14.11.2014

Kylpytakissa

pink4pink3pink5pink2pink1

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Converse (similar here)
Jeans, Guess*@Fashionstore (similar herehere)
Shirt, Zara (similar here)
Jacket, Lindex (sample*) (similar here & here)
Bag, Chanel
(giveaway*/adlinks)

Kiitos teidän eilisistä kommenteistanne Tärkeintä tuntuu olevan raha– postauksessa. Aihe tulee jakamaan hamaan tappiin asti mielipiteitä ja olkoon niin. Kiitos ihan hurjasti kauniista sanoistanne ja kannustuksesta. Olette aivan mahtavia! Onneksi kaikkea negatiivistä kohtaan löytyy aina rutkasti enemmän positiivista <3 :) Annetaan hyvän kiertää ja jaetaan joka päivä jotain positiivista ympärillemme.

Nyt jatketaan jälleen blogin tutulla kevyemmällä linjalla;) Varoittelin edellisessä asupostauksessa, että marraskuusta tulee takuulla vuoden hiljaisin asukuvien suhteen, mutta saimme jo toiset otokset kuvattua Eetun kanssa!:) Tällä kertaa päällä oli hyvin simppeli ja mukava kokonaisuus. Vaaleanpunaisen hattaratakin olen saanut Lindexin mallikappaleiden joukosta. Se on niin syötävän suloinen ja TODELLA lämmin. Eetu tosin tokaisi ensimmäisen kerran sen nähtyään, että kylpytakin sitten ajattelin laittaa päälleni;)

Meillä on tiedossa viikonloppuna perhejuhlia ja laatuaikaa rakkaiden kanssa. Ajattelin huomenna tehdä supersatsin palleroita, jotta pääsen maistattamaan niitä kaikille ennakkoluuloisilla sukulaisilla;) Erityisesti Eetun mummin mielipidettä odotan kovasti. Hän aina naureskelee mun terveyshömpötyksille ;D Tänään to do listalla on yhtä sun toista, mutta iltapäivästä suuntaan hetkeksi hiusten hemmotteluun Yazz Hairiin. Ihan super kivaa!:)

Kuullaan taas pian! Energistä alkavaa viikonloppua kaikille!

I just warned you that there might be pretty quiet with outfit pictures in the blog during the November. But we managed to  organize the second photo shoot already. This time I wore really simple and comfortable outfit. The pink “cotton candy” jacket I have got from Lindex. It is adorable and warm although Eetu doomed it bathrobe right away. :)..

 This weekend we are going to visit a birthday party on Sunday. I thought to bake these balls to bring with me in the party and to make everybody to taste them:).  I especially want to hear Eetu´s Grandma´s opinion about them. She is usually pretty biased towards my superfood and heathy talks :).. Today is full of this and that. In the afternoon I going to be hair-spoiled in Yazz Hair. Awesome it´s been too long since my last hairdresser visit.

Have a great weekend!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Janet
  14.11.2014 at 12:54

  Hihii, tuossa yhdessä kuvassa takki todella näyttää kylpytakilta :D Ihana :)
  Pus, ihanaa viikonloppua upeus♥

 • Reply
  -H
  14.11.2014 at 14:30

  Aivan ihana “kylpytakki”, upeita kuvia taas jälleen kerran :)

 • Reply
  Mahina
  14.11.2014 at 16:19

  Mietin, että olenko minä jotenkin muodista jäljessä, mutta lyhentäisin takin :D

 • Reply
  MERENHELMI
  14.11.2014 at 16:27

  Voi miten kaunis! Ihanat kiharat! <3

 • Reply
  Hoda
  14.11.2014 at 19:22

  So so pretty! I really love the color of your coat and how well it goes with ripped jeans! You are so beautiful! xx

  <(') Hoda | JooJoo Azad

 • Reply
  K
  14.11.2014 at 19:34

  Heippa Mona,
  mietin, että pystyisitkö millään mittaamaan sitä sun Efva Attlingin “take no shit”- kaulakorun ketjun pituutta? (Siinä on eri pituusvaihtoehtoja, kun katsoin merkin nettisivuilta).

 • Reply
  juuli
  15.11.2014 at 02:03

  Takki on ihanan värinen, mutta näyttää liian isolta sulle, ehkä siksi kylpytakkimainen olemus..? :)

 • Reply
  Clarice
  15.11.2014 at 23:31

  Lovely ripped jeans!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *