28.12.2014

Nuorena on aloitettava!

minime minime3

Hih, sain aika ison hymyn huulille, kun selasin vanhoja valokuvia rakkaan mummuni luona ja nämä kuvat tulivat vastaan. Pienestä pitäen on kamerat houkuttaneet ja kummisedän valokuvausharrastus on tarttunut myös minuun hyvissä ajoin;) Toisen näistä kuvista laitoinkin jo instagramin (@Monasdailystyle) puolelle, mutta oli pakko vielä lisätä tänne blogiinkin nämä. Kyllä valokuvat tuovat vaan niin paljon iloa, valokuvaamisesta ja kameroista puhumattakaan;)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Sandy
    28.12.2014 at 23:01

    Moikka, piti ihan alkaa kommentoimaan edellisen postauksesi kommentinvähenemiskyselyyn testimielessä, ja saattaapa olla, että syy on tämä nykyisen portaalisi kommentoinnin hankaluus. Meillä on Casa-blogeissa sama homma, että pitää syöttää tuhoton määrä tietoja (nimi, s-posti, kotisivu) ennenkuin pääsee kommentoimaan, ja sellaiset lukijat, jotka tyhjentävät säännöllisesti sivumuistinsa eivät taida jaksaa kommentoida sen vuoksi, että tietojen täyttäminen on NIIIN hidasta joka kerta. Itselläni on jo tiedot selaimen muistissa, niin tämä ei juuri kommentointia hidasta, mutta monella muulla ei taida olla. Nimimerkillä itsekin kommenttien vähyyttä aina harmitellen… :)

    • Reply
      monasdailystyle
      29.12.2014 at 07:33

      Moikka Sandy ja kiitos palautteesta!! :) Tuo on muuten totta. Toisaalta spostin lisääminen vähentää edes pikkuisen “kurapostin” tuloa, joten siinä sen hyvä puoli. Sulla on muuten ihana tuo sydän jutska! Helppo ja nopsa tapa saada ilmaistua, että on käynyt vierailulla! :) Pitääkin kysyä saisko tänne samalaista :)

  • Reply
    Jane
    29.12.2014 at 00:45

    Kivoja kuvia! :) mitä shampoota ja hoitoainetta käytät tavallisista markettien tuotteista? Entä onko suosikki vartalosaippuaa löytynyt? Niin ja mitä merkkejä suosit markettien ihonhoito ja meikkipuolelta? Heitänpä nyt tämmöset kysymykset :)

    • Reply
      monasdailystyle
      29.12.2014 at 07:37

      Kiitos Jane <3 :)
      Hmmm. Madaran shampoo ja hoitsikka on sellaisia mitä tulee hankittua normi kaupasta (tai Ruohojuuresta). Saippuan hankin useimmiten myös Ruohojuuresta. Tykkään myös ihan hurjasti Yves Rocherin saippuoista, niissä on ihana tuoksu!! :)
      Ja ihonhoitotuotteista Dr. Hauschka on super suosikki mitä myydään esim stockalla ja ruohojuuressa. Meikeistä taitaa suosikki olla Lumene! :) Kiva, kun jätit kyssäreitä <3 Mulla vielä kysymyspostauksen vastauksien video muokkaamatta. Siitä tuli niin hervottoman pitkä et pitänee ehkä tehdä uusi :D Ihanaa viikkoa Jane!!:)

  • Reply
    Outi Karita
    31.12.2014 at 08:47

    Ihanat kuvat!
    Itselle valokuvat on olleet myös aina tärkeitä ja rakkaita <3 Tärkeitä jo ennen bloggaamista, mä oon ollut ainakamera valmiina :D perittyä täällä myös…

    http://outikarita.fitfashion.fi

    • Reply
      monasdailystyle
      31.12.2014 at 10:18

      Kiitos paljon Outi <3 :)
      Kyllä kuvaaminen on vaan huippua puuhaa <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *