Eetu is actually operating better under a little stress. This is what makes us different and I am really trying to learn something from Eetu although his habits are sometimes so irritating. Things you feel irritating in another one are actually the best place for you to ask yourself how are you able to change or develop in you regarding these things. Gabby has also spoken a lot about this mirroring subject.

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    mama
    3.3.2015 at 06:39

    Täällä on peukkuvarpaatkin pystyssä <3

    • Reply
      monasdailystyle
      3.3.2015 at 10:10

      AIka hyvältä alkaa näyttää;)

  • Reply
    Ansku
    3.3.2015 at 07:48

    Tsemppiä! Asioilla on tapana järjestyä, mä olen huomannut sen :)

    http://www.peaceandstyle.fi

    • Reply
      monasdailystyle
      3.3.2015 at 10:11

      No se on just näin! Kyllä kaikella on aina tapana järjestyä :)

  • Reply
    Pinja
    3.3.2015 at 09:22

    Siis vau mikä kuva susta, aivan upea!

    • Reply
      monasdailystyle
      3.3.2015 at 10:13

      Voi kiitos ihana <3 Sä oot aina niin kultainen:)

  • Reply
    antsu
    5.3.2015 at 00:18

    En ole tainnut ennen kommentoida vaikka olen lukenut blogiasi aktiivisesti jo jonkun aikaa, ehkä vuoden tms. Kiva blogi sinulla, tykkään energisyydestäsi, mutta superfoodit ym. terveysruuat eivät kiinnosta vähääkään, onneksi ne on helppo vaan jättää lukematta. :) sulla on ihana tyyli, niihin liittyvistä postauksista pidän eniten. Eli asupostaukset ym.

    Meillä menee miehen kanssa niin päin että minä olen se, joka stressaan ja hermoilen, ja mies ottaa iisisti. Tai stressaa korkeintaan sitä, että minä stressaan ja hän koittaa opettaa minua olemaan stressaamatta ja yritän parhaani mukaan, koska itsekin ymmärrän että elo olisi helpompaa etenkin itselleni jos relaisin vähän.

    Jäi kiinnostamaan mitä tarkoitat Eetun tavalla toimia hyvin stressin alla. Minä osaan reagoida stressiin vain hermoilemalla, enkä muuta keinoa tiedäkään. Niin totta tuo mitä sanoit tuosta mirroring -aiheesta. Helposti tulee sitä keskinäistä kränää. Ihmissuhdepostaukset kiinnostavat minua erityisesti, olisi mukava lukea lisää esim sun ja Eetun suhteesta. Voisitteko tehdä esim.sellaisen missä molemmat kertovat toisistaan parhaimmat ja ärsyttävimmät puolet. Ois tosi mielenkiintoista lukea. :) tykkään monien bloggaajien tavasta tuoda itsestään esiin eri puolia blogissa, vaikka ymmärrettävästi ne kaikkein henkilökohtaisimmat jäävät ulkopuolelle.

    Tsemppiä sinne ulkomaille ja tervetuloa aikanaan takaisin! Ihania nämä reissupostaukset vaihteeksi, mutta perinteiset sisustus- ja asujutut ovat silti mieleisempiä itselleni. Toivoisin lisää asupostauksia sieltäkin muuten! Ymmärrän että olet ottanut vain osan vaatteista mukaan ja tuntuisi tylsältä kuvata vaikka perus toppi/farkkushortsiyhdistelmiä, mutta minusta ne eivät olisi sitä! Luulen, että teillä bloggaajilla helposti kasvaa kynnys kuvata asuja, pitäisi olla aina joku juju asussa jota kuvataan ja kaikki viimeisen päälle mietittyä vaikka lukijoille kelpais ihan niitten tylsienkin asujen esittely mielenkiinnon vuoksi ja uusia ideoita niistäkin voi joku saada! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      5.3.2015 at 15:53

      Moikka Antsu!!
      Kiva kun nyt jätit kommenttia!! :) Vitsit asupostauksien suhteen kaipaan kyllä itsekin itseltä vähän tsemppausta:D Täällä olen ollut tooooosi laiska pukeutuja ja päivästä toiseen mennään samoissa kledjuissa.. Ehkä tässä pikkuhiljaa alkaa taas inspis palautua ja tulee shoppailtua jotain vaatteita… Koitan saada jotain näitä tylsiäkin asuja kuitenkin kuvattua;)
      Ja joo ehdottomasti laitetaan työn alle pohdinta postaus parisuhteesta:) Eetu sanoi, ettei riitä yksi postaus tuohon sun mainitsemaan hyvät ja huonot puolet postaukseen ;D
      Super iso kiitos vielä ihanasta ja tsemppaavasta kommentista. Tällainen palaute on aina aivan parasta, kun on toiveita ja perusteluja :) Kiva, että jätit puumerkkiä:)

  • Reply
    monasdailystyle
    5.3.2015 at 16:23

    Niin ja tuosta Eetun stressistä… Esim tenttien lähestyessä jätkä on ihan stressissä, mutta toisaalta stressi saa hänet venymään super hyviin tuloksiin ja yleensä hän saakin vaan energiaa tehdä enemmän ja paremmin, kun on pieni paine alla! :) Eetulla on myös outo tapa nauttia siitä, että saa vääntää kaikesta aiheesta miljoona eri versiota ja puntaroi triljoonaan kertaan vaihtoehtoja :D

  • Reply
    Elli
    8.3.2015 at 13:14

    Mua auttaa myös usein se, että tiedostan mitä se “stressi” on…stressihän on pelkoa, joka on egon voimakkaimpia välineitä käyttää itseään ja muita vastaan (tai siis oikeasti vaan itseään vastaan). Joskus auttaa myös ajatus siitä, että universumi tietää parhaiten mitä minä tarvitsen, että just se stressaava juttu on oikeasti mulle parhaaksi katsottu ja sitä kautta yritän ottaa sen vastaan kiitollisuudella, sillä ilman taisteluita ei ole olemassa myöskään elämää, taistelut (niin pienet kun suuretkin) kuuluu elämään.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *