20.1.2015

Sunset

sunset11sunset1sunset10sunset12sunset13sunset14

 

Thaimaassa Ao Nangin rannalla otetut kuvat auringonlaskusta ovat yksiä reissun suosikkejani. Upeaa auringonlaskua oli katsomassa yksi jos toinenkin. Kauniiden maisemien lisäksi oma mielenkiintoni kohdistui mitä suloisimpaan pieneen tyttöön ja hänen äitiinsä. Sain heistä ihan mielettömän ihania kuvia, joista muutaman lähetinkin tälle ystävälliselle saksalaiselle naiselle muistoksi. Yhden kuvan ehdin jo blogissakin julkaista #photoaday8 postauksessa:) Ihan jokaiselle päivälle en ole näitä päivän kuvia ja mietteitä saanut, mutta koitan pitkin reissua lisäillä niitä aina, kun mahdollista. Josko pääsi kesään mennessä photoaday100:aan asti;)

Kiitos muuten kaikille super tsemppaavista kommenteista ja viesteistä. Niitä on ollut todella kiva lueskella ja tulee niin hyvä fiilis, kun moni on antanut vinkkejä ja jakanut omia kokemuksia tai muuten vaan olleet hengessä mukana tällä reissulla <3 :)

Ps. Oon aivan sekaisin tällä hetkellä niin päivistä kuin kellosta. Koitan ajastella postauksia järkevästi Suomen aikojen mukaan, mutta välillä saattaa tulla yöllä päivitykset :D

Kuullaan taas pian <3

The sunset on the Ao Nang beach was awesome! There was a lot of people watching this beautiful play of nature with us. I got few amazing photos also. Especially I enjoyed photographing these mother and daughter who volunteered to be my models in this one of a kind environment. 

Thank you guys for your lovely comments. It has been so nice to read your messages and it feel so great when you share your tips and experiences with me. 

See you soon!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Laura
  20.1.2015 at 16:19

  Ihana lukea tästä teidän reissusta :) Olin kyllä todella yllättynyt pienestä matkatavaramäärästä jota teillä on mukana! Itse odotan edelleen tietoa vuodenvaihteen reissuni aikana kadonneesta laukusta, enkä usko tavaroitani koskaan enään näkeväni. Tämä tapaus sai minut miettimään vielä tarkemmin sitä mitä pakkaan matkalle mukaan ja tästä inspiroituneena olisi todella mielenkiintoista kuulla mitä kaikkea te otitte mukaan ja mitä ilman ette voisi kuvitellakkaan reissaavanne.

  Tsemppiä kevään uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin Kuala Lumpurissa!

  • Reply
   monasdailystyle
   21.1.2015 at 02:56

   Moikka Laura! :) Voi miten kiva kuulla, että nämä reissupostaukset kiinnostaa:) Itse olen niin innoissaan kaikesta tästä uudesta, joten on kiva kirjoitella vähän journal tyylisesti postauksia täältä:) Toki niiden lisäksi koitan aina tehdä muitakin kuin vain reissujuttuja;)
   Ja voi ei – tuo laukkujen katoaminen on mulla aina ollut mielessä ja juuri siitä syystä oon pitänyt tavarat reissuissa tosi vähäisinä. Monesti mennään kaupunkilomillekin ihan vain käsimatkatavaroissa. Ja kiitos postausvinkistä. Koitan ehdottomasti toteuttaa jotain tuon tapaista! :) Mä pidän peukkuja, että sun matkalaukku löytyy vielä!!! :) Ei se voi olla kadonnut ihan tuhkana tuuleen:OO

 • Reply
  Outi Karita
  22.1.2015 at 13:12

  Ihania kuvia ja mä niin tykkään auringonlaskun värejä ♥

  • Reply
   monasdailystyle
   22.1.2015 at 14:42

   Kiitos paljon Outi! <3 :) Mä voisin kuvailla näitä värejä kans loputtomasti:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *