14.1.2015

Varpaat kohti kevättä!

Springshoes

1. I love my Ballerinas
2. Vagabond
3. Lauren Ralph Lauren
4. Vagabond
5. By Malene Birger
6. I love my Ballerinas
7. Tamaris
8. Converse

Monilla häämöttää aurinkoloma ja kyllä se kevät ja kesäkin on jo ihan nurkan takana!!;) Otan nyt siis oikeudeksi jo inspiroitua keväisistä ja kesäisistä ihanista kengistä!! :D

Rakastan erityisesti ballerinoja ja kevyitä tennareita. Yhteistyökumppani Booztsin sivuilta kokosin tähän muutamia omia suosikkejani. Voisin ottaa nuo kaikki omaan matkalaukkuuni mukaan Malesiaan. Tällä hetkellä oma kenkävarasto reissussa on ihan surkea. Yhdet puhkikuluneet ballerinat ja Converset ovat ainoat kengät lenkkareiden lisäksi. Tosin nuo ballerinat ovat siksi niin puhkikuluneet, että niillä on tajuttoman hyvä kävellä;D En pysty luopumaan niistä varmaan ennen kuin ne oikeasti eivät enää pysy jaloissa.

Joko siellä kovasti odotellaan kevättä ja onko monilla tiedossa lomia vielä talvelle? :) Täällä Krabilla ainakin on tullut hurjasti suomalaisia vastaan, enkä yhtään ihmettele. Ihana paikka ja täällä sielu lepää auringon alla ihania maisemia katsellessa. <3 Eikä tuo turistien paljouskaan oikeastaan haittaa yhtään, kun ottaa oikean asenteen. Meidän hotelli on myös ollut todella rauhallinen, joten täällä on kiva rentoutua ja nauttia lämmöstä:) Huomiselle suunniteltiin taas pientä retkeä! :) Niistä lisää myöhemmin. Kuvia on myös ehtinyt kertyä melkoinen kasa koneelle. Niiden lataaminen nettiin on vaan hieman haastavaa näillä neteillä, mitä täällä on. Pikku hiljaa! :)

Ihanaa päivää kaikille ja kuullaan taas pian <3

(Adlinks/Mainoslinkit)

Edit, tässä vielä alekoodi loppuviikolle!! :)

As many of will travel away from coldness to some warmer places on their winter holiday and actually the spring is not that far anymore I took as my privilege to share some lighter shoe inspiration with you guys. I love especially ballerinas and light sneaker my self. The only shoes I got with me here is actually flip flops, old but comfortable ballerinas and low converse-sneakers. I would definitely complement my collection with any of these pair of shoes shown above! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *