28.1.2015

Koti Kuala Lumpurissa

Viime lauantaina päästiin muuttamaan omaan kotiin täällä Kuala Lumpurissa ja tässä olisi ensimmäiset kuvat meidän pikkuisesta yksiöstä. Pidempään blogia seuranneille lienee turhaa sanoa, että oli heti aika kotoisa olo tässä hyvin valkoisessa asunnossa.

koti10koti11koti12koti15
koti13
koti14

 

Kaikki kuvat on otettu ennen muuttoa, joten kaikki on vielä muoveissa ja suojissa. Laitan toki asutetusta kodista kuvia, kunhan ehdin hankkia kukan jos toisenkin tänne. Hah.

Ikeasta haettiin sunnuntaina peitot, tyynyt ja muuta kodin tarviketta. Ensimmäiset siivoukset on myös urakoitu. Siinä oli melkoinen homma sillä rakennuspöly tuntui olevan todella tiukassa kiinni. Ensimmäinen yö olikin suht tuskallinen. Aamulla silmät oli aivan ummessa ja nenä tukossa. Kunnon jynssäyksellä täällä alkaa olla jo onneksi huomattavasti mukavampi hengittää.

Kiinnostaisiko tarkempi postaus siitä miten asunnon hankinta sujui, mitä piti ottaa huomioon ja mitä kaikkea sitä sitten piti hankkia kalustettuun asuntoon, jossa ei kuitenkaan käytännössä ihan kauheasti tavaroita ollut?

Mitä mieltä noin muuten olette meidän pikkuisesta kodista? :)

Last Saturday we moved in our new home and needles to say I really enjoy staying in the middle of this shiny white :). All of the pictures are taken before moving in when everything is still wrapped in plastic and there is no decorations done yet. I would definitely post more pics when we have settled down and add some own touch in this apartment. The whole place was covered by the construction dust and the first night was pretty hard due to all that sneezing. After a good cleaning it is much more easier to breath here :)! 

Are you interested to hear something more about the searching and renting processes here in KL? What do you think about our little home after the first peek?

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply
  Pinja
  28.1.2015 at 09:36

  Ihanan näköinen asunto, voisin myös muuttaa sinne! :D

  • Reply
   monasdailystyle
   28.1.2015 at 11:22

   Lennot vaan varaamaan!! ;) <3

 • Reply
  mm
  28.1.2015 at 09:51

  mua ainakin kiinnostas kuulla lisää asunnon hankkimisesta yms :) teidän “koti” näyttää kyllä tosi kivalta ja viihtyisältä!

  • Reply
   monasdailystyle
   28.1.2015 at 11:22

   Jes, laitetaan siis asunnon etsintäprosessi postausta työn alle! :) ja kiitos paljon <3 Ollaan super tyytyväisiä tähän vaikka toki niitä miinuksiakin aina löytyy ;) Mutta nyt jo pieniin epäkohtiin tottunut vallan mainiosti! :D

 • Reply
  merenhelmi
  28.1.2015 at 10:17

  Oi ompas valoisan ja kauniin näköistä! <3 <3

  • Reply
   monasdailystyle
   28.1.2015 at 11:23

   Kiitos ihanuus<3:) Laitahan lennot varaukseen niin tuut käymään;) <3

 • Reply
  noora
  28.1.2015 at 11:57

  Aivan silkasta uteliaisuudesta ja hintatasosta täysin tietämättömänä pakko kysyä, millanen vuokra tällasessa kämpässä on? Sijainti vissiin on erinomainen ja kunnostahan ei tartte ees mainita, mahtavan näkönen kämppä :)!!

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:20

   Tämä asunto oli vähän reilu 500€ /kk. Sijainti, koko ja kunto tietty vaikuttaa hintaan tosi paljon mut pääosin täällä aika paljon edullisempaa mitä Suomessa:) Teen vielä tarkempaa postausta koko prosessista! :)

 • Reply
  Sirkka-Liisa Pakkonen
  28.1.2015 at 12:46

  Ihanan valoisalta näyttävä koti ja tehokkaasti suunnitellut neliöt. Onneksi ei ollut täytetty tavaroilla saat tehdä kodista oman näköisen.
  Kerro kuulumisia kaupungin elämästä. Singaporesta on houkuttelevan lyhyt matka .. Balilla vieraillessamme saimme hieman vinkkejä
  mutta parhaat vinkit tietysti vakituisesti asuvalta.

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:22

   Kiitos! :) Ehdottomasti teen vielä kattavampia postauksia Kuala Lumpurista:) Vielä ollaan oltu aika suppealla alueella, mutta kunhan päästään vauhtiin niin ehdottomasti lisää turinoita tännekin!! :)

 • Reply
  Alisha
  28.1.2015 at 13:01

  Aivan ihana yksiö! Todellakin kiinnostaisi kuulla miten asunnon hankita sujui :) Mikä tämä paikka on? Millä alueella? Onkohan siellä vuokralle myös lyhyemmäksikin aikaa asuntoja (esim 2 vk)?

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:23

   Kiitos Alisha! :) Laitetaan siis työn alle kunnon raportointipostausta ;)
   Lyhyelle ajalle asuntoja kannattaa etsiä erilaisten välittäjien kautta – teen niistäkin juttua asuntopostaukseen!! :)

 • Reply
  Miia
  28.1.2015 at 13:05

  Aivan ihana näköistä, ja miten valoisaa! Tommoiset lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat on kyllä mun wishlistillä johonkin tulevaan asuntoon.

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:25

   Kiitos paljon Miia! :) Joo noi ikkunat tuo kyllä tosi kivasti valoa!! :)

 • Reply
  anniina
  28.1.2015 at 13:34

  Olisi tosi kiva kuulla miten asunnon löysitte. Olemme kaverini kanssa lähdössä Malesian Kedahiin vaihtoon ja juuri ajankohtainen asia on tuo asunnon metsästys :)

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:27

   Oi mahtavaa!! Langawi onkin sit aika hollilla 8) <3
   Koitan saada pikimiten postauksen työnalle ja julkaistua! :)

 • Reply
  Kristiina
  28.1.2015 at 13:50

  Teidän koti on suloinen kuin karamelli :)

  <3

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:28

   Hih, kiitos <3 <3 :)

 • Reply
  Reetta
  28.1.2015 at 16:05

  On kyllä tosi kivan näköinen asunto ja pieneen tilaan on selkeästi saatu hyvin mahtumaan kaikki. Ihanan iso tuo ikkuna ♥

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:35

   Kiitos Reetta!! :) Joo tosi näppärästi on kyllä kaikki! :) Ja koska meillä on tosi vähän tavaroita niin kaappitilaa on ihan yllin kyllin.

 • Reply
  Heidi
  28.1.2015 at 18:12

  Kiinnostaisi tosiaan kuulla asumisjärjestelyistänne vähän enemmän. Asunnon löytämisestä, vuokrista ja muista. Ymmärsin, että ootte tulossa takaisin Suomeen kesällä, mitä ajattelitte tehdä kaikille hankkimillenne tavaroille sitten? Ja mitä kaikkea joudutte ostamaa itse? Minua kiinnostaisi kuulla myös mitä teitte teidän suomen asunnolle? Vuokrasitteko sen vai miten toimitte?

  Ihanalta näyttää asunnossa uskon että viihdytte siellä hyvin. Kalusteet näyttää tosi kivoilta ja muutenkin asunto näyttää valoisalta.

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:38

   Jes mahtavaa! Laitan ehdottomasti pikimiten työnalle:)
   Koitan tehdä postauksesta mahdollisimman tarkan kaikkien yllä olevien kyssäreidesikin suhteen! :) Kiitos paljon näistä – jeesii mua paljon kokoamaan tuota postausta :)
   Ja kiitos tosi paljon <3

 • Reply
  Aamu
  28.1.2015 at 20:45

  Wau miten upea asunto! :-D Mutta hui tuolle “parvekkeelle” , jos oikein ymmärsin kuvien perusteella. Tämmönen korkeenpaikan kammonen saa käsikarvat pystyyn jo kuvien perusteella. Oon kateellinen ihmisille, joilla tätä mun mielestä turhaa pelkoa ei ole. Rakastan tuollaisia lattiasta kattoon ulottuvia ikkunoita ja minullakin olisi toiveina jonain päivänä asua tuollaisessa asunnossa. Mutta silloin kyllä joku toinen toinen pesisi ne ikkunat. ;-) Mutta asunto on kyllä niin mahtavan näköinen, että siellä viihtyy varmasti. Nauttikaa olostanne! Turussa sataa kaatamalla vettä…

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:42

   Jep, täältä on toooooooosi korkealta näkymät! Kyllä huimas ja paljon ku ekan kerran kurkin ;D Laitan siitä vielä parempaa kuvaa:D
   Hei saattaa kuulostaa hassulle, mutta mulla olis yks vinkki pelon voittamiseen;) Nimittäin meditointi! Itse kärsin toooooosi pahasta ahtaanpaikan kammosta ja ns. torikammosta eli jos on paljon ihmisiä tungoksena ympärillä ahdistun tosi pahasti. Kerran oon saanut myös ihan kauhean paniikkikohtauksen ja pelästyin itsekin sitä. Tähän pelkoon oon saanut ihan hurjasti apua meditoinnista. Voin lämpimästi suositella ainakin koittamaan.
   Ja kiitos tosi paljon <3 Täällä nautitaan joka hetkestä vaikka nyt sain jonkun pienen flunssapöpön. Heti kun otti päivän iisimmin niin johan kroppa sanoi kokonaan stop;) Mut ehkä hyvä näin. Ei kai sitä koko ajan tarviikkaan olla niin menossa.
   ja mä lähetän täältä aurinkoa sinne <3 Kohta alkaa jo kevät fiilikset Turussakin ja sehän on ihan parhautta <3 <3 :) Ekat kevään kaffet Tintån terdellä - oih!!!!!! 8)<3 On muuten Tintån härkävarras eka dinneri ku tullaan takas Suomeen - se o saletti ;)

 • Reply
  Emii
  28.1.2015 at 21:03

  Kyllä kyllä kyllä, ehdottomasti juuri tuollainen mainitsemasi postaus!! :) Terkut täältä suomen kaameesta räntälumimyrskystä!! :D

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 05:43

   Hih, mahtavaa, että tää ehdotus sai näin hyvän vastaanoton!! :D Menee työnalle pikimiten:)
   Ja ou nouuuu! Räntälumimyrsky:OOO Onneks sielläkin alkaa kohta vähän kivemmat kelit! Mä lähetän aurinkoa täältä vähän sinnekin!

 • Reply
  annkukka
  29.1.2015 at 08:35

  Heippa, täällä kans pari tyttöä tulossa kevääksi vaihtoon KL:iin ae:n kautta :) ollaan nyt Langkawilla ja sunnuntaina matka jatkuu kohti uutta kotikaupunkia :)

  • Reply
   monasdailystyle
   29.1.2015 at 12:18

   Heiiii ihan mahtavaa!! :D Laittakaa ihmeessä viestiä mikäli ehditte kahvittelemaan ja treffaamaan ennen koulun alkua! :)

   • Reply
    annkukka
    3.2.2015 at 10:22

    Oho huomasin vasta nyt että olit vastannut :) Toki ehditään!! Saadaan kämppä perjantaina Regaliasta. Vois kattoa ens viikolla vaikka :)

 • Reply
  Outi Karita
  31.1.2015 at 09:52

  Ihanan näköistä!
  Itse suosin värikkäämpää sisustusta, mutta kauniina silti pidän valkoisempaakin tyyliä ja tuo teidän koti näyttää oikein viihtyisältä. Kiva päästä kurkkimaan kuvia, kun olette paremmin asettuneet taloksi :)

  • Reply
   monasdailystyle
   31.1.2015 at 10:46

   Kiitos Outi <3 :) Joo ehdottomasti kuvia tulossa vielä "tavaroineen" :) Koitan saada myös tuon tarkemman postauksen asunnon hankinnasta kehiin piakkoin.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *