7.11.2014

Enjoy the weekend

fridayevening3fridayevening

Shirt, Victoria’s Secret / Foot bath salt,* JOIK / Body butter, Body Shop / Face mask,* Jurlique / Hand cream,* Jane Iredale / Candle holder, Casa (* gifted)

Perjantai-ilta sujuu täällä rennoissa merkeissä. Pitkä lämmin suihku, jalkakylpy, kasvonaamio ja kylmien ilmojen kuivattaman ihon perusteellinen rasvaus :) Päälle über mukava Dubain tuliaisena ostettu VS:n pehmoinen collage ja rentoa lehtien selailua ja pinterestissä haaveilua.

Ihanaa ja rentouttavaa perjantaita kaikille <3

Ps. Muistakaa tulla huomenna piipahtamaan Sisustuksen Koodissa! Täällä ollaan tyhjennetty vaatekaappia tänään oikein urakalla ja kirpparikasassa on muun muassa Louboutinin upeat korkkarit;) Nähdään huomenna Koodissa!! :)

What a relaxing Friday evening: long warm shower, feet bath, facial mask and skincare with lotions. Now I wear my soft pink Dubai souvenir college and continue reading magazines and surfing on Pinterest.. Have a great weekend all!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *