7.12.2014

Viikko kuvina

Joulukuun ensimmäinen viikko on jo takana ja joulu vaan lähenee. IHANAA! Tällä viikolla oli paljon kaikkea kivaa ohjelmaa blogimuutosta itsenäisyyspäivän viettoon Porissa. Keräsin tähän muutamia kuvia kuluneesta viikosta.

2week49

1. Kaisa Ittiksen treeniä;) / Kayla workout 2. Meikkauspisteitä pitää vaihdella sen mukaan missä on parhain valaistus. / Have to make up where the best lighting is. 3. Jenny’Storessa / Visiting Jenny`Store 4. Jennyn kanssa Fontanassa lounaalla. / Having a lunch with Jenny
5week49Isän luona itsenäisyyspäivänä. / Visiting my dad´s place
1week39

1. Tiistaina aamupäivällä lenkille lähdössä. / Going for a walk on Tuesday 2. Lohisalaattia lounaaksi. / Lunch salmon salad 3. Asioiden hoitamista kaupungilla ja samalla jouluvalojen ihastelua. / Taking care of some business in the city and adoring the Christmas lights 4. Kotona über mukavissa kotivaatteissa. Tällä viikolla on väsyttänyt extra paljon ja olisin voinut joka päivä ottaa monen tunnin päikkärit. / At home wearing the most comfy clothes. This week I´ve been so tired that I could have taken naps every day.
4week49Sunnuntaina kotona rentoutumista ja joogaa kynttilöiden valossa. Poltin myös muutaman laventeli suitsukkeen, jotka tuovat kotiin ihanan rentouttavan tuoksun. / On Sunday I relaxed at home in the candle light and burned some lavender incense. What a lovely smell it offers..
3week49

1. Illallinen isän luona perheen kanssa <3 / Dinner at Dad´s place with family 2. Asukuvien ottamista pitkästä aikaa. / Taking outfit picture for a long time 3. Torstaina TedX Turku tapahtumassa – aivan mieletön! / On Thursday in the TedX Turku happening 4. Tänään spirulinaveden “nautiskelua” ruokailujen suhteen turhankin rennoksi lähteneen viikonlopun jälkeen;) / Today I “enjoyed” water with spirulina after the weekend´s, not so appropriate, diet ;).

Tämän viikon viisi luetuinta postausta ovat olleet:

Blogiparodia Vauva.fi , jossa vauva.fi palstan kerrankin hyvällä maulla ja huumorilla kirjoitettu keskustelu;)

Welcome!! Blogimuutto uuteen osoitteeseen!

Kuka Mona? (tänne voi vielä jättää kyssäreitä! )

Think positive, and positive things will happen , joulukuun ensimmäiset asut ja varmasti marraskuun jälkeen ensimmäiset valoisat asukuvat! ;)

Terkkuja Porista! , isän luona viettämässä itsenäisyyspäivää.

Nyt oikein energistä iltaa kaikille ja mahtavaa alkavaa viikkoa! Itse suuntaan huomenna FitFashionin järkkäämiin kuvauksiin. Jänskää:) Kuullaan taas pian!

Above you see pictures from last week. The week was amazing with so much things to do! 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mahina
  7.12.2014 at 19:43

  Sunnuntaita! Olen miettinyt usein, että ehkä spirulina pitäisi juoda vetenä, kun aina ei mahdu smoothie. Saako kalalle tuoksuvan (ällötyksen) nesteen alas? En ole uskaltanut edes kokeilla :D Kiitos, kun saan piristyä blogisi parissa, usein työpäivän jälkeen.

  • Reply
   monasdailystyle
   8.12.2014 at 06:36

   Moikka!!:) Eihän tuo tosiaan mitään kovin herkkua ole:’D Parhaiten menee alas ihan sellaisenaan veden kanssa yhdellä kulauksella. Pirtelöön jos laittaa, saa olla aika paljon kaikkea muuta peittämässä makua..Ja voi kiitos paljon <3:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *