20.1.2015

Paras tapa aloittaa aamu

parastapaaloittaaaamuAamujumppa + täyttävä ja terveellinen aamupala + meditointi♥


Näillä oma päiväni lähtee parhaiten käyntiin. Puolen tunnin kevyestä treenistä saan hurjasti energiaa, terveellinen aamupala ravitsee ja pitää vatsan tyytyväisenä pitkään. Lyhyt meditointi lisää onnellisuutta ja auttaa keskittymään tärkeisiin asioihin ja muistuttaa hetkessä elämisestä. Mikäli meditointi ei ole vielä tullut tutuksi, suosittelen todella lämpisti kokeilemaan. Jo muutaman minuutin päivittäisellä meditoinnilla on todettu merkittäviä vaikutuksia hyvinvointiin ja voin ainakin omalla kohdallani allekirjoittaa tämän täysin. Kannattaa aloittaa yksinkertaisista jutuista. Palleahengitys on esimerkiksi hyvä ja helppo keino päästä meditoinnissa alkuun. Lapset hengittää näin automaattisesti, mutta aikuisilla hengitys tuppaa olemaan hyvin pinnallista rintakehähengitystä. Palleahengityksessä pallea laskeutuu ja vatsanseinämä pullistuu ulospäin sisäänhengityksessä. Uloshengityksessä sekä vatsa, että pallea rentoutuu.

Aamupalaksi suosittelen omia lemppareitani täydellisiä banaanipannareita!;) Tarkka resepti löytyy täältä. Matkalla banaanipannareiden teko ei vielä ole luonannut, mutta hyvä vaihtoehto niille on munakas! :) Maanantaina paistamani munakas sisälsi 3 valkuaista, pinaattia, tomaattia ja vähän suolaa. Kylkeen heitin vielä ituja. Jälkkäriksi pari palaa tuoretta ananasta – nam! :)

Ihanaa ja energistä päivää kaikille <3

A great way to begin your day is to do some exercise, meditate and fuel yourself up with a healthy breakfast. Just a half an hour walk or easy jogging makes you feel great! Meditation is a perfect way to prepare also your mind ready for the day. Remember to focus on your breathing!  For breakfast I recommend banana pancakes but here in KL I haven´t had opportunity to make them yet. A good alternative is just to make an omelet. Today I ate omelet with three egg whites, spinach and tomato. I also had some broccoli sprouts on the sides and fresh pineapple for a sweet end. Yummy!! Have a great day everyone!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rosita
    20.1.2015 at 07:51

    Ihana aamupostaus! :) Meditointia en ole vielä koskaan kokeillut, mutta ehkä sitä voisi harjoitella. Aamulla parasta on kyllä mielestäni aamukahvi ja se, kun lähtee ulkoilemaan koirien kanssa. Tai okei, ehkä enemmän se ulkona oleminen kuin lähtö, joka tuppaa olemaan hankalinta.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *