30.1.2015

Countries I’ve Visited

Näyttökuva 2015-1-29 kello 11.24.17

Asia: Malaysia, Thailand , Sri Lanka, Vietnam, Indonesia , Singapore

EuropeCzech RepublicDenmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Italy,  Latvia, Norway, Russia, Spain, Sweden, United Kingdom, 

Nort America: USA

Middle EastUnited Arab Emirates


Matkustaminen on yksi maailman upeimmista asioista mitä tiedän! Nuorempana en ole matkustanut juuri lainkaan, mutta innostus päästä kiertämään maailmaa on alkanut jo ties kuinka kauan sitten. Muutamat rakkaimmat ystäväni ovat matkustaneet todella paljon ja olen aina kuunnellut heidän tarinoitaan silmät suurilla sydämillä. Innostuneena ja inspiroituneena ajatellut, että minäkin haluan! Ensimmäisen itsenäisen reissun ystäväni kanssa tein Miamiin, kun muut ikätoverini juhlivat abiristeilyllä. Seuraavana vuorossa oli vajaa puoli vuotta Englannissa aupairina vietettyä aikaa. Ensimmäinen isompi askel matkustamiselle oli Eetun tapaaminen. Puoliso, joka oli yhtä innostunut näkemään maailmaa. Parin kuukauden seurustelun jälkeen teimmekin jo ensimmäisen yhteisen reissumme. Siitä se sitten lähti. Haaveet alkoi pikku hiljaa toteutua ja olemme ehtineet tehdä jo monta ikimuistoista matkaa yhdessä.

Matkustaminen on kallista ja etenkin opiskelijabudjetilla reissujen suunnittelu on aina ollut astetta hankalampaa. Se ei meitä kuitenkaan ole koskaan estänyt, vaan olemme pyrkineet päästä maailmalle kolme tai neljä kertaa vuodessa. Olemme molemmat tehneet koko ajan paljon töitä ja kummallekin on ollut selvää, että matkoihin “tuhlatut” rahat tekevät meistä vain monta kertaa rikkaampia. Olemme matkustaneet lähinnä Euroopassa. Yhteinen haaveemme vaihto-opiskelusta jossain kaukana toteutuu juuri parasta aikaa ja olemme tästä Malesian vaihtoajasta molemmat erittäin innoissamme. Olemme myös todella kiitollisia siitä, että tämä blogin kirjoittaminen on vuosien aikana muodostunut täysipäiväiseksi työksi, joka osaltaan mahdollistaa tämän vaihto-opiskelun ja Aasiassa matkustelun myös taloudellisesti.

Alusta asti blogissa on ollut mukana paljon matkoihin liittyviä postauksia ja toivon, että jatkossa niitä tulee olemaan entistä enemmän! Tällä hetkellä on sellainen olo, että nyt se reissaaminen vasta alkaakin ja tein sen vuoksi kartan valtioista, joissa olen tähän mennessä käynyt! Toivon mukaan seuraavan kerran, kun päivitän karttaa tänne blogiin on se taas huomattavasti väritetymmän näköinen! ” Näissä maissa haluan käydä” lista ainakin on pitkä!;) Mitä teidän listalta löytyy?:)

Traveling is the only thing you can buy that makes you richer! Before meeting Eetu I have visited just few places like Miami and London where I spent a little less than six months as au pair. When you are able to share your passion with someone you love the things are getting done more effectively. Together we have traveled quite a much in Europe and seen some places a bit further away like Dubai. Currently we are living our dream and staying here in Asia as exchange students the next six months! This has been  our shared dream from the early days of our relationship. But this is just a beginning. From now on I hope that we are able to start exploring different parts of the world even more and more as we have placed our feet in totally different culture and environment. I am so grateful that blogging as a full time job makes this all possible as it can be done anywhere. Next time I will post this same map here in my blog I promise that the map will be much more colorful!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Emii
  30.1.2015 at 08:58

  Minäkin matkustaisin paaaljon enemmän, jos vaan työt antaisi periksi!! Se tunne on sanoinkuvaamattoman upea kun astuu siitä lentokentän ovista ja tietää taas olevansa lähdössä! Mun listasta löytyy Australia, Thaimaa, Kanaria, Espanja, Ranska, Kreikka, Turkki, Viro, Latvia, Ruotsi, Venäjä. Vielä on hirveästi paikkoja jotka haluaisi kokea! Talvilomalle buukattuna jo Eurooppaan pieni kaupunkiloma ja kesälomalla sitten taas varmasti johonkin lämpimään. :) Millonka te muuten siellä aloitatte opiskelut? Oletteko tehneet jonkinlaista kuukausi budjettia tms matkanne ajaksi?

  • Reply
   monasdailystyle
   30.1.2015 at 13:15

   Oih, just se tunne tosiaan kun astuu lentokoneeseen!!!8) Tai oikeastaan jo lentokentälle saapuminen aiheuttaa huikeen mahtavan fiiliksen;)
   Meillä on eka tapaaminen koululla 16.2 ja sit lukukausi alkaa 23.2. Vielä on siis tovi aikaa kotiutua ennen koulua:) Mitään tarkkaa budjettia ei oo tehtyä, mutta hiukan ollaan totta kai suunniteltu missä rajoissa voidaan mennä ja tulla. Asumiseen täällä varmasti eniten meneee rahaa matkustamisen lisäksi. Vaikka Aasian sisäiset lennot kohtuu edullisia ovatkin meneehän niihinkin aika nopeasti suurempia summia. Aika köyhänä täältä varmasti takaisin noin kukkaron mittakaavassa tullaan se on varmaa, mutta toisaalta muuten niin paljon rikkaampina:)

   • Reply
    Emii
    31.1.2015 at 14:40

    Onhan teillä sit onneks vielä vähän aikaa tutustua paikkoihin ennen koulun alkuja! Mun mielestä tuo onkin ihan hyvä, ettette ole mitään liian armollista budjettia laatineet, vaan voi tehdä sitten mitä mieleen juolahtaa, kunhan vaan tietää minkä verran rahaa käytettävissä on. :)

    • Reply
     monasdailystyle
     31.1.2015 at 14:44

     Joo totta:) Meillä menee vähän niin, että Eetu on tarkka rahoista (ja on säätänyt tosi hyvin tätä reissua varten) ja pitää huolen, ettei eletä ihan hövelisti ja mä taas törsäilen välillä vähän turhankin avokätisesti;D Hyvää tasapainotusta. Ei tuu kokonaan pihtailtua, jolloin saadaan kuitenkin asioita tehtyä, mutta toisaalta ei lähde mopokaan käsistä :D

 • Reply
  Alisha
  30.1.2015 at 12:58

  Rakastan matkustamista ja olisin jatkuvasti suunnittlemassa uutta reissua. Voisi sanoa, että olen hieman obsessoitunut ;) Listalla on aina vain uusia kohteita, mutta Malesia on aina haaveissani, sillä vietin lapsuuteni siellä. Viimeksi taisin käydä vuonna 2009 – siitä on aivan liian kauan!

  Olet niin söpö, Mona, ja elämäniloinen – blogisi on aina ihana piristys päivään. Terkut “mummo” 38 v.

  • Reply
   monasdailystyle
   30.1.2015 at 13:21

   Hih, voi kiitos ihanasta kommentista <3 :D Ja tuo uusien reissujen suunnittelu on kyllä niin parhautta:) Se on aina ihanaa, kun on jotain mitä odottaa:) Toisaalta nyt olen alkanut haaveilla kovasti ulkomaille muutosta vielä pidemmäksi aikaa. Ei välttämättä Aasiaan, mutta esim Saksa, Englanti tai myös jenkit houkuttelisi ihan hurjasti:) Onneksi pääsee nyt täällä Malesiassa alkuun tämän ulkomailla asumisen kanssa:) Eihän sitä koskaan tiedä miten mieli muuttuu ja jos meille perhettäkin siunataan joskus niin tiedä sitten miten sitten haluaa asua.. Nyt tosin nautitaan täällä olosta ihan kympillä:D Ja ah tästä auringosta. Olen nyt ollut pari päivää flunssassa ja raahauduin iltapäivästä parvekkeelle tönöttämään. Aurinko paistoi porotti suoraan kasvoille ja mietein, että olishan sitä voinut huonomminkin saikkupäivää viettää :D

 • Reply
  Minna
  3.2.2015 at 10:59

  Täytyy sanoa, että itsekin pidän niin hulluna matkustamisesta ettei riemulla rajaa.:) Omalta listalta löytyy Japani (Tokyo, Nagoya, Kioto), P-Amerikka( Nyki (3x) ja LA), Emiraatit, Ranska (Pariisi 5x) , Sveitsi, Unkari, Saksa( Hampuri 3x ja Berliini), kreikka, Italia (Milano ja Rooma 2x), Viro (tietty liian monta kertaa:D), Espanja (Barcelona ja Madrid), Turkki, Iso-Britannia (Lontoo 6x), Belgia, Norja, Ruotsi 3x, Itävalta.
  Toivelistalta löytyy vielä kuitenkin vaikka kuinka paljon kaupunkeja..Oiskohan 66 XD mutta top 10: Miami, Malediivit, Singapore, Hongkong, Sydney, Las Vegas, Fiji, Dublin, San Fransisco, Hawaii..näitä riittää:)

  • Reply
   monasdailystyle
   3.2.2015 at 11:22

   Oi ihana Minna <3 :) Kiitos listasta, näitä on niiiiin kiva lukea:) Hih nauratti toi tietty liian monta kertaa Viro;D Mut hei Viro on ihana! :) Mä oon itseasiassa ollu ihan liian vähän siellä. Kesällä ehkä must have käydä tekee vkl reissu :)
   Näitä toivelistan maita tosiaan riittää;D Ei taida ihan hevillä saada kaikkia läpi.
   ihanaa tiistaita sinne Minna <3:)

 • Reply
  Nasu
  7.2.2015 at 13:35

  Rakastan lukea maalistauspostauksia! Ja tykkään myös listata omia maita ja miettiä että monessakohan maassa olen käynyt vaikka 30 tai 50-vuotiaana. :D Tällä hetkellä oma luku taitaa olla 34: lähinnä Euroopan maita + Australia, Kiina, Kap Verde, Kuuba ja Arabiemiraatit. Ja parikymmentä noista on käyty poikaystävän kanssa, ilman innokasta reissukumppania luku olisi paljon pienempi!:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *