28.10.2014

Dubai Outfit

dubaiasu8dubaiasu2dubaiasu6dubaiasu3dubaiasu4dubaiasu5dubaiasu7

Kuvat, Marianna

Shoes, LV (similar here)
Dress, Make Way* Bubbleroom
Skarf, LV (similar here)
Watch, Michael Kors (similar here)
(giveaway*/adlinks/mainoslinkkejä)

Dubain kuvia on vielä ihan hurja kasa käsittelemättä ja kohta tulee jo seuraava reissu! Nyt pitää kuroa kiinni ja saada näitä nopeammalla tempolla blogiin:) Välillä tuntuu, ettei aika riitä millään kaikkeen mitä blogiin haluaisi laittaa ja postauslista vain pitenee pitenemistään:D Toisaalta hyvä – ei tule ainakaan inspiraation puutetta mitä kirjoittaisi;)

Tässä kuvat yhdestä Dubain asusta, kun oltiin Dubai Mallilla kiertelemässä. Mekon olen saanut Bubbleroomilta ja se on kyllä aivan täydellinen Dubain lämpöön. Peittää sopivasti, mutta on kuitenkin viileä. Lainasin mekkoa myös Mariannalle ja voi miten hyvin se sopi kaunottarelle <3 Kurkatkaa myös Mariannan Dubai postauksia, hän on ehtinyt niitä tehdä jo vaikka kuinka monta. Muun muassa täältä, täältä, täältä ja täältä löytyy! :)

Nyt oikein rentouttavaa iltaa kaikille!

Vastailen muuten hieman viiveessä teidän ihanien kommentteihin (kaikki kyllä aina luen!!). Viime viikot ovat olleet täynnä yhtä sun toista ja muutamia muutoksiakin on luvassa, joista varmasti pian lisää. Nyt vaan tuntuu, että tarvitaan vähän lisäenergiaa jostain ja muutama tunti aikaa rentoilulle. Taidan laittaa huomenna herätyskellon normaalia myöhempään soimaan ja tänään illalla ennen nukkumaan menoa käydä infrapunasaunassa. Se tekee AINA todella hyvää – suosittelen todella lämpimästi!

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Rosita
    28.10.2014 at 22:46

    Voi mikä kaunotar, näytät tosi onnelliselta! <3

  • Reply
    Pinja
    28.10.2014 at 22:59

    Vautsi mikä asu, aivan ihana! <3

  • Reply
    Sonja
    29.10.2014 at 10:23

    Mikä kaunotar! :) Upea asu, täydellinen juuri Dubaihin!

  • Reply
    Sari
    29.10.2014 at 10:27

    Upea kokonaisuus! Hyvä esimerkki siitä, miten asusteilla saa viimeisteltyä yksinkertaisen mekon. Paras asuste Sinulla on kuitenkin hymy! Se viimeistelee parhaiten minkä tahansa lookin. :) Kiitos positiivisesta blogista, sitä on ilo seurata. Kaikkea hyvää Sinulle!

  • Reply
    Anna
    29.10.2014 at 12:12

    Hei Mona! Tiedän, että on hieman tökeröä kysellä käyttämääsi koko tuosta mekosta, mutta mekko on niin kaunis, ja haluaisin sen itsekin tilata, joten siksi on pakko kysyä!

    Xeniallahan taitaa olla tuo mekko harmaana versiona, ja hän sanoi, että jos pohtii kahden koon vällillä, niin kannattaa valita isompi koko, sillä mekko on melko pientä mitoitusta. Mitä mieltä sinä olet tästä? Olet todennäköisesti hoikempi kuin minä, mutta minua auttaisi suuresti, jos voisit valottaa käyttämääsi kokoa, niin minäkin osaisin valita sitten oman kokoni paremmin.

    Kiitos etukäteen, ja anteeksi jos kysymykseni on liian tungetteleva! :/
    Ihanaa päivänjatkoa! :)

  • Reply
    Angelicas Closet
    29.10.2014 at 18:55

    Love beige :)

  • Reply
    siiri
    29.10.2014 at 22:30

    oot sä vaan niin upea :-)<3

  • Reply
    Janet
    31.10.2014 at 15:15

    Uih, mikä kaunotar! ♥ Niin ihanat kuvatkin vielä :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *