22.2.2015

Pyllyä kohottavat farkut

liujojeans

farkut1

Muistatteko tämän vanhan Täydelliset Liu Jo farkut ja 4 asua – postauksen? :) Edelleenkin nuo farkut ovat suosikkien joukossa:) Tästä ikivanhasta Maailman parhaimmat farkut: Liu Jo jeans -postauksesta puolestaan löytyy videolla esittely farkuista… :’D Saa hyvät naurut aina aikaan, kun sattuu vilkaisemaan vanhoja videoita;D

Liu Jo farkkuja TÄÄLTÄ!*

*mainoslinkki

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anniina
    22.2.2015 at 19:02

    Miksi maksaisin farkuista yli 100e kun samannäköisiä ja oloisia saa 20-40 eurolla? Perusteluja kiitos.

    • Reply
      Ulpu
      23.2.2015 at 08:48

      Koska noi kohottaa pyllyä. GinaTricooon farkut taas laittaa pyllyn rupsahtamaan.

      • Reply
        H
        23.2.2015 at 15:58

        En kai mä es haluis mitään pyllyn kohotusta, ei näytä hyvältä mun silmiin.. Mut joo kestää noi varmaan paremmin ku gina tricotin farkut jotka mulla kestää max vuoden.

        • Reply
          monasdailystyle
          28.2.2015 at 03:17

          Hih, Ulpu ehtikin jo laittaa perusteluja ;) Tosiaan nämäkin taitaa olla makukysymyksiä. Ginan farkut ovat kyllä aika erilaiset tosiaan, mutta tosin kyllä mä ite tykkään niistäkin. Juuri näissä Liu Jo varkuissa parasta on juurikin tuo pyllyn kohotus;) Itse tykkään, että Liu Jo farkut istuu omaan takapuoleeni super hyvin ja olen myös pitkään niitä käyttäneenä ollut tosi tyytyväinen muutenkin. Super mukavat päällä ja kestävät. Yhdet farkut on ainoastaan ollut pettymys ja mulla tosiaan useampi pari liujolta. Näissä yksissäkin reklamaatio toimi moitteettomasti!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *