7.11.2014

Home Sweet Home

home12home11home10training

Kotona ollaan taas! Oli ihana herätä aamulla omasta sängystä.  Aloitin perjantain lyhyellä, mutta energisoivalla joogalla. Hetki aikaa itselle ennen päivän kiireitä tekee täydellisen olon ja antaa virtaa koko päivälle. Tänään tarkoitus on muiden hommien ohella käydä viimeistään illalla vaatekaappi vielä kertaalleen läpi huomista muotikirppistä varten. Olettahan tulossa piipahtamaan paikalla??:)

Palataan pian ja mahtavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Home again! It was so great to wake up from my own bed in the morning. I began my Friday with a quick yoga which was a special moment to take time just for myself before the active day. Tonight it is time to once again go through my closet for tomorrow. Hope that many of you manage to come visit fashion garage sales in Sisustuksen koodi on Saturday! See You!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Pissis
  8.11.2014 at 00:32

  Oletkohan jo tarpeeksi ottanut kuvia itsestäsi salikamoissa edestä, takaa ja sivusta tänne blogiin?

  • Reply
   Jenni
   9.11.2014 at 22:34

   Mielestäni nämä kuvat vastaavasti ovat inspiroivia. Kaikkien fitnessblogien rinnalla on mukavaa lukea blogeja (kuten juuri tämä Mona’s daily style tai Tickle your fancy), joissa treenaaminen ei ole se blogin keskeisin sisältö, vaan kulkee muotia, tyyliä, ravintoa ym. käsittelevien aiheiden rinnalla. Mun mielestä näin on hyvä! :)

   • Reply
    Mona
    9.11.2014 at 22:47

    Kiiiiitos Jenni ihanasta ja tsemppaavasta vastakommentista <3 :) Ja toivottavasti rivien välistä huokuu myös se, ettei se treenaaminenkaan oo niin vakavaa täällä:D Vaan hyvä olo edellä!!:)

 • Reply
  Sari
  8.11.2014 at 12:06

  Itse olen miettinyt aivan samaa:Miksi näitä napakuvia? Ennen kiinostava blogi on muuttunut sellaiseksi,että jatkossa skippaan yli. Muoti kiinnostaa lukijoita,ei nämä “kuivan kesän orava”-kuvat. Mikä on bloggaajan pointti? Mitä hän haluaa lukijoilleen näillä kuvilla kertoa? Tai oikeammin, mitä hän haluaa kuulla?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *