18.1.2015

Kuala Lumpur!!!

Vihdoinkin! Täällä me ollaan nyt Kuala Lumpurissa! Ihan epätodellista. Tämä tulee oikeasti olemaan kotikaupunki seuraavat kuusi kuukautta. Huh hei.

Saavuttiin KL:ään eilen iltapäivällä ja otettiin kentältä taxi keskustaan. Meidän ensimmäisen viikon majoitus sijaitsee Bukit Binang alueella. Ensimmäinen ilta alkoi melkoisella kaatosateella. Pakko oli kuitenkin käydä syömässä ja hakemassa vähän eväitä aamupalaa varten.

Ensimmäiset fiilikset eilen illalla oli aika ristiriitaiset. Oltiin niin väsyneitä, ettei jaksanut kauhesti kierrellä tai etsiä mitään. Majoituksen netti on tosi syvältä, joten täällä töiden teko on todella työn takana. Olin ainut nainen ravintolassa, johon päädyttiin kiireellä ja nälkäisinä syömään. Hyvä, että multa edes kysyttiin mitä tilaan :D Ruokakaupasta “tavallisten” ruokien etsiminen väsyneenä ei onnistunut ihan niin kuin piti ja viimeisenä silauksena saatiin vielä Eetun kanssa nälkäisinä aivan järjetön keskinäinen myrsky aikaiseksi…. :D

Hah, onneksi suihkun ja hyvin nukutun yön jälkeen olo on taas jo ihan erilainen! Löysin keittiöstä kohdan, jossa netti pihisee pikkuisen ja aampalaksi sain vielä paistettua munia;)

Jänniä aikoja ja ja vielä jänskempiä edessä.

Kunhan tästä hiukan kotiudutaan ja asettaudutaan kirjoittelen paljon KL juttuja tänne. Koneella on myös paljon vielä kuvia parin viikon Thaimaa lomasta, joten niitä myös myöhemmin lisää.

Nyt taidetaan suunnata tuttuun ja turvalliseen Starbucksiin kahville (jossa pitäisi myös olla netti!!;) ).

Kuullaan taas (toivottavasti) pian! :)

Here we are, finally in KL! Can´t believe that this is our home the next six months. When we arrived here yesterday it was raining cats and dogs and the culture shock hit pretty hard. We were both so tired and hungry after the travel day that we hardly managed to go out for a dinner. I was probably the only woman in the restaurant and none of the waitress even looked at me. They talked just to Eetu.. Maybe this is just something to get used to.. After dinner we went to a local supermarket to buy something for breakfast. It was hard to find anything that u are used to eat in the middle of local products. We both got a bit frustrated in the store and had an argument without any real reason. 

After a good night sleep everything looked much better. The wifi in our residence is pretty poor but maybe I can manage with it. Or I just need to go to Starbucks near by to finish my posts:)! 

More will be coming soon! Keep in touch! :) <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristiina
  18.1.2015 at 09:28

  Voih siellä nyt olette, alkuun kulttuurishokki vie mehuja turhankin paljon, sitten kohta tajuaa, että mitäs tässä stressaamaan, elämä on liian lyhyt sellaiseen. Onko teillä nyt millainen koti? Asutteko asunnossa vai hotellissa? Mahtavaa, että teillä on keittiö! Pientä luxusta tehdä itse ruokaa, mulla ainaki ravintolaruoka alkaa tökkimään viikon parin jälkeen ja raikkaat salaatit ja smoothiet on ihan parhautta :)

  Voikaa hyvin, eläkää ja nauttikaa. Ja voisit lähettää aurinkoa tänne Pohjolaan! Pus <3

  • Reply
   monasdailystyle
   18.1.2015 at 11:07

   Kristiina <3 Joo tänään aamulla oli onneksi jo ihan eri olo :D Ja niin kuin mun kännykkä aina joka päivä mulle muistuttaa: I expect miracles <3 ;) Päivä lähti käyntiin ihan täydellisesti. Ensin luin huikean mailin ihanalta suomalaiselta, joka on myös täällä ja sit ihan lähellä olevan Starbucksin netti toimi kuin unelma ja nyt täällä huoneistossakin pelittää ihan ok:sti!!! :D Se on se nälkä ja väsy ku saa ihmisen pään ihan sekasin. Me asustellaan nyt siis huoneisto hotellissa (A best seri bukit ceylon serviced residence). Tää on kiva ja tosiaan pystyy hiukan tekemään omia ruokia (levy ja jääkaappi löytyy). Mulla myös pari viikkoa on aika maximi et alkaa jo todella kaipaa "omia" sapuskoja. Tosin tänään nappasin ostarilla mukaan vajaalla parilla eurolla TÄYDELLISEN porkkana/omena mehun just mehustettuna8) NAAAAM - se kelpas ja ei menny aikaa itse mehusteluun;)
   Ja kiitos ihanuus <3 Mä lähetän todellakin sinne auringon, vaik ei tarttis ku sä oot siellä. Pus ja haleja <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *