23.2.2015

It’s not what we have in life, but who we have in our life that matters

kl4
kl6
kl3kl2
kl1

Tänään oli taas aika sanoa moikat ihanille tyypeille. Ystävät, perhe, tutut ja kaikki lähellä olevat ihmiset ovat voimavara ja rikkaus. Yksinkin on välillä hyvä olla, mutta yksin on hyvä olla, kun tietää, ettei koskaan oikeasti ole yksin. Miten kiitollinen sitä saakaan olla upeista persoonista ympärillä. Meillä meni viime viikko ihan yhdessä hujauksessa ystäväpariskunnan kanssa täällä Kuala Lumpurissa, joka on ollut jo pitkään kiertämässä Aasiaa. Istuimme molemmat Eetun kanssa suut ammollaan leuat lukkoon loksahtaneina kuunnellen heidän seikkailuja. Pystyin melkein kuvittelemaan olevani heidän matkassa. Niinkin elävästi, että toissa iltana Eetun tullessa nukkumaan olin säpsähtänyt kiljahdellen ja nousten pystyyn:D Taisin nähdä unta pariskunnan kertomista petoeläimistä;D En malta odottaa, että näämme tämän ihanan pariskunnan taas kesällä Suomessa. Rutkasti lisää kokemuksia ja seikkailuja. Niiden läpikäymiseen tarvitaan varmasti useampi ilta ja paaaaaljon teh tarikkeja, sekä kasallinen roteja – banaani sellaisia tietty;)

Tänään aloitimme puolestaan ensimmäiset kurssit yliopistolla. Olo on kuin ekaluokkalaisella konsanaan. Ensimmäisen päivän luennot olivat aivan huippuja ja luennoitsijat ihan mahtavia. Saimme koottua kursseista mielenkiintoisen kokonaisuuden ja plussaa on näppärä aikataulu. Koulu ajoittuu nimittäin maanantai- keskiviikko välille. Loppuviikko jää mukavasti aikaa kaikelle muulle mahtavalle.

Kuvituksena sekalaista KL materiaalia:)

Ihanaa iltaa kaikille – Muistakaa olla kiitollisia kaikista elämässä eteen tulevista ihanista ihmisistä ♥

It’s not WHAT we have in LIFE, but WHO we have in our LIFE that matters

Today it was time to say buy buy to our friends who visited KL this week. They have been traveling around Asia for a while and it was awesome to listen their stories about their experiences. I can´t wait to meet these friends again in summer in Finland and be able to share both ours and their stories about things happened in the following months. 

How grateful I am about people around me everyday.. Sometimes it is good to be alone also, but it only feels good when you know there is others around you when you need them!

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Pinja
    23.2.2015 at 21:50

    Tää postaus sai mut jotenkin todella hyvälle tuulelle! Läheiset ihmiset on kyllä yksi elämän suurimpia voimavaroja :)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.2.2015 at 03:11

      Ihana kuulla Pinja <3 <3 Ja näin se vaan on, ihmiset ympärillä tekee niin paljon <3:)

  • Reply
    Laura
    15.7.2015 at 15:47

    Moikka,
    Olitteko siis UPM:ssä opiskelemassa? Ite lähen sinne kuukauden päästä ja mietin tota asunto- ja koulutilannetta tässä.. Pystyykö koulust esim olee minkä verran poissa jos on vaikka joku reissu tiedossa? Ja onks kurssit helppo änkee alkuviikolle, iha hyvält kuulosti toi ma-ke :)

    • Reply
      monasdailystyle
      15.7.2015 at 19:06

      Moi! Oi mahtavaa sulla on kaikki edessä!!!!:)
      Oltiin UPM:ssä. Koulussa vaaditaan 80% läsnäolo, mutta vaihtareiden kanssa ollaan aika rentoja. Kannattaa aina erikseen jutella opettajan kanssa kaikki jutut. Kaikki yleensä hoitu muutaman kiemuran kautta tosi hyvin. Tarviit vaan aimoannoksen kärsivällisyyttä :D Kurssisuunnitelma vie kyllä aikaa – varaudu siis pyörittelemään niitä tovi ennen kuin saat ne niin että esim juuri ma-ke! :) Asunnon etsintään kannattaa myös varata hyvin aikaa ja muista ottaa kaikki sopparit yms kirjallisena ja lue tarkkaan!
      Ihan super mega kivaa vaihtariaikaa – nauti täysillä. Aika menee ihan hurjaa vauhtia.:)
      Jos oot Turun suunnalla niin voin mielelläni lähteä vaikka kahvittelemaan niin ehtii vaihtaa kuulumisia vaihtariajasta:)

      • Reply
        Laura
        16.7.2015 at 21:49

        Opiskelen kyl Turussa mut oon kesän nyt Helsingissä.. Toi teiän kämppä näytti tosi kivalt! Olin varautunu et vähä enemmänki joutus tollasest maksaa mut näytti täydelliselt :) Oliks toi siis jonku hotellin yläkerras? Melkeen vois samast paikast käydä kyselee.
        Semmone kysymys vielä et saitteko ihmeemmin apurahoja reissuu? Aika heikosti noita löytyny, Turun yliopistolt sain kuitenki nii se oli jees.

        • Reply
          monasdailystyle
          17.7.2015 at 10:25

          Joo oli Invito hotellin yläkerrassa! :) Apuraha tulee tosiaan yliopistolta! :) Turun yliopistolla on vielä tosi hyvät apurahat.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *