28.10.2014

Morning Yoga

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GnHTeHAZQhM[/youtube]

Huomenta ihanat! Lisäsin aamulla Facebookkiin ajatuksen kiitollisuudesta. Koko päivä onnistuu paremmin, kun aloittaa aamun kiitollisilla ajatuksilla. Herätyskellon soidessa ennen kuin silmiä saa kunnolla auki miettii mielessään vain muutaman asian, jotka tekee erityisen onnelliseksi ja joista saa olla kiitollinen. Miksei niitä voisi sanoa myös ääneen. Vaikeiden asioiden kääntäminen kiitollisuudeksi on myös loistavaa mielen harjoitusta. Miksei vaikeista asioista voisi oppia ja ne voivat myös olla mahdollisuus.

Mikäli mahdollista kokeile huomenna laittaa herätyskello 30 minuuttia normaalia aikaisemmin päälle ja tee energisoiva, mutta rauhallinen aamujooga ennen muita aamutoimia. Oma suosikkini on ehdottomasti Adriene, josta sain vinkkiä ihanalta Kristiinalta <3 Aamujoogaa tehdessä on helppo listata mielessä myös niitä omia kiitollisuuden aiheita:)

Energistä tiistaita kaikille, kuullaan pian!

Good morning everybody! This morning I posted one thought about being thankful on Facebook. The whole day will be better if you start it with thinking about grateful thoughts. And why wouldn’t you say these thoughts also out loud if there is someone who listens. Especially transposing the hard feelings to gratitude is a great mental exercise also! It is important to notice that you should learn from the hardships and setbacks. Maybe tomorrow morning you will set your wake up alarm 30 minutes earlier than usual and do this energizing morning yoga before your morning routines. At the same time you do yoga you can think about what you are grateful of. :)

Have a great Tuesday!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Piia
  28.10.2014 at 10:12

  Juuri sattumoisin mutustan aamupalaa aamujoogan jälkeen! :) tosin itse olen tehnyt NTC-appin yhtä 15min ohjelmaa, joka on juuri näppärän pituinen. Kotijoogassa on se hyvä puoli, että ei tarvitse laukata ryhmän mukana! Itse tuppaan jäämään jälkeen kun hengitykseni vie kauemmin ja sitten alan hengittämään pinnallisemmin, mikä aiheuttaa lähinnä rahtusen heppoista oloa korvien välissä… Tuo onnelliset ajatukset -vinkki oli muuten hyvä näin kaamoksen laskeutuessa, ehkä se helpottaa sängystä nousuakin :)

 • Reply
  Myyrä
  28.10.2014 at 10:30

  Hei Mona,
  silläkin uhalla, että kuulostan lipevältä, niin pakko antaa positiivista palautetta sun videoista :)
  Vaikutat ihanan aidolta ja positiiviselta ihmiseltä! Ja siltä, että ihan oikeasti haluat vaikuttaa ihmisten elämään positiivisesti. Uskon, että jos useampi ihminen olisi yhtä tsemppaava ja sympaattinen, olisi maailma varmasti parempi paikka. Tuollaisia roolimalleja kaipaavat niin nuoret kuin vanhatkin! Kiitos :)

 • Reply
  Kristiina
  28.10.2014 at 12:30

  Kiva, että tykkäsit Adrienestä! Tää onkin yksi mun lemppareista, voisi vaikka tehdä taas huomenna. :)

 • Reply
  Janet
  28.10.2014 at 13:17

  Vitsit, mielelläni heräisinkin aiemmin, mutta kellon rimpauttaessa joka aamu 4:45, en mitenkään jaksa nousta aiemmin. Koiran kanssa aamulenkki on kyllä toinen ihana virkistys.
  Ihana sinä ♥

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *