27.10.2014

Fashionstoren miesten syysmuotia

eetu5eetu6eetu7eetu2eetu3

Shoes, Guess (here)
Jeans, Guess (here)
Shirt, Liu Jo (here)
Belt, Liu Jo (here)
(adlinks)

Vaikka valtaosa siellä ruudun toisella puolella taitaa olla naisia niin nyt pitkästä aikaa myös miesten muodista postausta!! :) Muutaman kerran olen saanut ennenkin julkaista Eetun asukuvia blogissa, mutta tällä kertaa stailasin Eetun yhteistyössä Fashionstoren* kanssa. Keräsin kullalle Fashionstoren syysuutuksien joukosta Eetun näköisen asun, joka sopii täydellisesti arkeen esimerkiksi yliopistolle tai rentoon kaupungilla hengailuun.

Farkut olivat ihan ehdottoman kivat tässä asussa. Tummansiniset hyvin istuvat, mutta silti rennot Guessin farkut ovat täydelliset vähän siistimpäänkin menoon. Rennommat niistä saa, kun käärii lahkeet ja jättää ne kenkien päälle huolettomasti. Kengät ovat Guessin ja aivan tajuttoman makeat! Rakastan miehillä maihareita. Nämä yksilöt ovat tyylikkään ulkonäkönsä puolesta kuulemma myös hyvät jalassa. Talvisemmilla keleillä tosin kannattaa kenkiin sujauttaa pohjalliset lämmittämään.

Eetun sporttiseen tyyliin sopi mun mielestä täydellisesti Guessin harmaa collage, joka on super pehmoinen ja mukava päällä. Myönnän usein lainaavani Eetun vastaavia puseroita kotikäytössä – ne kun ovat vaan maailman ihanimpia pitää päällä;)

Oli ihan super hauska päästä stailaamaan muru ja kaikkein kivointa oli tietysti, kun hän itsekin piti kokonaisuudesta. Meillä usein minä olenkin se, joka tekee myös miestenvaateostokset. Rakastan ostella Eetulle uusia vaatteita ja usein hänen kaikki lahjat ovatkin pehmoisia;) Voinkin lämpimästi suositella Fashionstoren miesten puolen tsekkaamista ja oman poikaystävän lahjomista sen kautta:)

Muistattehan osallistua muuten myös Fashionstoren syyskisaan!! :) Eli, kun käytät Fashionstoren brändejä omassa asussasi, kuvaa se ja  osallistu kisaan instagramissa (9.11 mennessä). Eniten tykätty osallistuja voittaa 200 euroa shoppailurahaa omaan syysasuun!:) Osallistua voi helposti Instagramin kautta lataamalla asukuva ja tägäämällä kuvaan: #SyysasuByFashionstore. Käykäähän kurkkaamassa ja tykkäämässä jo mukana olevia ihania asuja! :) Kuvia ei vielä ole kovin monta, joten nyt on vielä hyvät saumat olla mukana skabassa ja linkitellä omaa kuvaa vaikka blogissa tai facebookissa;)

Mitäs mieltä olette Eetun stailauksesta?  Mun oma stailaus löytyi aikaisemmin tästä postauksesta! :)

Ihanaa kaikille! <3

(adlinks/mainoslinkit* Fashionstore.fi)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    mama
    27.10.2014 at 20:35

    Komea Eetu-vävy! Ja asu kokonaisuudessaan on rento ja hyvännäköinen :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *