27.1.2015

Sporttivaatteista lisää motivaatiota treeneihin!

Aikaisemmassa postauksessa Eetu jakoi vinkkejä talviliikuntaan ja minä puolestani keräsin nyt välineurheilusta motivaatiota treeneihin!

talviliikunta

Pipo täällä // Takki täällä // Sormikkaat täällä // Juoksuhousut täällä // Nastalenkkarit täällä

Ensimmäisenä kokonaisuus talvella juoksemiseen. Kengät, joilla pysyy pystyssä liukkaillakin keleillä ovat ihan ehdottomat talvella. Itse tosin en kovin liukkailla keleillä juoksentele vaan pitäydyn joko juoksumatossa tai sitten ihan vaan kävelyssä ulkona. ;) Äitini puolestaan vannoo näiden nimeen.

Nastalenkkarien lisäksi paksummat juoksuhousut ovat ihan ehdottomat kovilla pakkasilla. Itselläni on kahdet ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Reidet pysyy lämpiminä ja lenkki kulkee huomattavasti mukavammin oli sitten kävelyllä tai juoksemassa.

yogaandgym

Toppi täällä // Paita täällä // Yogasetti täällä // Kengät täällä // Housut täällä

Joogatessa panostan mukaviin ja hyvin joustaviin vaatteisiin, jotka eivät kiristä. Seuraavaksi omalla ostoslistallani treenivaatteiden lisäksi on joogamatto. Vanha jäi kotiin ja sekin alkoi vedellä viimeisiään, joten uuden hankinta oli jokatapauksessa edessä. Kaylan treenejä kotona tehdessäni tykkään myös panostaa mukaviin treenivaatteisiin ja sekä kenkiin. Vaaleanpunaiset super tyttömäiset lenkkarit voi pitää myös näkyvällä paikalla muistuttamassa treeneistä;)

summertraining

Toppi täällä // Paita täällä // Shortsit täällä // Laukku täällä // Kengät täällä

Harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on aina ollut oma suosikini treenivaatteiden osalta. Kesällä ulkona treenatessa parasta lämpö! Kunnon hikirääkki paahtessa on ihan parasta. Ja samalla sää vähän väriä säärille.

cozysporty

Harmaat housut täällä // Pinkit housut täällä // Toppi täällä // Pitkähihainen täällä // T-paita täällä // Puhelimen kuoret täällä // Kello täällä // Aurinkolasit täällä

Rakastan kotona olemista. Aina kotiin tullessa vaihdan ensimmäisenä mukavat kotivaatteet päälle. En juuri koskaan ole esimerkiksi farkuissa kotona, vaikka farkkuja ylikaiken rakastankin. Treenivaatteet ovat myös kotoiluun loistavia! Päältäni löytyykin usein harmaat jooga pantsit ja jokin super mukava pitkähihainen collage paita.

Siinäpä niitä! :) Mitkä ovat teidän suosikkeja treenivaatteiden osalta?

(Adlinks/Mainoslinkit)

Eetu shared his tips for winter exercising and I collected here some material motivation. The first collage is for surviving in the coldest winter weathers. Most important are those shoes that offer good grip on the icy platform. Second collage is more for me. Enjoying yoga inside is a perfect way to exercise in Winter. The third and the fourth collages present something suitable for summer outside training or gym workouts. These outfits are also perfect at home when you enjoy the most comfortable clothes to be worn. What are your favorite training clothes?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *