24.11.2014

Our deepest fear

mariannen

 kuva lainattu täältä

Olen lukenut viime päivinä Gabbyn Spirit Junkie kirjaa ja alan olla sen viimeisillä sivuilla. Gabby kirjoitti 11. Expect Miracles kappaleessaan Marianne Williamsonilta lainaksen, josta liitin kuvan ylle (alla vielä suomeksi sama lainaus). Koko Gabyn kirja on herättänyt paljon ajatuksia ja pohdintaa elämästä ja erityisesti onnellisuudesta ja itsensä hyväksymisestä. Varsinkin tämä Mariannen lainaus on todella voimakas ja halusin sen vuoksi jakaa sen myös täällä. Tähän lainaukseen on hyvä palata aika ajoin ja muistuttaa itseään siitä, että meistä jokaisen kuuluu olla onnellinen. Jokainen ansaitsee onnistua ja kokea rakkautta. Meidän jokaisen on tarkoitus sädehtiä.

Gabbyn kirjoja suosittelen edelleen lämpimästi ja erityisesti tämä Spirit Junkie on omalla kohdallani tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. Sen voi tilata englannin kielisenä täällä(adlink/mainoslinkki). Kirjassa Gabby kertoo oman tarinan sekä antaa ohjeita erilaisiin meditaatioharjoituksiin ja itsensä hyväksymiseen. Koko kirjan punainen lanka on rakkaudessa ja sen hyväksymisessä. Rakkaus on kaikessa ja kaikki pelot jäävät sen varjoon. Kirjassa Gabby puhuu paljon parisuhteesta ja oikeanlaisen suhteen löytämisestä. Hän kirjoittaa myös paljon muista ihmissuhteista. Erityisesti muiden ihmisten arvostelemisesta ja tuomitsemisesta.

Tulen varmasti palaamaan vielä tarkempien pohdintojen kanssa kirjaan myöhemmin. Pieni pala kerrallaan.

Muistatteko, kun vinkkasin aikaisemmin hyväksi havaitsemistani meditaatiosovelluksista Meditaatio osaksi arkea– postauksessa? Näiden lisäksi sain ihanalta Ravensaran Minnalta vinkkiä Headspace nimisestä sovelluksesta. Kannattaa sitäkin testailla. Näiden lisäksi rakastan kuunnella ja hiljentyä kotona yksin ollessa rauhallisen musiikin kanssa. Tämä kolme tuntinen on yksi suosikeistani. Puolituntia lämpimässä infrapunasaunassa tai saunassa meditoiden tämä musiikki taustalla saa ajatukset kirjastumaan. Kannattaa kokeilla vaikka monille tuo meditointi saattaa sanana kuulostaa ihan huuhaalta;) Mitä ajatuksia se teissä herättää? Onko muuten meditointiin liittyen postaustoiveita? Haluaisitteko kuulla konkreettisesti tarkemmin miten minä meditoin – esim videopostauksen muodossa?

Nyt ihanaa ja rakkauden täyteistä iltaa kaikille <3

“Syvin pelkomme on, että olemme mittaamattoman voimakkaita.
Meitä pelottaa oma valomme, ei oma pimeytemme.
Kysymme itseltämme, kuka minä olen olemaan loistava, suurenmoinen, lahjakas ja ihmeellinen?
Itse asiassa, kuka olet ettet olisi sitä?
Olet Jumalan lapsi. Se, että leikit pientä, ei palvele maailmaa.
Ei ole millään tapaa valistunutta kutistua, että muut ihmiset eivät tuntisi oloaan epävarmaksi lähelläsi.
Me synnymme ilmentämään Jumalan loistoa, joka on sisällämme.
Se ei ole vain joissain meistä. Se on kaikissa.
Ja kun annamme oman valomme loistaa, annamme tiedostamattamme muille ihmisille luvan tehdä samoin.
Kun vapaudumme omasta pelostamme, läsnäolomme automaattisesti vapauttaa muita.”

I have almost finished Gabby´s Spirit Junkie book and wanted to share with you this quote from the eleventh chapter: Expect miracles. It´s written by Marianne Williamson and it has a strong message. We all should remember that every one of us has the right to be happy, succeed and feel the power of love. I recommend Gabby´s books as they have so much to offer for understanding different issues in our everyday life. This Spirit Junkie book is about love and the way it should be understood. This book also includes some meditation practices. I have tried them and proved them good in my own meditation routines which leads to this next question.. Have you any wishes for posts about meditation? How about some more concrete description of my own routines?

Have a great evening!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *