15.11.2014

Hair by Yazz Hair

yazzhair1yazzhair2yazzhair4
yazzhair7yazzhair6
yazzhair5

Kiireiden keskellä pieni hemmottelu ja kauneustuokio tekevät aina niin hyvää. Istahdin eilen iltapäivällä super symppiksen Irenen tuoliin Yazz Hair parturi-kampaamossa. Liike sijaitsee ihan Turun keskustassa Humalistonkadulla upeassa vanhassa puutalossa. Korkeat huoneet ja vanhan talon fiilis ovat omiaan täydelliseen rentoutumiseen ja omaan aikaan.

Alkuun hiukset pestiin suositun Label m sarjan uusilla brightening blond tuotteilla. Itse en ole aiemmin sarjaan tutustunut, mutta olen monelta niistä kuullut kehuja. Onko siellä ruudun toisella puolen Label m sarjan vannoutuneita käyttäjiä?

Pesun ja rentouttavan päähieronnan jälkeen lähdettiin loihtimaan pikkujoulukauteen sopivaa kampausta!:) Annoin Irenelle melko vapaat kädet, mutta toivoin kampauksen olevan suht rento. Lettejä ja kiharoita rakastavana olin super tyytyväinen lopputulokseen! Kampaus sopii täydellisesti mihin vaan juhliin, mutta on silti rento. Ilokseni kampaus on pysynyt vielä yön yli hyvänä, joten saan nauttia siitä vielä tämänkin päivän:) Kiitos Irenelle ja Yazz Hairille ihanasta hemmotteluhetkestä ja kauniista kampauksesta, jonka he tarjosivat<3 Yazz Hairin omat sivut löytyy täältä ja facebook täältä:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *