16.11.2014

UUTTA ETEISESSÄ

kello1kello2kello3kello5

Eilen This and that– postauksessa vilahti eteisen muutama uusi juttu. House Doctor kello on saatu Katokosta , löytyy täältä. Olen nykyisin innostunut sekoittamaan kotona kuparin, hopeisen ja kullan eri sävyjä keskenään. Aikaisemmin olen ajatellut, ettei niitä voi missään nimessä yhdistää samaan tilaan, mutta nykään tykkään ihan hurjasti niiden tuomasta kontrastista. Eihän sen tarvitse niin justiinsa olla;) Saas nähdä millaisen sekamelskan saan aikaiseksi joulukoristeita kotiin laittaessa! :D

Kellon lisäksi myös uusi peili on löytänyt paikkansa eteisestä. Vanhana peilinä toimi rikkinäinen peilinpalanen vanhasta kodista. Itseasiassa sielläkin se oli vain väliaikainen ratkaisu. Jotenkin ihmeessä se toimi väliaikaisena ratkaisuna useamman vuoden. Nyt syksyllä sain vihdoin aikaiseksi hankkia uuden hieman siistimmän yksilön. Etsin pitkään sopivaa, enkä meinannut millään osata päättää mikä olisi se paras vaihtoehto. Room21 nettikaupasta olin jo tilaamassa tätä yksilöä, mutta itse tilausprosessi ei suostunut toimimaan. Kärsimättömänä tyyppinä en malttanut odottaa sivujen toimimista ja löysin heti perään ihan sattumalta googlettamalla tämän peilin Netrauta.fi sivuilta! :) Tilaus sujui täysin mutkattomasti ja kotiinkuljetus oli tosi hyvä. Olin siis kaikin puolin tyytyväinen tilaukseen ja voin lämpimästi suositella kyseisen nettikaupan palveluja. Eipä tosin tullut ensimmäisenä mieleen tilata tuolta peiliä:) Edelleen tosin pohdin, että onko tämä nyt juuri se the one peili? Tuo meidän eteisen “kolo” on hieman hankala kooltaan, enkä oikein tiedä millainen vaihtoehto siinä olisi kaikkein paras. Ideoita otetaan ilolla taas vastaan! :) Mitä mieltä te olette tästä löytyneestä yksilöstä?

(kello saatu blogin kautta)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jaana
  16.11.2014 at 13:27

  Peili on just hyvä ja mä oon kans lämmennyt pienelle erilaisten metallien sekoittelulle. Liian sleek ja kovin Match Match on pois kodikkuudesta….tähän oon ite päätynyt. Meillä on kans pääpiirteissään hopeaa, mutta jouluksi ajattelin ihan ripauksen lisätä kultaa/pronssia tuikkukipon ja jonkinlaisen muun yksityiskohdan muodossa.

  Tuossa uuden kellon kehyksessä on kyllä ihana hohde !

  • Reply
   Mona
   16.11.2014 at 14:26

   Joo kulta/pronssiset tuikkukipot olis ihania! :) mulla on makkarissa enemmän pieniä yksityiskohtia just kultaisina ja ne tuo kyllä ihanaa lämpöä kokonaisuuteen ja kun meilläkin on muuten niin simppeliä ja valkosta:)
   Ah niiiiin ihanaa, et joulu tulee <3 Ens viikolla on ihan must laittaa jo lisää kotia joulun näköiseksi <3 :)

 • Reply
  Teri
  17.11.2014 at 09:52

  Hei Mona, viitsisitkö kertoa, mistä ihanat seeprakuvioiset tyynyt olet ostanut?

  • Reply
   Mona
   17.11.2014 at 09:58

   heippa!! :) Se on ostettu Zalandolta!! :) Ja sisätyyny H&M:ltä :)

 • Reply
  Teri
  17.11.2014 at 10:02

  Kiitos paljon tiedosta :)

 • Reply
  Laura
  27.10.2015 at 17:30

  Moi!

  Eksyin blogiisi postauksen kuvien kautta, kun harkitsen saman kellon ostoa. Osaat varmasti tässä vaiheessa sanoa, onko kello kestänyt ja ollut muuten ok? Heitin itse vanhalla seinäkellolla juuri vesilintua, sillä se piti järkyttävää ääntä. :D Uskaltaako tämän kellon siis laittaa makuuhuoneen seinälle?

  Kiitos jo etukäteen! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   27.10.2015 at 17:32

   Joooo on kestänyt ja ei pidä lainkaan ääntä! Tykkään paljon!!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *