18.1.2015

Boozt.com alekoodi: -15% kaikesta!!!

Nettikauppojen valikoimat alkavat täyttyä ihanista keväisistä uutuuksista ja alet puolestaan kiihtyy ja nyt on loistava mahdollisuus tehdä huikeita alelöytöjä huokeilla hinnoilla. Sain nyt kahdeksi päiväksi yhteistyökumppanilta Boozt.com:lta teille super hyvän alekoodin, jolla saa tänään ja huomenna kaikista normaali- ja jo alehintaisista tuotteista 15% alennuksen! :)

Keräsin tähän muutamia omia suosikkejani eri kategorioista inspiraatioksi! :) Olisin kerännyt enemmänkin, mutta tämä netti täällä päässä on mitä on ;D

maxit

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ

Maxit on edelleen omalla himotuslistallani. Niitä tulen varmasti käyttämään KL:ssä paljon. Maximekko on myös Dubain lomalle suuntaaville ihan ykkös vaihtoehto! Se on tarpeeksi lämmin kylmissä ostareissa, mutta toisaalta tarpeeksi viileä paahtavassa kuumuudessa. Samalla se kunnioittaa maan pukeutumistapoja.

takit1

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Alesta kannattaa nyt hommata jo vaikka ensi talveksi takki. Ihan hurjan hyvät prosentit ja kokojakin näytti monissa olevan vielä hyvin jäljellä. Itse tykkäsin erityisesti parkamalleista ja myös Mangon punainen pirtsakka yksilö ihastutti.

neuleet1

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Neuletakkeja ei voi koskaan olla liikaa! :) Tällä kertaa keräsin kollaasiin ihanan hempeitä ja vaaleita sävyjä. Täydellisiä kevään odotukseen! :)

 

paidat1

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Woke up in paradise collari on melkein must have;D  Myös raidat ovat selvä kevään merkki:)

Alla vielä alekoodin tiedot. Hyviä shoppailuja ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

Koodi: mona15
15% alennus kaikesta Boozt.com yli 30€ tilauksista, myös aletuotteista!
Voimassa: Sunnuntai 18.1- Maanantai 19.1
Huom, ei koske kaikkia merkkejä (DAY brands, R Lauren brands, Hilfiger brands, NN07, Decadent, Octopus, ECCO)

Voucher: mona15
Value: 15% on everything on Boozt.com on purchases over 30€. Also SALE items!
Time: January 18th – 19th 2015
Restrictions: Excl. the selected brands as usual (DAY brands, R Lauren brands, Hilfiger brands, NN07, Decadent, Octopus, ECCO)

(Adlinks/Mainoslinkit)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristiina
  18.1.2015 at 11:03

  Mä ostin eilen ihanan Fjällrävenin takin, mulla on ollu lapsena melkein samanlainen :) Hinnan uskalsin katsoa vasta kassalla :) niin ei kehdannut enää perääntyä! Mutta takin malli, vuoren pehmeys ja väri oli jotain niin täydellistä. Onneksi taas on luvattu pakkasta niin saan pukea sen huomenna kouluun :)

  • Reply
   monasdailystyle
   18.1.2015 at 11:09

   Oi, mä aion myös ens talvena panostaa johonkin super muhkean lämpimään!!<3 :) Olis tehnyt mieli ostaa nyt jo mut täällä ei ihan kauheesti olis sitä tullut käytettyä :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *