29.12.2014

Label.m Lab Remedy -tehohoidossa

hairstylehairstyle2

Tuleva puolen vuoden reissu lämpimässä tulee taatusti olemaan hiuksille melkoinen rasite. Matkalla pyrin suojaamaan hiuksia mahdollisimman suojaavilla hoitotuotteilla ja käytän tietysti myös hattuja. Näiden perus juttujen lisäksi pääsin hiljattain Yazz Hairiin testaamaan blogin kautta Label.m sarjan Lab Remedy– tehohoitoa.

Hoitoja löytyy kolme erilaista:
1. Värikäsitellyille hiuksille
2. Kuiville ja vaurioituneille hiuksille
3. Kuivalle ja kutisevalle päänahalle.

Minulle laitettiin kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu hoito ja voi pojat hiukset oli käsittelyn jälkeen silkkisen pehmeät!!:) Ihmeellisintä on, että ainetta pidettiin hiuksissa vain muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen se jo huuhdeltiin pois. Värikäsitellyille ja kuville/vaurioituneille hiuksille tarkoitettua hoitoa suositellaan käytettäväksi ainoastaan kerran kuukaudessa ja ne ovat molemmat erittäin tehokkaita. Tuotteet sisältää erilaisia kasviproteiineja, jotka imeytyvät hiusten eri kerroksiin. Olisin voinut hoidon jälkeen vain silitellä omia hiuksia, kun ne tuntui niin mega pehmoisilta. Omat hiukseni ovat suhteellisen hyvässä kunnossa, koska en niitä ole moneen vuoteen värjännyt, mutta siitäkin huolimatta hoito teki erittäin hyvää erityisesti juuri latvoille, jotka ovat kärsineet kihartamisesta ja suoristamisesta. Reissun jälkeen tämä hoito on ehdottomasti tehtävä uudelleen auringon rasittamalle hiuspehkolle!

Onko siellä muita, jotka ovat testanneet samaa hoitoa? Itse voin ainakin lämpimästi suositella tällaista pientä hemmotteluhetkeä kaikille. Erityisesti niille, jotka ovat lopettaneet hiusten värjäämisen, mutta kaipaavat jotain pientä extraa kutreille. Värjäyksen ohessa tällainen tehohoito on myös tietty ihan super hyvä.

Ps. Mitä tykkäätte Irenen väsäämästä kampauksesta? Olisin voinut pitää tätä kampausta vaikka viikon putkeen, ellei hiuksia olisi tarvinnut välillä pestä. Miten pienillä jutuilla saakin niin paljon vaihtelua lookkiin:)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

(Lab Remedy hoito saatu Yazz Hair kautta) 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Elina Kokkonen
  29.12.2014 at 12:57

  Heippa Mona!

  Label M Protein Spray on kuulunut mun suosikkeihin jo pitkään! Riittoisa tuote, joka mm nyt talvella poistaa sähköisyyden hiuksista. Ihan ehdoton. Tuollaista hoitoa en ole kokeillutkaan, mutta kuulostaa hyvälle :)

  Elina

  • Reply
   monasdailystyle
   30.12.2014 at 16:05

   Moikka Elina!! :) Näitä tuotteita hehkutaa kyllä moni :)
   Tuollainen spay oliskin vakman kans ihan huippu! Pitää ens kesänä hankkia viimeistään kun tulee takas reissusta hiusten pelastus projektiin :D

 • Reply
  Suvi
  29.12.2014 at 13:20

  minkä hintainen tuo hoito on? En ainakaan puhelimella selatessa löytänyt nettisivuilta hintaa..

  • Reply
   Irene
   29.12.2014 at 22:19

   Moikka Suvi!
   Tuo hoito maksaa meillä muun käsittelyn yhteydessä 15€ :) yksinään hoidon hinta määräytyy siihen käytetyn ajan mukaan (n.25-35€).

   Terkuin. Yazz Hair/ Irene

   • Reply
    monasdailystyle
    30.12.2014 at 16:06

    Kiitos Irene kun ehdit laittaa vastausta <3 <3 :)

 • Reply
  Salla
  29.12.2014 at 23:12

  Tosi kivan näköinen kampaus! Mielenkiintoiselta kuulostaa tuo tehohoito. Kyllä olisi tarpeen tälle pakkasten kiusaamalle säkkäräpäälle…

  Salla / http://happy-heels.blogspot.fi/

  • Reply
   monasdailystyle
   30.12.2014 at 16:07

   Kiitos Salla! :) Vitsit, kun sais itsekin pikapikaa aina tällaset kampaukset väsättyä:) Voisin laittaa vaikka koko pään tällaisille kieputuksille tuolla reissussa :)
   Kantsii ehdottomasti testailla tätä hoitoa jos on mahdollisuus! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *