21.2.2015

Imbi Market Kuala Lumpur

Kuala Lumpurin yksi suosikkipaikoistani on Imbi market. Tutustuimme heti ensimmäisillä viikoilla täällä KL:ssä ihan mielettömän ihanaan pariskuntaan. He vinkkasivat meille tämän Imbi marketin. Seurasimme heitä marketissa parhaimmille kojuille ja istuimme paikallisten joukossa nauttien hyvästä aamupalasta.  Marketti on avoinna 6.30 eteenpäin ja paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin sillä aamupalat myydään hyvissä ajoin jo noin 11 paikkeilla loppuun.

Marketista löytyy kaikkea hedelmistä vaatteisiin. Paikallisia herkkuja oli super kiva syödä hyvässä seurassa ja samalla seurata muiden menoa ja meininkiä. Täällä on loistava tilaisuus kokeilla Malesialaisia perinneruokia! :)

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

Popiah rullat ovat must have! Näitä saa joistakin paikoista myös salaatin lehteen käärittyinä.

Ja mites noi valkoiset “muumin tissit” – niin kuin ihana ystäväni ne toissapäivänä nimesi :’D Näyttää tosiaan muumin tisseiltä, eikä välttämättä kovin herkullisilta, mutta ah herkullisia ne ovat!! :D Oikea nimi näille mötiköille taitaa olla Choy Pau ja välissä on char siew eli grillattua possua. Korjatkaa jos olen väärässä! :)

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

Olin alkuun hieman ennakkoluuloinen näille, mutta kelkka kääntyi nopeasti :D

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

Malesiassa käydessä kannattaa ihan ehdottomasti testata paikallista Teh Tarik juomaa! Se tehdään hauskasti “vetämällä” eli valuttamalla kupista toiseen. Aika tujua (sokerista) tavaraa, mutta ah niin hyvää ;) Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

Imbi marketilla on myös hurjan hyvä valikoima hedelmiä. Meinaa mennä ihan sekaisin näistä hedelmäherkuista. Tekisi mieli täyttää koti ja maha niillä päivästä toiseen :D

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

IMBI MARKET KUALA LUMPUR

Mikäli rakastaa matkustelussa tutustumista paikallisiin ruokiin ja ruokakulttuureihin on Imbi market ihan must see! :) Ihanan rento ja hyvä fiilis loistavan ruuan kera. Täällä tullaan varmasti vierailemaan meidän KL asumisen aikana monen monta kertaa ja ainakin kaikki vieraat pitää viedä täällä käymään :)

Ps! Tänään ja huomenna voimassa vielä Zalandon mega viikkiskamppis! :) Kurkkaa lisätiedot täältä! :)

One of my favorite places in KL has so far been Imbi market. Our friend took us there few weeks ago and I fell in love with the place at once. First of all you are able to have your breakfast there with local people. Little food stalls offer everything you can imagine! My favorite dishes are popiah rolls and steamed BBQ pork bun. You must also try the local drink teh tarik (pulled tea)! In addition to food stalls there is also a real market at Imbi. You can by fresh fruits, vegetables, poultry, fish, meat, etc… We would definitely visit Imbi market many times during our stay in KL. Market is closed on Mondays but open every other day from 630 until there is food to be served. You are best to be early because there are so much local people enjoying the atmosphere and great food especially on weekends.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  margarintd
  21.2.2015 at 19:12

  mistä noi valkoset #muumin tissit” on tehty? :D tai siis mitä ne on? tekis mieli maistaaa:P

  • Reply
   monasdailystyle
   22.2.2015 at 02:25

   Ihan tavallinen sämpylätaikina mutta ne höyrytetään! :) Hih, jos tulee mahdollisuus, niin testaa ehdottomasti!! :D

 • Reply
  Valpuri
  23.2.2015 at 09:42

  …ja listalle :)

  • Reply
   monasdailystyle
   28.2.2015 at 03:20

   Joooo:) Tää on tiistaista sunnuntaihin, joten ehditään hyvin vaikka to aamuksi tänne :)
   Tai sitten käytte jo keskiviikkona!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *