24.2.2015

Revityt farkut

Farkkuja alkaa olla jo parin kuukauden jälkeen ikävä. Matkassa mukana on ainoastaan yhdet farkut ja niitäkään en kovin montaa kertaa ole jalassa pitänyt. Huomaan kaupoissa kierrellessä aina tarrautuvani farkkuihin. Järki koittaa taistella vastaan, etteivät ne ole kovin käytännölliset täällä kuuman kosteassa. Toisaalta sisätiloissa on aina välillä liiankin hyvät ilmastoinnit, jolloin farkut olisivat taas ihan täydelliset! Eniten kaipaan tällä hetkellä repaleisia farkkuja! :)

monajaeetu3 monajaeetu1

Kuvat, Fashionstore (lisää kuvia You are the reason why I became stronger, but still you are reason my weakness – postauksessa )

Farkkumuistutuksena vielä vinkkiä, että yhteistyökumppani Fashionstoren huikea YSTÄVÄMYYNTI jatkuu vielä hetken! Joukossa on esimerkiksi kuvissa näkyvät ihanat Guessin revityt farkut, jotka ovat mega hyvässä tarjouksessa 79€ (normi 185€). Farkut löytyy TÄÄLTÄ! Myös kuvissa näkyvä paita on alessa täällä.  

Täällä on tänään sählätty yliopistolla. Kurssi oli tältä päivältä peruttu ja teimme käytännössä turhan reissun. Sen jälkeen alkoi viestittely muiden opiskelijoiden kanssa mahdollisesta korvaavasta tunnista. Ei ollut ihan helppo saada aikatauluja natsaamaan 30 hengen porukalla, jossa lähes jokainen opiskelee eri pääainetta;) Onneksi oma asenne on muovautunut jo melko rennoksi kaiken suhteen, joten juuri mikään ei enää yllätä:D Olen saanut jo parissa kuukaudessa sen mitä halusin – rutkasti lisää kärsivällisyyttä :)

Huomenna kurssien pitäisi olla normaalin aikataulun mukaisesti, joten aamulla soi taas herätyskello viideltä. Ihanaa, että saa jälleen kiinni aikaisista aamuista (heh, tässä kohtaa tulee väkisin mieleen Vauva.fi Blogiparodia:’D). Aurinko nousee täällä KL:ssä sen verran myöhään, etten todellakaan ole normaaleina aamuina saanut itseäni vielä kuudeksi ylös. Nyt aion saada kiinni taas aikaisista rutiineista. Niistä tulee nimittäin ihan hurjasti energiaa ja hyvää mieltä lisää päiviin. Miten Suomessa aamut ovat lähtenyt liikkeelle?? Aurinko taitaa jo nousta huomattavasti aikaisemmin ja päivät pitenee!! :) Ja ah niitä Suomen ihania kesäaamuja, kun kukonlaulun aikaan on jo ihan valoisaa – parasta <3 Kesäkin on jo ihan just;)

I miss jeans, especially teared ones. I often catch myself looking at new jeans in shops but until now the sense has won every time. In the other hand the air condition is pretty rough in the class room on the university.. We´ll see how this story end next time I find perfect pair of teared jeans. ;)

Today we visited university just to hear that the class has been cancelled. First study week has gone pretty well otherwise and we have managed to organize our schedule in a way that we only have Mon to Wed lectures at school. The rest of the week is for something else than studies! :) Tomorrow we should have a full day and we have to wake up at 5 am. Which is great though.. I have missed those early mornings when I have plenty of time just for myself before the world awakes. How have your mornings been there in Finland? Is it getting lighter and lighter morning after other?

(Fashionstore Adlinks)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Armi
  24.2.2015 at 17:58

  Olin jo asennoitunut ihanaan aamuun, jätin pikkuikkunankin huoneessa ihan hitusen raolleen et kuulen lintujen laulun niinkun pari viikkoa oon saanut kuulla – ihan mälsää, tänään satoikin vettä taivaan täydeltä ja maha oli kipeä. No, ei se mitään :) Kuten puhuitkin suomen kesäaamuista, en malta odottaa, parasta on herätä saaressa meren äärellä auringonpaisteeseen ja lähteä kallioille kävelemään <3 Eka vaan pitää kärsiä tää loskakausi! :D

  • Reply
   monasdailystyle
   28.2.2015 at 03:07

   Voi pylly!! Mutta ihanaa, että on jo pari viikkoa kuullut!! :) Kyllä se kevät ja kesä on ihan nurkan takana <3<3
   Saaressa herääminen kuulostaa enemmän kuin täydelliseltä <3 8) Onko teillä oma mökki?? :)

 • Reply
  Jenna
  24.2.2015 at 22:04

  Pakko kysyy, mut käytkö Turun Satsissa?

  • Reply
   monasdailystyle
   28.2.2015 at 03:08

   Mä jumppailen itseasiassa ihan kotona! :) Ennen kävin kyllä Elixialla.
   Nyt täällä Kuala Lumpurissa asuessa on kiva minisali samassa talossa missä asutaan:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *