24.11.2014

Proteiinijauho banaanipannareihin

banaanipannarit1

Banaanipannarit ovat edelleen joka-aamuinen aamupalani. Rakastan niitä, enkä taida koskaan kyllästyä niihin. Olen testaillut monia erilaisia variaatioita, mutta suosikki yhdistelmäni löytyy täältä. Ohjetta muokkaan aina silloin tällöin pienillä säädöillä. Uusin ihastus on lisätä joukkoon yksi kuivattu viikuna. Se tekee taikinasta ihanan rouskuvan ja todella makean! Jo puolikaskin kuivattu viikuna tuo tosi paljon lisää makeutta. Iltapäivään tai iltaan sopiva versio syntyy vaihtamalla banaanin 1/4 avokadoon! :) Tällöin bannari ei ole niin makea ja menee melkein leivästä ;) Sopii loistavasti myös sokerista eroon yrittäville tuo avokadoversio.

stevia

Whey 80 Stevia täällä*

Saan monesti kyselyitä siitä mitä proteiinijauhoa käytän banaanipannareihin. Olen kokeillut muutamia eri jauhoja ja oma ehdoton suosikkini on Whey 80 Stevia*. Sen kanssa bannareiden koostumus ja maku on just eikä melkein täydellinen. Myös hamppu- ja riisiproteiinilla onnistuu, mikäli haluaa bannareista täysin maidottomia. Hamppuproteiinin maku saattaa tökkiä tottumattomalla ja riisiproteiinijauholla puolestaan taikinasta tulee paljon paksumpaa, eli vähän pienempi määrä riittää.

Proteiinijauhojen valikoima tuntuu olevan ihan järjettömän laaja ja välillä on tosi vaikea ottaa niistä tarkemmin selvää. Puolesta ja vastaan löytyy mielipiteitä aina. Itse en käytä proteiinijauhoja koskaan palautusjuoman tapaan vaan lähinnä lisäilen niitä juuri erilaisten ruokien ja smoothieiden joukkoon. Rakastan proteiinijauhojen helppoutta. Niillä kun saa todella näppärästi lisättyä päivän proteiinin saantia. Etenkin pirtelöiden joukossa ne ovat ihan must have omalla kohdallani.

Olisi kiva kuulla teidän suosikkeja proteiinijauhoista! Laittakaahan vinkkejä kommenttiboksin puolelle tulemaan.

Banana Pancakes remains my favorite breakfast of all time! I´ve tried several different kinds of variations of them but still the basic dough gives the best result. You have asked me about the protein powder I use in BPs and I have actually tried few different powders in them including hemp and rise protein (dairy free pancakes). The best protein for these pancakes is after all Whey 80 Stevia from Fitnesstukku. It gives the perfect structure and taste for the pancakes.

I don´t use protein powder on daily basis but it is an easy way to add some extra protein in your diet. I personally use them also in smoothies for instance.

Which are your favorite protein powders? Please feel free to comment your recommendations!

(*adlinks/mainoslinkit)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.