11.1.2015

#photoaday7

salaisuus

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  t
  12.1.2015 at 08:35

  Laitoin kommenttia pari päivää sitten aikaisempaan postaukseen, mutta se meni sulta varmaan ohi, joka on aivan ymmärrettävää nyt :)

  Mutta kysyin siis, että oliko teidän vaikea päästä samaan hakukohteeseen Eetun kanssa? Meillä alkoi haku nyt tänään ja stressaan valtavasti, että todella päästään samaan kohteeseen!

  Hyvää reissua!! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   13.1.2015 at 03:51

   Pahoittelut Tanja, että en oo saanut vastattua! Ja ihanaa, että ymmärrät <3:) Täällä Thaimaassa meillä on ihan super huono netti enkä päässyt esim eilen tekemään mitään!!!:( Kyllä meinaa kärsimättömällä minällä mennä hermot;D
   Mutta siis vaihdosta!:) me laitettiin hakupapereihin ihan erityinen maininta, että halutaan ehdottomasti mennä samaan kohteeseen. Meillä ei siis ollut oikein edes vaihtoehtoa lähteä erikseen. Eetu toki varmasti lähtenyt ihan mielelläänkin yksikseen, mutta mä en kyllä olis pystynyt puolta vuotta olemaan erossa :D Plus meille matkustelu on aina ollut yhteinen rakas harrastus, joten siksikin tää vaihtokokemus on mahtavaa päästä jakamaan <3 Ja siis me haettiin vaihtoon AE:n kautta, ja heillä Malesiaankin pääsee 95% hakijoista, joten oli melkein varmaa, että päästään yhdessä. Balille sama homma.
   Mikäli haette yliopiston vaihto-ohjelman kautta niin silloin tietty on huomattavasti epävarmempaa pääsy. Toisaalta kannattaa ainakin hakea ja jos ei sama paikka tärppää hakee jonnekin muualle myös varalla:)
   Mitkä paikat teillä on mielessä?? :)
   Ja kiiiiitos paljon <3 :) Täällä on nautittu ihan hurjasti ja eilen oli reissun tähän astisesta upein päivä. Tavattiin niin ihania tyyppejä ja päästiin jänskälle seikkailulle kiertelemään saaria :D

   • Reply
    T
    13.1.2015 at 12:41

    Kiitos paljon vastauksesta! :)

    Haetaan tosiaan Erasmuksen kautta, mutta onneksi Saksaan tai Hollantiin, jotka eivät hakukohteina välttämättä ole niitä kaikista suosituimpia. Ainakaan ne kaupungit, johon ollaan laittamassa hakemukset! Berliiniin tai Amsterdamiin nyt tuskin päästäisiin :-)

    Meilläkään ei ole oikeastaan vaihtoehtona edes lähteä yksinään, koska rakas perheenjäsenemme tulee mukaan. Meinaan meidän koira :D Tästä syystä meidän on oikeastaan pakko päästä samaan kaupunkiin. Toivottavasti ois onnea mukana tän asian kanssa. Ja laitetaan kyllä suuri suuri toive hakemukseen, että päästäis samaan paikkaan. Noh jos ei nyt tärppää niin sitten mietitään uusia vaihtoehtoja! :)

    Kamalaa lukea teidän vaihdosta, kun tuun ite ihan kärsimättömäks, kun haluaisin jo itekin reissuun :D Ollaan menossa vasta ensi keväänä :(

    • Reply
     monasdailystyle
     13.1.2015 at 16:30

     Oi kyllä mä uskon, että pääsette yhdessä lähtemään!!! :) Ja voi vitsit miten ihanaa, että otatte koiran mukaan <3
     Laitathan sit viestiä, kun tiedät mihin pääsette? :) Ja kyllä hyvää kannattaa odottaa ;) Tulee varmasti olemaan odottamisen arvoinen. Tosin tunnen tuskan, koska oon ite myös über kärsimätön ja täällä ollaan ihan sukat sekaisin, kun vielä pari päivää pitäisi odotella uuteen kotikaupunkiin pääsyä;)

 • Reply
  camilla
  19.1.2015 at 17:35

  Positive mind, positive life. <3

  • Reply
   monasdailystyle
   20.1.2015 at 03:22

   No se on just näin <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *