25.11.2014

Love is the closest thing we have to magic

maapallokynttiläbedroomtisentotyynyt

Marraskuu – se ihana pimeä ja kiireinen kuu;) Välillä tuntuu, etten ole saanut mitään aikaiseksi, vaikka olen touhunnut yhtä sun toista. Ajatukset juoksee päässä siihen malliin, etten meinaa saada otetta yhdestäkään. Olen myös muutaman viikon ollut poikkeuksellisen väsynyt ja tuntuu, ettei normaalit yöunet riitä alkuunkaan. Ei:n sanominen on tuottanut jälleen kerran vaikeuksia vaikka sitä olen harjoitellut jo ahkerasti pitkään. Yhtäkki sitä kuitenkin huomaa, että taas on tullut luvattua yhtä sun toista. Miten se onkaan niin vaikeaa?!

Omien voimavarojen tunnistaminen ja hyväksyminen on välillä hankalaa. Etenkin, kun vastassa olisi todella kivoja juttuja. Kaikkeen ei kuitenkaan aina rahkeet ja oma jaksaminen riitä. Muutamia ystäviäni ja joitakin kanssabloggaajia seuratessani mietin monesti, että olenko sittenkin itse vain laiska vai onko muilla enemmän tunteja vuorokaudessa?! :D

Pitäisi aina muistaa kuunnella omaa kehoa ja mieltä. Antaa itselle lupa myös olla joskus tekemättä mitään. Ei:n sanominen on myös paljon reilumpaa muita kohtaan, kuin viimetipassa esimerkiksi tapaamisen tai muun sovitun jutun peruminen. On muuten helpommin sanottu kuin tehty.

Viime aikoina myös täällä blogin puolella on ollut paljon hiljaisempaa. Ei pelkästään omalla kohdallani, mutta myös kommenttien puolella. Olen saman jutun huomannut myös muissa blogeissa. Monet bloggaajat kirjoittelevat, että mihin lukijoiden into kommentoida on karannut. Myönnän kyllä itsekin, että olen ollut aivan liian huono tässä homma. Usein sitä käy lueskelemassa blogeja, mutta unohtaa jättää sen pienen puumerkin. Vaikka oikeasti itsekin tietää miten ihana on aina saada kommentteja. Ne saa aina hymyn huulille ja jakaa posiitivista mieltä. Pitää siis itsekin taas ryhdistäytyä tämän suhteen! :)

Mutta laittakaahan jotain kuulumisia tulemaan sieltä ruudun toiselta puolen!! <3 Kertokaa miten teidän marraskuu on sujunut. Mieluusti kuulisin myös postaustoiveita mikäli sellaisia tulee mieleen! :) Saa myös muistutella postauksista, joita olen mennyt aikaisemmin lupaamaan, mutta jotka vielä odottavat inspiraatiota;)

Ihanaa ja toivottavasti energistä päivää kaikille <3

Ps! Yhteistyökumppani Nellylla on menossa kiva Nly Trend kampanja, jossa huikea määrä vaatteita -40% alennuksessa – kamppis löytyy täältä!:) (Adlinks)

Doing everything but having nothing done is how I feel at the moment. I have had so much (great) things to do lately that I haven´t been able to say no. Or lets just say that I have not known how to say no. Once in a while it is fair for both yourself and for others to say no instead of canceling meeting or some other agreed deal at the last minute. We all should be easy for ourselves sometimes and take time just to do nothing at all.

It has been quiet here in my blog lately. Not only I have been taking some time off but also comments has been quite rare. Man other bloggers have also noticed the same thing and they have been wondering where has the comments gone? I have to admit that me neither have been an active to leave a comment after visiting blogs but I will try to improve in this matter.

How has you been lately? It would be great to hear your news from November. Feel free to leave any wishes you have for me about posts or to remind me about posts I have promised to do but still waits for a writing inspiration:)..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *