11.12.2014

Harmaa keli ja asu

grayoutfit

Paita, Day Birger Et Mikkelsen / Housut, By Malene Birger 

Kiiiiitos ihanista ja niin kannustavista kommenteista kaikille Me muutetaan Malesiaan!– postauksessa! :) Olette parhaita <3 Täällä lasketaan nyt päiviä ja tunteja lähtöön ja koitetaan saada kaikki mahdollinen valmiiksi reissua varten. Kaiken tohinan keskellä olen tehnyt treenitkin ihan puolivillaisesti ja nyt huomaa, että alkaa väsymys painaa päälle. Iltaisin nukkumaanmeno on venynyt ihan liian myöhään ja aamuisin ei ole meinannut päästä millään ylös. Saa nähdä millainen stressi/jännityspesäke olen parin viikon päästä ;)

Pitää saada taas treenirutiinit kunnolla takaisin, niin saa ylimääräistä energiaa päiviin. Sain viime viikolla Kaylan toisen ohjelman viimeisen viikon tehtyä, joten tarkoitus on seuraavaksi aloittaa koko setti alusta ihan ensimmäisestä viikosta lähtien tai sitten sekoitella omia suosikkitreenejä keskenään. Tiedä sitten johtuuko väsyneestä yleisfiiliksestä vai mistä, mutta voi pyhä jysäys Kaylan 2. osuuden viimeiset treenit ovat ihan hulluja :D Tai ainahan ne on, mutta vikat viikot tuntui jokseenkin aika tappavilta :’D

Nyt on siis aika ottaa itseään taas niskasta kiinni ja tehdä muutama extratreeni ja lenkki, jotta saa lisää energiaa niistä. Ei muuten ole helppoa silloin, kun väsyttää. Tällä viikolla en ole tehnyt mitään!! Ja sen huomaa olosta… Onko muilla samaa havaittavissa? Mulla on muuten yksi hauska kikka tähän laiskotteluun, joka auttaa lähtemään lenkille väsymyksestä huolimatta;) Siitä pian lisää! :)

Nyt unta palloon ja aamulla sinne energialenkille;)

Thanks for your awesome comments in the previous post! Here we are, counting days, hours and minutes to our departure date. In the middle of all excitement and lots of different things to be done I have had no time to exercise as much as normally. This could be one reason for my relatively low energy levels recently. Waking up in the morning is so hard at the moment.. 

Now I have change the course and do some extra workouts this week. It won´t be easy as I am tired but I will do my best. This “non-exercise” period has lasted too long and I can really notice the consequences of it from my feeling. But I still got one ace up in my sleeve which helps to get up and out in the mornings. More about this will be posted later;)! 

Next I am going to bed and get ready to go on a walk in the morning!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Piia
  11.12.2014 at 23:44

  Kirjaston penkkiä tullut kulutettua ihan liikaa… Tänään piti mennä BodyJamiin, mutta aamulla nukuin pommiin, unohdin pakkaa kamat ja sit unohdin koko Jamin! :/ Alkaa olo olemaan kuin leviavällä rasvakasalla konsanaan…

  • Reply
   monasdailystyle
   12.12.2014 at 17:38

   No mutta hyvä, että on tullut kulutettua;) Täällä ei opiskelut ole edennyt ei sitten yhtään:D Noooo ehkä ens vuonna sit taas paremmalla draivilla….

 • Reply
  Jaana
  12.12.2014 at 18:35

  Ihan mahtavaa, että lähdette vaihtoon! Voi hitsit! Haluan toivottaa jo nyt upeaa vaihtariaikaa sulle ja Eetulle! Noin basically omassa elämässäni en kadu menneisyydestäni mitään, paitsi hitusen sitä, etten tullut opiskeluaikoina lähteneeksi vaihtoon, vaikka sitä mahdollisuutta oikein tyrkytettiin ja vaihtoehtoja oli tarjolla useita – myös eri mittaisina pätkinä kolmen kuukauden työharjoittelusta kokonaisen vuoden mittaiseen pätkään, millä olisin kuitannut itselleni kansainvälisen tutkinnon. Tämä on asia, mikä on monessa kohtaa opintojen jälkeen tullut esille työelämässä….siitä vaihtariajasta olisi niin monessa kohtaa ollut kaikenmoista etua – ulkomailla oloaikaa arvostetaan työelämässä.

  Mahtavaa myös meille lukijoille, että pääsemme miltei aitiopaikalta seuraamaan kokemuksiasi vaihdosta :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *