17.11.2014

Täydelliset pikkujouluripset ♥

lashes

Pictures from Pinterest board

lashes1

Odotettu pikkujoulukausi on alkanut ja nyt on aika laittautua juhlakuosiin!:) Ihana ystäväni Pirita tarjoaa yhdelle blogin lukijalle pikkujouluripset tulevaa juhlakautta ajatellen, joten laitetaanhan arvonta pystyyn! Tällä kertaa nopeus on valttia.

Kommentoi tätä postausta huomiseen 18.11 iltaan klo 21.00 mennessä ja olet mukana ripsienpidennyksien arvonnassa!! :) Kerro kommentissa vinkkisi miten valmistaudut jouluun ja miten jaat joulumieltä ♥ Nyt siis pikapikaa osallistumaan ja vinkkaamaan kaverilla kans! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse heti huomenna illalla, joten muistathan lisätä oikean osoitteen! :)

Onnea arvontaan ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! ♥

(Ripsienpidennykset tarjoaa Kynsimuotoilija Pirita Ylimaa )

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Emma
    17.11.2014 at 10:16

    jouluun valmistaudun kynttilöillä, joulubiisien fiilistelyllä, leipomisella ja pikkujouluilla :p joulumieltä jaan yleisellä hehkuttamisella, jouluhullu kun olen!:D pikkujoulujen ja glögi-iltojen järjestäminen kuuluu tietenkin kuvaan :) parasta on kuitenkin kummitytön kanssa pidettävä perinteinen päivä eli piparkakkutalon teko ja reissu Tampereelle, johon kuuluu jouluvalojen ihailua, ja jouluikkunoiden katselua:)

    • Reply
      Mona
      17.11.2014 at 10:27

      <3 <3 :) Ihanaa, jouluhehkuttamista ei voi olla liikaa!! :)

  • Reply
    Suvi
    17.11.2014 at 10:38

    Yksi joulunajan perinteistäni on pitkään ollut Love Actually-leffan katsominen! Se on niin ihana elokuva ja saa mielen taatusti joulufiiliksiin :)

  • Reply
    Heidi
    17.11.2014 at 11:25

    Jouluun valmistaudutaan lisäämällä pikku hiljaa kotiin joukukoristeita ja joulutekstiilejä. Ensimmäisenä kotiin laitan jouluvalot, koristeet saavat tämän jälkeen odottaa vielä hetken. Kaikenlainen Joulufiilistely kuuluu tietysti asiaan, erityisesti Helsinki on kaunis pimeällä, kun jouluvalot valaisevat kaupunkia. Stockmannin jouluosastolla kiertely kuuluu joulufiilistelyyn myös. Jouluruokia syön vasta jouluna, mutta glögiä voi siemailla jo ennen joulua.

    Minusta on myös ihanaa, jos tiedossa on kivat pikkujoulut, johon voi ostaa uuden mekon ja panostaa muutenkin ulkonäköön hieman normaalia enemmän. Tänä vuonna varsinaisia pikkujoulu juhlia töissä ei vietetä, mutta onneksi tiedossa kuntosalin pikkujoulut mahtiesiintyjillä sekä kaveripikkujoulut.

  • Reply
    Aino
    17.11.2014 at 11:27

    Valmistaudun lähestyvään jouluun tunnelmoimalla glögin ja kynttilöiden kera, leipomalla piparit jo marraskuussa, nostamalla jouluiset valot ja pienet koristeet esille, tekemällä listaa lahjoista rakkaille, ihastelemalla joulukatuja ja mikä tärkeintä, valkaten parhaat kakkureseptit (oma vastuualueeni) itse juhlaa varten. Ihanaa, kohta on joulu!

  • Reply
    Erika
    17.11.2014 at 11:30

    Joulun valmistelu alkaa meidän perheessä joulukalentereiden ostamisella tyttärillemme. Molemmat saavat valita minkä kalenterin haluavat. Laitamme ulkovaloja lyhtyihin pihalle ja kynttilät ja joulun väriä loistavat huovat ja tyynyt koristelemaan huoneita, varsinkin olohuonetta. Leivomme piaprkakkutalon jonka jätämme tonttuja varten kun käyvät kurkistelemassa ikkunoista ovatko tytöt kilttejä, illalla kun tytöt ovat jo nukkumassa, käydään ottamassa pieni pala talosta jotta tytöt voivat sitten ihmetellä aamusta. :) Joulu on niin parasta perhekeskeistä aikaa! Joulua ei todellakaan voi fiilistellä liikaa!!! Mukavaa joukun odotusta! :)

  • Reply
    Onski
    17.11.2014 at 11:42

    Miksi aina vaan nämä arvonnat saa mut jälleen kommentoimaan… Huh, nyt täytyy tosiaan taas skarpata muutenkin kun vain upeiden räpsyttimien toivossa ! Mutta täälläkin ilmoittautuu yksi jouluhullu ! Jouluvalot on jo viritelty ja joulun tuoksuinen kynttilä laitettu paikoilleen. Ensimmäiset glögit on juotu ja joululauluja laitettu raikaamaan siivousmusiikiksi, siivotessa milläs muulla kun Maison Bellen joulupuhdistusaineella ;) Vielä ois parit koristeet laitettavana, piparit ja tortut leivottavana sekä tietty kortit väkerrettävänä ! En kyllä malttais enää odottaa, joulu on vaan niin ihana <3

  • Reply
    Laura
    17.11.2014 at 11:55

    Olen miettinyt noita sun ihanan luonnollisen näköisiä pidennyksiä jo pitkään… etenkin seuraavaa reissua varten aion kyllä niin investoida uusiin räpsyttimiin. Mutta niin, joulun odotusta, jouluvalot sain parvekkeelle eilen, ja ensimmäiset glögit hankittu (Blossaa tietenkin). Joulumieltä ajattelin jakaa läheisilleni yhteisten rentojen hetkien avulla. Pientä illallispurtavaa ja glögiä ja paljon positiivista mieltä :)

  • Reply
    Riikka
    17.11.2014 at 12:10

    Olen jo valmistaunut koristevalolla ikkunassa ja leipomalla joulutorttuja. Olen myös ostanut joulukuusenkoristeita ja itse kuusen :) Glögiä on jo lokakuusta asti maisteltu ja joululauluja kuunneltu. Oih <3 Kaikki jaksaa muistuttaa mun jouluhulluudesta :)

  • Reply
    Sikkuralla
    17.11.2014 at 12:19

    Jouluun valmistaudun vähän perusteellisemmalla siivouksella. Kynttilöitä ja jouluvaloja laittelen sinne tänne jo hyvissä ajoin. Joulumieltä jaan mm. tekemällä kummitytölle adventtikalenterin, jossa on joka viikolle jotain pientä kivaa.

  • Reply
    Mate
    17.11.2014 at 12:34

    Mulle kaikkein tärkeintä jouluun valmistautumisessa on stressittömyys. Ostan lahjat aina ajoissa, jotta vältyn jouluruuhkalta, tungokselta ja valikoimaakin riittään. Osan lahjoista tilaan netistä. Suurimman osan joululahjoista olen jo ostanut. Rakastan joululahjojen ostamista rauhassa, on ihana miettiä miten saisi ilahdutettua lähimpiä lahjoin. Joulun odotuksen perinteisiin kuuluu myön joulukonsertissa käyminen, tänä vuonna Vesa-Matti Loirin ja lauluyhtye Rajattoman joulukonsertit. Yksi joulun ehdoton must on myös kauneimmat joululaulut Turun tuomiokirkossa sekä Vanhan Suurtorin joulumarkkinat. Tietysti piparinleipominen ja glögi-illat ystävien kanssa kuuluvat joulun odotukseen pikkujouluista puhumattakaan ;) Pikkujouluja on tänä vuonna monet, joten arvonta toisi vähän helpotusta valmistautumiseen. ;) hyvää joulunodotusta sulle Mona! :)

  • Reply
    Mipe
    17.11.2014 at 12:58

    Jouluun valmistaudun joulutunnelmaa kotiin luoden, kynttilöitä esille, glögiä, torttuja ja pipareita leipoen. Ehkä muutama jouluisempi koriste esille. Pieniä juttuja! (: Lisäksi joulumieltä tuo perinteet, ystävien kesken vietetään joka vuosi itsenäisyyspäivänä pikkujouluja!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *